[quote=Cipciukas,2011 02 25, 19:16]
Visokių turiu , kai perku , stengiuosi imti ryškias ...jei raodoną , tai red red ...amerikoniškus electric .
Kad aš žinočiau , kur jį dėt , uždėčiau .
Na dar vienas ....vėl vienetas ...ir dar pabaigos nesimato jiems , kažin yra kito amžiaus vaikų ant svieto .
Persikinis tortas , pastilažas , mod. masės .
cipciukeli,Jus kaip visad su savo grozybemis.toks fainas vienetukas Jus gal diena nakti kepat.
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 25, 22:16)
Visokių turiu , kai perku , stengiuosi imti ryškias ...jei raodoną , tai red red ...amerikoniškus electric .
Na dar vienas ....vėl vienetas ...ir dar pabaigos nesimato jiems , kažin yra kito amžiaus vaikų ant svieto .
oooo jei ir profai raides ne i ta puse susuka, tai kai as ant feno 's' ne i ta puse israiciau, ir vieto 'sassoon' gavosi beveik 'zasoon' (jei ta dviguba 'oo' skaitysim kaip 'u'..... )
Papildyta:
matau Asseni apacioj !!! mestelkit cia tortuka koki viena kita... negi turesiu vel dziaugtis netycia jus rusiskame forume radusi
Mane žodis PROFAS . taip už.... , kad kartais net sutąso ....jei varliai iš vien kartosi , kad ji lakštingala , turbūt nabagė ir užčiulbėtų .
Na su ta raide tai jooooo , tiksliau ne raide , o foto ....padariau foto , dedu čia , matau raidė ne taip priklijuota , perfotografavau , tai vis tiek įkėliau negerą .... , na su gera įdėsiu .
Na su ta raide tai jooooo , tiksliau ne raide , o foto ....padariau foto , dedu čia , matau raidė ne taip priklijuota , perfotografavau , tai vis tiek įkėliau negerą .... , na su gera įdėsiu .
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 25, 23:03)
Mane žodis PROFAS . taip už.... , kad kartais net sutąso ....jei varliai iš vien kartosi , kad ji lakštingala , turbūt nabagė ir užčiulbėtų .
neatsiginsi, bant jau jei ne profesorius tai kaip minimum bakalauras o as tik pirmos klases pirma semestra iveikiau
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 25, 22:31)
va cia siek tiek matosi tokia neryski linija,nuo kurios reikia mesti kamuoli.ten kur prasideda takelis http://www.ohgizmo.c...bowling-alleys/ manau sios linijos pasigedo
Papildyta:
Cipciuk,o ten vardas RAIGARDUI ? D raidele i ta puse ziuri? ar cia taip turi buti?
Papildyta:
Cipciuk,o ten vardas RAIGARDUI ? D raidele i ta puse ziuri? ar cia taip turi buti?
taip ,sios linijos
megstamiausias mano zaidimas ,galeciau visa diena prie takelio prastoveti
Papildyta:
cipciuko vienetas tai nerealus. pasakiski personazai
kokie grazus tortai visu be isimties
tik Cipsiukas su Dainocka tikrai patraukia iskirtini demesi.Ir ,kaip tokius tortus gali valgyti?
labai,labai grazu Cipsiuk ,Dainocka
tik Cipsiukas su Dainocka tikrai patraukia iskirtini demesi.Ir ,kaip tokius tortus gali valgyti?
labai,labai grazu Cipsiuk ,Dainocka
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 25, 21:16)
pasaka
mano vaikis klausia kaip jos spėja tiek daug suvalgyti sakau jos vaikams šventei dovanoja sako paklausk gal ir man padovanotų
o jei rimtai kokios maždaug kainos tokių grožių,ar dviejų skaičių užtenka
QUOTE(*MoNaMi* @ 2011 02 26, 10:00)
pasaka
mano vaikis klausia kaip jos spėja tiek daug suvalgyti sakau jos vaikams šventei dovanoja sako paklausk gal ir man padovanotų
į šita klausima atsakymo ir aš nesulaukiau
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 26, 09:12)
QUOTE(wingaile @ 2011 02 26, 09:13)
į šita klausima atsakymo ir aš nesulaukiau
atsakė,kiek skonis ir grožis kainuoja,o dar ne konvejerinis ,o rankų darbas
Merginos o kokiu jus popierium padekliuka apvyniojat? ir kur perkate as turiu omenyje tuos grazius popierius po apacia?...
QUOTE(Atize @ 2011 02 26, 11:38)
Merginos o kokiu jus popierium padekliuka apvyniojat? ir kur perkate as turiu omenyje tuos grazius popierius po apacia?...
dovanu pakavimo popierius