aš kvaiša, galvojau kad typo kaip vuodegyte
Laba diena,
Na ir tortų prinešėt
Cipsiuk, nuostabios tulpės,taip pavasaris pasijautė
Ir vienetukai -labai žaismingi.
Akvilytės krabas nuostabus,mano vyras net iš arčiau priėjo pasižiūrėti,sako "čia tortas!?"
Dianočkos visi tortai be išimties nuostabūs,o spalvų gama pavydėtina
Ir kitų labai gražūs tortukai,tik paminėjau labiausiai įstrigusius
Rodau ir aš savo savaitgalinius darbelius.
Raudonasis velvetas su vyšniom,pastilažas,aisingas.
Napoleonas,pastilažas,aisingas.
Papildyta:
Pasta222,labai gražūs Jūsų visi tortukai
Daluže77,graži nerta liemenėlė
Na ir tortų prinešėt
Cipsiuk, nuostabios tulpės,taip pavasaris pasijautė
Ir vienetukai -labai žaismingi.
Akvilytės krabas nuostabus,mano vyras net iš arčiau priėjo pasižiūrėti,sako "čia tortas!?"
Dianočkos visi tortai be išimties nuostabūs,o spalvų gama pavydėtina
Ir kitų labai gražūs tortukai,tik paminėjau labiausiai įstrigusius
Rodau ir aš savo savaitgalinius darbelius.
Napoleonas,pastilažas,aisingas.
Papildyta:
Pasta222,labai gražūs Jūsų visi tortukai
Daluže77,graži nerta liemenėlė
Labas rytas, grozybiu kurejos!!! Tik neuzsuk cia pora dieneliu ir randi tokia begale sedevru!!! O pas mane juokingai nejuokinga situacija -tiek isijauciau i visokiu saldumynu gamybos mokslus,kad mano seimyna uzdejo veto ant zodzio "SALDU" Na bet savaitgaliui ipirsau viena lengva,grietineles su zele gabaliukais torciuka (LABAI NOREJAU ISBANDYT BEZIUKA)
I apipavidalinima labai demesio nekreipkit,tikslas buvo ismokt pasigamint beze ( ACIU Liktai uz Šlapios beze receptuka-gavos puikiai iskart,beliko pirkt normaliu antgaliuku ir vel mokintis mokintis..
I apipavidalinima labai demesio nekreipkit,tikslas buvo ismokt pasigamint beze ( ACIU Liktai uz Šlapios beze receptuka-gavos puikiai iskart,beliko pirkt normaliu antgaliuku ir vel mokintis mokintis..
Labos
Jau vel kiek groziu prideta
tikrai ne, mano mociute buvo siuveja, bet as nieko bendro neturiu
Jau vel kiek groziu prideta
QUOTE(daluze77 @ 2011 02 27, 09:08)
mazuliux-o jau marskineliu lygumas,dailumas,jus gal siuveja?
tikrai ne, mano mociute buvo siuveja, bet as nieko bendro neturiu
[quote=zibute77,2011 02 27, 10:55]
Tavasis torciukas irgi puikus.
Kremui darau taip, cia aisku pagal torto svori dar priklauso, bet jei apie 2kg tai issikepu 24cm skersmens biskvita, supjaustau i 3-4dalis. kremui imu 500g naturalaus jogurto ir 400gramu grietineles. i jogurta dedu cukraus pagal skoni tai kokius 3saukstus ir citrinos sulciu apie 1-2, i grietinele 2saukstus cukraus. gali viska plakti atskirai, gali kartu. man geriau kartu. poto supilu isbrinkinta zelatina( 2saukstus , mano zelatina oitker)
kai pilsi zelatina tai ziurek, kad ji nebutu ber silta, o jogurto ir grietines mase vesene, tuomet gali sutraukti zelatina. kuriam laikui pastatai si krema i saldytuva, kai matai, kad jau pradeda stingti isimi ir tepi torta. per ta laika pasiruosi kokiu nori vaisiu. tuomet dedi biskvita, krema ir vaisius ant virsaus. taip kartoji, biskvitas, kremas, vaisiai.... skaunaus, manau dabar gausis. sekmes
Papildyta:
aciu visoms labai uz ivertinima.
labai aciu uz receptuka,atsispausdinau,progai pasitaikius bandysiu butinai
Kremui darau taip, cia aisku pagal torto svori dar priklauso, bet jei apie 2kg tai issikepu 24cm skersmens biskvita, supjaustau i 3-4dalis. kremui imu 500g naturalaus jogurto ir 400gramu grietineles. i jogurta dedu cukraus pagal skoni tai kokius 3saukstus ir citrinos sulciu apie 1-2, i grietinele 2saukstus cukraus. gali viska plakti atskirai, gali kartu. man geriau kartu. poto supilu isbrinkinta zelatina( 2saukstus , mano zelatina oitker)
kai pilsi zelatina tai ziurek, kad ji nebutu ber silta, o jogurto ir grietines mase vesene, tuomet gali sutraukti zelatina. kuriam laikui pastatai si krema i saldytuva, kai matai, kad jau pradeda stingti isimi ir tepi torta. per ta laika pasiruosi kokiu nori vaisiu. tuomet dedi biskvita, krema ir vaisius ant virsaus. taip kartoji, biskvitas, kremas, vaisiai.... skaunaus, manau dabar gausis. sekmes
Papildyta:
labai aciu uz receptuka,atsispausdinau,progai pasitaikius bandysiu butinai
QUOTE(simisimi84 @ 2011 02 27, 10:48)
na, nuostabiai gražus vaikiškas tortukas. ryškus, gražus. pasaka.
p.s. ne į temą, bet įdomu. Ar tiesa, jog jus buvo galima išvysti per tv kelios dienos atgal? pamaniau, nes ta simpatiška mergina sakė, jos kepė ladygaga galvą dar kart atsiprašau už OT
p.s. ne į temą, bet įdomu. Ar tiesa, jog jus buvo galima išvysti per tv kelios dienos atgal? pamaniau, nes ta simpatiška mergina sakė, jos kepė ladygaga galvą dar kart atsiprašau už OT
Oi mergonos isryskinot mane mano seimos metu avantiura - akropolis seimu dvikova, nelaimejom, bet smagiai laika praleidom atsiprasau kad as cia ne i tema, tiesiog atsakau i klausyma
QUOTE(zibute77 @ 2011 02 27, 12:55)
Papildyta:
padekliukus uzsisakau per interneta, bet maciau paskutini karta jog buvo toje tortu parduotuveje, tokio popieriaus pirkti, tai galima darytis, bet nesigauna pigiau, tai as ne nevargstu. kai tortas nestandartinis ir neturiu padekliuko tada darausi kaip jus, man net tiesa pasakius graziau ( jei suderintas padekliukas) .
Papildyta:
padekliukus uzsisakau per interneta, bet maciau paskutini karta jog buvo toje tortu parduotuveje, tokio popieriaus pirkti, tai galima darytis, bet nesigauna pigiau, tai as ne nevargstu. kai tortas nestandartinis ir neturiu padekliuko tada darausi kaip jus, man net tiesa pasakius graziau ( jei suderintas padekliukas) .
du klausima
1. kur ta parduotuve ?
2. ar kai plaki jogurta su grietinele kremas gaunasi purus ? nes kai sumaisau jau pradejusi stingti jogurta su isplakta grietinele, kremas buna purus bet gaivus, ne toks riebus kaip vien grietinele, tik uzknisa tas terliojimas per kelis puodus , tai jei panasiai gautusi plakats kartu, butu liuks
QUOTE(Bomba @ 2011 02 27, 15:00)
du klausima
1. kur ta parduotuve ?
2. ar kai plaki jogurta su grietinele kremas gaunasi purus ? nes kai sumaisau jau pradejusi stingti jogurta su isplakta grietinele, kremas buna purus bet gaivus, ne toks riebus kaip vien grietinele, tik uzknisa tas terliojimas per kelis puodus , tai jei panasiai gautusi plakats kartu, butu liuks
1. kur ta parduotuve ?
na man jis purus atrodo, nes mane ir nervindavo plakant atskirai tai as pabandziau kartu ir viskas rodos gerai
Parduotuve yra anglijoje, nes pati ten randuosi
Kiek gražių tortų užmačiau vėl šaunuolės
Pirmasis mano boružiukas
Medutis su avietėmis, pastilažas.
Pirmasis mano boružiukas
Medutis su avietėmis, pastilažas.
cipciuko jau nebegirsiu, atsibodo begirti
dianocka as vis dar tavo fane, keista, bet as ir galvojau kad tu is uk ar panasiai
zibute77 ir daluze (su tuo pat skaicium) boruzyte it papuliai
pastos tortai visada tokie 'skanus', kogero visur atpazinciau, turi savo stiliu
divia primine kad as ir norejau pabandyti pakringeliuot tuos ratukus, reiks isbandyt dabar kai antgaliukus turiu
dianocka as vis dar tavo fane, keista, bet as ir galvojau kad tu is uk ar panasiai
zibute77 ir daluze (su tuo pat skaicium) boruzyte it papuliai
pastos tortai visada tokie 'skanus', kogero visur atpazinciau, turi savo stiliu
divia primine kad as ir norejau pabandyti pakringeliuot tuos ratukus, reiks isbandyt dabar kai antgaliukus turiu
neli, smagus pirmas boruziukas. Siek tiek akytes pavede ir gal veidukas butu grazesnis, jeigu butu kremines spalvos. Net be saules, kur cia ziema idegsi
red69, tavo tortai visada tokie ryskus, grazus
Dianocka, kaip visada, labai svelnu, lygu, tobula.
Cipciuk, ateinu Jusu tortus paziuret, ir siela atsigauna
zibute77, labai patiko tortas su boruzem
daluze77, lemenukas labai dailus
pasta222, beprotiskai graziai parinktos spalvos
dosa, is kur tokios BRASKES, kaip skanu
red69, tavo tortai visada tokie ryskus, grazus
Dianocka, kaip visada, labai svelnu, lygu, tobula.
Cipciuk, ateinu Jusu tortus paziuret, ir siela atsigauna
zibute77, labai patiko tortas su boruzem
daluze77, lemenukas labai dailus
pasta222, beprotiskai graziai parinktos spalvos
dosa, is kur tokios BRASKES, kaip skanu