Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 24, 17:39)
na ka,susikonstravau svajoniu vyra  biggrin.gif  dalinuosi su jumis-vaisinkites  biggrin.gif

geras thumbup.gif bet tik kuno spalva uzkliuvo,labai jau isbales,ne pro sal i soliariuma butu biggrin.gif

QUOTE(VitMetil @ 2011 02 24, 19:18)
as ir atvelku viena,kurio beveik negeda rodyti,mano 2 barbe

barbe super 4u.gif labai grazi suknele ir matos daug darbo idejus,saunuole!

Dianocka,nu jau tortai kokio dailumo,nei rauksleles nesimato thumbup.gif ,spalvos labai grazios na ka dar pasakyti vnz be zodziu bigsmile.gif tik norejau paklaust kaip tas geles ant vestuvinio darei?jei ne paslaptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2011 02 25, 17:48)
geras  thumbup.gif  bet tik kuno spalva uzkliuvo,labai jau isbales,ne pro sal i soliariuma butu  biggrin.gif

taip taip.jau ne viena pastaba gavau del spalvos ir kitko...tai kitam kartui vyrukas bus nuvarytas i soliariuma; i sporto kluba,kad presa užsikočiotų ir dar pimpala padidinsim lotuliukas.gif
Atsakyti
Dingusios visos kažkur unsure.gif .... durnai aš čia aišku nusistebėjau , tuoj ir pati dingsiu .

Šituo sportu ( ar laisvalaikio praleidimu ) visai nesidomiu , tai prašau - kritikuokite kiek sugebėsite bigsmile.gif , priimu viską ....nes ką radau geresnio interneto platybėse , tą ir sumontavau .

Šokoladinis tortas , pastilažas , mod. masytė .

user posted image
Atsakyti
na as ir apie ta sporta nelabai teismanau,bet man labai grazu ir idealu! thumbup.gif tiesa,kokios firmos dazus naudoji,kad gaunasi tokios ryskios spalvos?
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 25, 18:27)
Dingusios visos kažkur  unsure.gif .... durnai aš čia aišku nusistebėjau , tuoj ir pati dingsiu .

super wub.gif wub.gif ,ką čia kritikuot ????
user posted image
Atsakyti
Sakykit, o ar zolytei tinka sviestinis beze kremas? Ir ar tinkamas plastmasinis antgaliukas su skylutemis, ar vistik geriau metalini isigyti? g.gif

Cipciuk, as irgi apie boulinga nieko neismanau, bant kiek Wii parodyta, tai labai panasu ir tobulai atlikta blink.gif Puikumelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 25, 18:27)
Dingusios visos kažkur  unsure.gif .... durnai aš čia aišku nusistebėjau , tuoj ir pati dingsiu .

Šituo sportu ( ar laisvalaikio praleidimu ) visai nesidomiu , tai prašau - kritikuokite kiek sugebėsite  bigsmile.gif , priimu viską ....nes ką radau geresnio interneto platybėse , tą ir sumontavau .

Šokoladinis tortas , pastilažas , mod. masytė .

atrodo nuostabiai,kaip kad zaidimas padetas.bet jei sakot kritikuoti,tai truksta linijos nuo kur pradeti rutuly mesti biggrin.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
fainus tortukai visu thumbup.gif 4u.gif
cipciuk kaip gražu, kaip tikras blink.gif
imesiu savo kelius :snikers, karamelinis ganašas, pastilažas

user posted image
napaleonas, beze, pastilažas
user posted image
matosi paterliota nepykit čia mažoji pirštelius kištelėjo
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 02 25, 21:25)

niam niam essen.gif gal gabaliuka galima smile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=pasta222,2011 02 25, 18:25]
fainus tortukai visu thumbup.gif 4u.gif
cipciuk k aip gražu, kaip tikras blink.gif
imesiu savo kelius :snikers, karamelinis ganašas, pastilažas

zinot,as tai cia kaip i kokia paroda uzsuku paziureti ir seile pavarvinti...grazu ir skanei atrodo.O is kurio pastilazo Jus gelytes darot is to kur figurelem ar kur dengimui?
Atsakyti
QUOTE(vinesa @ 2011 02 25, 18:24)
na as ir apie ta sporta nelabai teismanau,bet man labai grazu ir idealu! thumbup.gif  tiesa,kokios firmos dazus naudoji,kad gaunasi tokios ryskios spalvos?

Visokių turiu , kai perku , stengiuosi imti ryškias ...jei raodoną , tai red red ...amerikoniškus electric .

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 25, 19:22)
atrodo nuostabiai,kaip kad zaidimas padetas.bet jei sakot kritikuoti,tai truksta linijos nuo kur pradeti rutuly mesti  biggrin.gif  blush2.gif  blush2.gif

Kad aš žinočiau , kur jį dėt , uždėčiau doh.gif lotuliukas.gif .

Na dar vienas ....vėl vienetas unsure.gif ...ir dar pabaigos nesimato jiems , kažin yra kito amžiaus vaikų ant svieto doh.gif .

Persikinis tortas , pastilažas , mod. masės .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 25, 22:16)
Kad aš žinočiau , kur jį dėt , uždėčiau  doh.gif  lotuliukas.gif .

va cia siek tiek matosi tokia neryski linija,nuo kurios reikia mesti kamuoli.ten kur prasideda takelis http://www.ohgizmo.c...bowling-alleys/ manau sios linijos pasigedo mirksiukas.gif
Papildyta:
Cipciuk,o ten vardas RAIGARDUI ? D raidele i ta puse ziuri? ar cia taip turi buti? blush2.gif
Atsakyti