Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(neli @ 2011 02 27, 18:46)
Kiek gražių tortų užmačiau vėl wub.gif šaunuolės thumbup.gif

Pirmasis mano boružiukas biggrin.gif
Medutis su avietėmis, pastilažas.

Labai grazi boruzyte 4u.gif Vargsele, taip patikliai ziuri.... nezino kas jos laukia...
Atsakyti
neli faina, manau čia svajojanti boružyte biggrin.gif laukia vasaros ir veidukas idegs lotuliukas.gif
Atsakyti
dosa, prie tavo braskiu atnesu mergaite su braskytem smile.gif

user posted image

user posted image

Labai man patinka lipdyt zmogeliukus

Viduje tortas su braskemis
Atsakyti
Asseni, tavo kokia nustebusi lėlytė thumbup.gif reik į kursus prašytis ax.gif lotuliukas.gif
Tu teisi, reiks ateity klijuoti akis, nes piešiau, ranka drebėjo, va ir kreivos biggrin.gif O veidukas šiek tiek rūžavas buvo, bet gi pavasario dar nėra, nenurudino labiau saulė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 02 27, 16:59)
dosa, is kur tokios BRASKES, kaip skanu  bigsmile.gif

Is parduotuves biggrin.gif

QUOTE(Asseni @ 2011 02 27, 18:05)
dosa, prie tavo braskiu atnesu mergaite su braskytem smile.gif

mjoooo-nu belieka tik seile nuryti ir pasakyti kad tobulas tortas tavo wub.gif
sitokias grazias mergaites lipdyt man mistika doh.gif
beje, pasidalinkit paslaptim, kokiu irankiu reik daryt ta ilga sniura, kuriuo varda israitet? ax.gif
Atsakyti
dosa, neli, aciu 4u.gif

dosa, ten nera ilgas sniuras, tiesiog raides sujungtos kai kur. O sniura darau su rankom. Darau is pastilazo dengimui, svarbu, kad stalas butu nepakrakmolintas ir nepudruotas. Siaip ji labai lengva daryt is marcipano, bet man nepatinka, kad marcipanas blizga

Atnesu dar viena. Bet jau ziema. Ir vel su zmogu. Kol as ji aprengiau doh.gif
Zvejyba ziema biggrin.gif

user posted image

user posted imageuser posted image

Viduje napoleonas

Nekenciu radikalo dry.gif . Kodel tokios neryskios nuotraukos g.gif . Mano albume jos daug ryskesnes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 27 vasario 2011 - 21:04
QUOTE(Asseni @ 2011 02 27, 21:01)
. Kol as ji aprengiau  :

swoon.gif o mama mia wacko.gif neraliai wub.gif

neli, labai daili boružytė wub.gif
Atsakyti
Na ,Asseni,jus mano idealas! Jusu figureles nuostabios!!! thumbup.gif As ir megstu labiau pati nulipdyt zmogeliuka,bet iki tokiu fainuoliu man visa amzinybeeee doh.gif
Atsakyti
Asseni, koks žvejas nerealus bigsmile.gif bigsmile.gif Labai išraiškingas veidas thumbup.gif O gal kada galima step by step veiduko? g.gif
Atsakyti
Asseni rase, kad cia uzejus, paziurejus tortukus jai sirdis atsigauna. O man - baigia infarktas istikti - blink.gif tokius fantastiskai pritrenkiancius nerealiai nudailintus tortus kai idedat, tai tik issproginus akis ziureti ir visus is eiles kopintis i savo kompa doh.gif

Norisi visus pakomentuoti, bet jau pasiklydau toje gausoje tortu. Kartais ziuriu tortus ir neziuriu i nickus, bet praktiskai kai pamatau nepriekaistingai apdengta torta, tai zinau, kad vienos is mano favoriciu tortukas ir neapsirinku. Naujausias mano atradimas forume - pasta 222 - tortas su nuostabios spalvos rozemis man laaaabai patiko thumbup.gif

Asseni, as nepataikaudama sakau - zmogeliukai nerealus 4u.gif bigsmile.gif Ir noriu paklausti kokio atspalvio zalia spalva perkate lapeliams? Nu toks grazus zalumas. As pirkau Leafs green, bet ji tokia murzinai zalia gaunas. Va paskutini toki krengeli namu valgymui dariau - tai vien del spalvos ikelsiu, nes geda cia toki ir rodyt doh.gif

user posted image
Atsakyti
Mergaites, aciu
Saziningai, man tas dedulis ir paciai patinka blush2.gif

QUOTE(neli @ 2011 02 27, 21:28)
Asseni, koks žvejas nerealus bigsmile.gif  bigsmile.gif Labai išraiškingas veidas thumbup.gif O gal kada galima step by step veiduko? g.gif

Neli, nezinau net kaip cia galima nufotkint. pastilazas, tai toks brudas mad.gif , atsiprasau, kuris dziusta momentu. jau apie fotkinima net nera kalbos. Nors as lipdau is pastilazo dengimui, bet jis vistiek neskirtas lipdymui. Vistiek pavirsius laba greitai apdziusta i visi ibrezimai labai matosi , sunku uzmaskuot.

O veido lipdymo principas tai panasus, kaip virsuje rodziau tabius. Ovalas, isfotmuoju nosi, siek tiek ispaudziu stipriau ties ta vieta, su teptuko kitu galu ispaudziu ties akiu vieta. Sunkiausiai sekasi su burna ir apatine veido dalimi. Sunkiai sekasi isformuoti smakra. Butu kita mase, labiau paklusnesne, butu lengviau. Manau labai gerai sektusi lipdyti is marcipano, bet tas musu lietuviskas labai blizga, jis nedziusta, tai as jo praktiskai nenaudoju.

QUOTE(eda.dita @ 2011 02 27, 21:33)
Ir noriu paklausti kokio atspalvio zalia spalva perkate lapeliams? Nu toks grazus zalumas. As pirkau Leafs green, bet ji tokia murzinai zalia gaunas.

eda.dita, as turiu rusiskus gelinius dazus , buteliukas 100 ml, is ties spalva pasakiska, tiek zalia, tiek raudona, tiek geltona. Turiu tik 3 spalvas. Man jie daug labiau patinka nei kur siunciausi is Anglijos. Deja ju nera pas mus pirkt, tik Rusijoje. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 27 vasario 2011 - 21:50
QUOTE(julioske @ 2011 02 27, 17:51)
cipciuko jau nebegirsiu, atsibodo begirti bigsmile.gif

...ir nereik bebe.gif ....

QUOTE(Asseni @ 2011 02 27, 18:59)
Cipciuk, ateinu Jusu tortus paziuret, ir siela atsigauna  wub.gif

blink.gif ... kiba jau pasimirusi , kad apie sielą kalbi .

Tortai be žodžių .... wub.gif wub.gif

neli graži boružė , labai wub.gif

eda.dita , valgymui per gražus tavo krengelis biggrin.gif .

---------------------------------------------------------------------------------

O čia mano , na toks kuklutis , šešiems mažiems žmogiukams ..... sunku , kai ant vieno , 1.5 kg. tortuko , nori visko ...balionų ( su galvomis ) , vardų , skaičių .....

Snikersas , pastilažas , masytė .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 27 vasario 2011 - 21:56