Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

doh.gif aš kvaiša, galvojau kad typo kaip vuodegyte lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena,
Na ir tortų prinešėt wub.gif
Cipsiuk, nuostabios tulpės,taip pavasaris pasijautė wub.gif
Ir vienetukai -labai žaismingi.
Akvilytės krabas nuostabus,mano vyras net iš arčiau priėjo pasižiūrėti,sako "čia tortas!?" blink.gif thumbup.gif
Dianočkos visi tortai be išimties nuostabūs,o spalvų gama pavydėtina wub.gif

Ir kitų labai gražūs tortukai,tik paminėjau labiausiai įstrigusius wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Rodau ir aš savo savaitgalinius darbelius. rolleyes.gif

Raudonasis velvetas su vyšniom,pastilažas,aisingas.
user posted image

Raudonasis velvetas su vyšniom,pastilažas,aisingas.
user posted image

Napoleonas,pastilažas,aisingas.
user posted image
Papildyta:
Pasta222,labai gražūs Jūsų visi tortukai 4u.gif
Daluže77,graži nerta liemenėlė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red69: 27 vasario 2011 - 13:18
Labas rytas, grozybiu kurejos!!! Tik neuzsuk cia pora dieneliu ir doh.gif randi tokia begale sedevru!!! thumbup.gif O pas mane juokingai nejuokinga situacija schmoll.gif -tiek isijauciau i visokiu saldumynu gamybos mokslus,kad mano seimyna uzdejo veto ant zodzio "SALDU" doh.gif Na bet savaitgaliui ipirsau viena lengva,grietineles su zele gabaliukais torciuka (LABAI NOREJAU ISBANDYT BEZIUKA) mirksiukas.gif user posted image
I apipavidalinima labai demesio nekreipkit,tikslas buvo ismokt pasigamint beze ( ACIU Liktai uz „Šlapios” beze receptuka-gavos puikiai iskart,beliko pirkt normaliu antgaliuku ir vel mokintis mokintis.. tongue.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

Jau vel kiek groziu prideta wub.gif
QUOTE(daluze77 @ 2011 02 27, 09:08)
mazuliux-o jau marskineliu lygumas,dailumas,jus gal siuveja?

hihihi.gif tikrai ne, mano mociute buvo siuveja, bet as nieko bendro neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Oi mergaitės , kokių grožybių pridėjote bigsmile.gif .... boružė , red ... tortai be galo tvarkingi , pasta222 , Divia , šaunuolės visos thumbup.gif .

Moderatorės prašymas , necituoti žinutės su nuotrauka , nes žinutė bus trinama be perspėjimo .
Atsakyti
[quote=zibute77,2011 02 27, 10:55]
Tavasis torciukas irgi puikus. 4u.gif
Kremui darau taip, cia aisku pagal torto svori dar priklauso, bet jei apie 2kg tai issikepu 24cm skersmens biskvita, supjaustau i 3-4dalis. kremui imu 500g naturalaus jogurto ir 400gramu grietineles. i jogurta dedu cukraus pagal skoni tai kokius 3saukstus ir citrinos sulciu apie 1-2, i grietinele 2saukstus cukraus. gali viska plakti atskirai, gali kartu. man geriau kartu. poto supilu isbrinkinta zelatina( 2saukstus , mano zelatina oitker)
kai pilsi zelatina tai ziurek, kad ji nebutu ber silta, o jogurto ir grietines mase vesene, tuomet gali sutraukti zelatina. kuriam laikui pastatai si krema i saldytuva, kai matai, kad jau pradeda stingti isimi ir tepi torta. per ta laika pasiruosi kokiu nori vaisiu. tuomet dedi biskvita, krema ir vaisius ant virsaus. taip kartoji, biskvitas, kremas, vaisiai.... skaunaus, manau dabar gausis. sekmes
Papildyta:
aciu visoms labai uz ivertinima.

labai aciu uz receptuka,atsispausdinau,progai pasitaikius bandysiu butinai
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 02 27, 10:48)
na, nuostabiai gražus vaikiškas tortukas. ryškus, gražus. pasaka.
p.s. ne į temą, bet įdomu. Ar tiesa, jog jus buvo galima išvysti per tv kelios dienos atgal? smile.gif pamaniau, nes ta simpatiška mergina sakė, jos kepė ladygaga galvą  4u.gif  dar kart atsiprašau už OT  blush2.gif

Oi mergonos isryskinot mane lotuliukas.gif mano seimos metu avantiura - akropolis seimu dvikova, nelaimejom, bet smagiai laika praleidom thumbup.gif atsiprasau kad as cia ne i tema, tiesiog atsakau i klausyma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 02 27, 12:55)
Tavasis torciukas irgi puikus.  4u.gif
Kremui darau taip, cia aisku pagal torto svori dar priklauso, bet jei apie 2kg tai issikepu 24cm skersmens biskvita, supjaustau i 3-4dalis. kremui imu 500g naturalaus jogurto ir 400gramu grietineles. i jogurta dedu cukraus pagal skoni tai kokius 3saukstus ir citrinos sulciu apie 1-2, i grietinele 2saukstus cukraus. gali viska plakti atskirai, gali kartu. man geriau kartu. poto supilu isbrinkinta zelatina( 2saukstus , mano zelatina oitker)
kai pilsi zelatina tai ziurek, kad ji nebutu ber silta, o jogurto ir grietines mase vesene, tuomet gali sutraukti zelatina.  kuriam laikui pastatai si krema i saldytuva, kai matai, kad jau pradeda stingti isimi ir tepi torta. per ta laika  pasiruosi kokiu nori vaisiu. tuomet dedi biskvita, krema ir vaisius ant virsaus. taip kartoji, biskvitas, kremas, vaisiai.... skaunaus, manau dabar gausis. sekmes
Papildyta:
aciu visoms labai uz ivertinima.

padekliukus uzsisakau per interneta, bet maciau paskutini karta jog buvo toje tortu parduotuveje, tokio popieriaus pirkti, tai galima darytis, bet nesigauna pigiau, tai as ne nevargstu. kai tortas nestandartinis ir neturiu padekliuko tada darausi kaip jus, man net tiesa pasakius graziau ( jei suderintas padekliukas) .

du klausima smile.gif

1. kur ta parduotuve ?
2. ar kai plaki jogurta su grietinele kremas gaunasi purus ? nes kai sumaisau jau pradejusi stingti jogurta su isplakta grietinele, kremas buna purus bet gaivus, ne toks riebus kaip vien grietinele, tik uzknisa tas terliojimas per kelis puodus , tai jei panasiai gautusi plakats kartu, butu liuks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2011 02 27, 15:00)
du klausima smile.gif

1. kur ta parduotuve ?
2. ar kai plaki jogurta su grietinele kremas gaunasi purus ? nes kai sumaisau jau pradejusi stingti jogurta su isplakta grietinele, kremas buna purus bet gaivus, ne toks riebus kaip vien grietinele, tik uzknisa tas terliojimas per kelis puodus , tai jei panasiai gautusi plakats kartu, butu liuks  blush2.gif

na man jis purus atrodo, nes mane ir nervindavo plakant atskirai tai as pabandziau kartu ir viskas rodos gerai mirksiukas.gif
Parduotuve yra anglijoje, nes pati ten randuosi tongue.gif
Atsakyti
Kiek gražių tortų užmačiau vėl wub.gif šaunuolės thumbup.gif

Pirmasis mano boružiukas biggrin.gif
Medutis su avietėmis, pastilažas.
user posted image
Atsakyti
cipciuko jau nebegirsiu, atsibodo begirti bigsmile.gif
dianocka as vis dar tavo fane, keista, bet as ir galvojau kad tu is uk ar panasiai doh.gif
zibute77 ir daluze (su tuo pat skaicium) boruzyte it papuliai thumbup.gif thumbup.gif
pastos tortai visada tokie 'skanus', kogero visur atpazinciau, turi savo stiliu bigsmile.gif
divia primine kad as ir norejau pabandyti pakringeliuot tuos ratukus, reiks isbandyt ax.gif dabar kai antgaliukus turiu
Atsakyti
neli, smagus pirmas boruziukas. Siek tiek akytes pavede ir gal veidukas butu grazesnis, jeigu butu kremines spalvos. Net be saules, kur cia ziema idegsi smile.gif

red69, tavo tortai visada tokie ryskus, grazus

Dianocka, kaip visada, labai svelnu, lygu, tobula.

Cipciuk, ateinu Jusu tortus paziuret, ir siela atsigauna wub.gif

zibute77, labai patiko tortas su boruzem

daluze77, lemenukas labai dailus

pasta222, beprotiskai graziai parinktos spalvos 4u.gif

dosa, is kur tokios BRASKES, kaip skanu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 27 vasario 2011 - 19:03