Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

[quote=Cipciukas,2011 02 25, 19:16]
Visokių turiu , kai perku , stengiuosi imti ryškias ...jei raodoną , tai red red ...amerikoniškus electric .
Kad aš žinočiau , kur jį dėt , uždėčiau doh.gif lotuliukas.gif .

Na dar vienas ....vėl vienetas unsure.gif ...ir dar pabaigos nesimato jiems , kažin yra kito amžiaus vaikų ant svieto doh.gif .

Persikinis tortas , pastilažas , mod. masės .

cipciukeli,Jus kaip visad su savo grozybemis.toks fainas vienetukas Jus gal diena nakti kepat. first.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 25, 22:16)
Visokių turiu ,  kai perku , stengiuosi imti ryškias ...jei raodoną , tai red red ...amerikoniškus electric .
Kad aš žinočiau , kur jį dėt , uždėčiau  doh.gif  lotuliukas.gif .

Na dar vienas ....vėl vienetas  unsure.gif ...ir dar pabaigos nesimato jiems , kažin yra kito amžiaus vaikų ant svieto  doh.gif .

oooo jei ir profai raides ne i ta puse susuka, tai kai as ant feno 's' ne i ta puse israiciau, ir vieto 'sassoon' gavosi beveik 'zasoon' (jei ta dviguba 'oo' skaitysim kaip 'u'..... lotuliukas.gif )
Papildyta:
matau Asseni apacioj !!! bigsmile.gif mestelkit cia tortuka koki viena kita... negi turesiu vel dziaugtis netycia jus rusiskame forume radusi ax.gif
Atsakyti
Mane žodis PROFAS . taip už.... , kad kartais net sutąso ....jei varliai iš vien kartosi , kad ji lakštingala , turbūt nabagė ir užčiulbėtų doh.gif .

Na su ta raide tai jooooo , tiksliau ne raide , o foto ....padariau foto , dedu čia , matau raidė ne taip priklijuota , perfotografavau , tai vis tiek įkėliau negerą .... lotuliukas.gif , na su gera įdėsiu biggrin.gif .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 25, 23:03)
Mane žodis PROFAS . taip už.... , kad  kartais net sutąso ....jei varliai iš vien kartosi , kad ji lakštingala , turbūt nabagė ir užčiulbėtų  doh.gif .

neatsiginsi, bant jau jei ne profesorius tai kaip minimum bakalauras tongue.gif o as tik pirmos klases pirma semestra iveikiau biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 25, 22:31)
va cia siek tiek matosi tokia neryski linija,nuo kurios reikia mesti kamuoli.ten kur prasideda takelis http://www.ohgizmo.c...bowling-alleys/  manau sios linijos pasigedo  mirksiukas.gif
Papildyta:
Cipciuk,o ten vardas RAIGARDUI ?  D raidele i ta puse ziuri? ar cia taip turi buti?  blush2.gif

drinks_cheers.gif taip ,sios linijos
megstamiausias mano zaidimas ,galeciau visa diena prie takelio prastoveti wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
cipciuko vienetas tai nerealus. pasakiski personazai wub.gif
Atsakyti
kokie grazus tortai visu be isimties smile.gif
tik Cipsiukas su Dainocka tikrai patraukia iskirtini demesi.Ir ,kaip tokius tortus gali valgyti?

labai,labai grazu Cipsiuk ,Dainocka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 25, 21:16)

wub.gif pasaka wub.gif

mano vaikis klausia kaip jos spėja tiek daug suvalgyti lotuliukas.gif sakau jos vaikams šventei dovanoja wub.gif sako paklausk gal ir man padovanotų lotuliukas.gif
o jei rimtai kokios maždaug kainos tokių grožių,ar dviejų skaičių užtenka ax.gif
Atsakyti
Labas rytas user posted image

Ačiū mergaitės , už brokinių tortų įvertinimą user posted image

MoNaMi ... jei trijų nerasi , užteks ir dviejų tongue.gif .

Atsakyti
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 02 26, 10:00)
wub.gif  pasaka  wub.gif

mano vaikis klausia kaip jos spėja tiek daug suvalgyti  lotuliukas.gif  sakau jos vaikams šventei dovanoja  wub.gif  sako paklausk gal ir man padovanotų  lotuliukas.gif
o jei rimtai kokios maždaug kainos tokių grožių,ar dviejų skaičių užtenka  ax.gif

į šita klausima atsakymo ir aš nesulaukiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 26, 09:12)
MoNaMi ... jei trijų  nerasi , užteks ir dviejų  tongue.gif .

4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(wingaile @ 2011 02 26, 09:13)
į šita klausima atsakymo ir aš nesulaukiau  verysad.gif

atsakė,kiek skonis ir grožis kainuoja,o dar ne konvejerinis ,o rankų darbas mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos o kokiu jus popierium padekliuka apvyniojat? ir kur perkate as turiu omenyje tuos grazius popierius po apacia?...
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2011 02 26, 11:38)
Merginos o kokiu jus popierium padekliuka apvyniojat? ir kur perkate as turiu omenyje tuos grazius popierius po apacia?...

dovanu pakavimo popierius mirksiukas.gif
Atsakyti