Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*Barakuda* @ 2011 02 25, 11:08)
wub.gif  wub.gif  wub.gif

aš tavęs taip laukiau laukiau .....  ax.gif

visi nerealus,o keturrankiui sakė pamiršot omnitriksą ,dabar sakė kaip Kevinas gavosi - čia žinovas sakė būtinai parašyk tetai  biggrin.gif bet sakė labai gražu  wub.gif

geras, reikia nors viena serija BEN 10 paziureti, tai tada visos detales bus lotuliukas.gif vaikai visada viska pastebi smile.gif
Papildyta:
[quote=eda.dita,2011 02 25, 12:25]
Dianocka, nuginklavai - jau tortu grazumas bigsmile.gif
Man laaabai patiko vestuvinis, o ir vaikiski visi be isimties - liuksiski thumbup.gif O Jus irgi figureles darote is pirktines mases?

figureles darau is MMG...vat ketturranki dariau is spec. modeliavomo mases - bet nepasakyciau kad ji man labai patiko, kazkokia trupanti... g.gif bet modeliavomo mase gerai dazus ima tai faktas, galima isgauti ryskias spalvas idejus vos laseli dazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2011 02 24, 22:27)
Sveikos merginos:)
Po atostogu isilieju i jusu buri:)
Jau tiek puslapiu praverciau ir apakau nuo tortu grazumu bigsmile.gif visu nepaminesiu, bet tikrai pasidarbavote is peties, po balioneli jums 4u.gif

taip laukiau laukiau jusu groziu, galvojau jog neuzsuksite daugiau, bet visgi sulaukiau. nuostabus tortai, vestuvinis labai labai patiko ir ta figurele ziurisi nuostabiai ( nors as pati ju nemegeja visai )
tikra saunuole super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2011 02 24, 23:18)
Valgomas nuotraukas galima uzsakyti internetu Nuotrauka

Kazko neveikia nuorodele? Gal galite pakartoti arba kas dar imestumete kokiu nuorodu?
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2011 02 25, 11:25)

Beje, mergaites, kurios naudojate vielytes gelems - gal galite atsakyti, kaip jus tas geles prie vielytes pritvirtinate, kad jos neprasidurtu kiaurai? As kelis sykius bandziau ismeigti vielute i suformuota gelyte ar tai drugeli, ar sirdute, tai jie kazkaip kiaurai prasmenga truputi pastoveje.  g.gif  Gal jau smeigiate i siek tiek sutvirtejusia mase?

ir man ši informacija labai aktuali .. vis bandau ir bandau, ale nieko gero..
Atsakyti
klausimukas dėl dažų- Jūs kai tas mases minkote, vėliau darote baibokus ar gėlytes, kaip rankas apsaugojate nuo nusidažymo?... ar su pirštinėm dirbat? nors labai nepatogu... man delnai tai žali, tai mėlyni būna, ir nenusiplauna iškart doh.gif dar su šviesesnėm spalvom nieko unsure.gif
Atsakyti
dinocka nuostabus tortai 4u.gif man labai patiko vestuvinis.lyg ir neiprasta spalva dekoruotas,bet taip graziai ziurisi thumbup.gif nebuciau ne pagalvojus.
atnesu ir as savaji,nera idealus ,tiesa pasakius sukausi is padeties.Mergina labai norejo batelio,o man aukstkulniai suluzo abu ,kuriuos buvau paruosus doh.gif (beje defekta kuris matosi apacioje pasalinau,tik neperfotografavau
Medutis puostas pirkta dengimo mase
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Etina @ 2011 02 25, 14:33)
ir man ši informacija labai aktuali .. vis bandau ir bandau, ale nieko gero..

labas,mergaites,jei plokscios gelytes,kaip ramunes,tai vielute nesilaiko todel,kad reikia suformuoti viduriuka. vielutes viena gala replytem uzlengti,tipo padaryti kabliuka,patepti kiausinio baltymu ,tik nepadauginti.Is cukrines mases padaryti apvalu kamuoliuka ir i ji verti vielute,kabliukas neleis kamuoliukui nukristi.Leisti isdziuti,tuomet galit toki ruosini verti i kokas norit plokscias gelytes,aisku kai versit nepamirskit gelytes viduri patepti baltymu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2011 02 25, 14:01)
labas,mergaites,jei plokscios gelytes,kaip ramunes,tai vielute nesilaiko todel,kad reikia suformuoti viduriuka. vielutes viena gala replytem uzlengti,tipo padaryti kabliuka,patepti kiausinio baltymu ,tik nepadauginti.Is cukrines mases padaryti apvalu kamuoliuka ir i ji verti vielute,kabliukas neleis kamuoliukui nukristi.Leisti isdziuti,tuomet galit toki ruosini verti i kokas norit plokscias gelytes,aisku kai versit  nepamirskit  gelytes viduri patepti baltymu  rolleyes.gif

Jetau kaip aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2011 02 25, 14:53)
klausimukas dėl dažų- Jūs kai tas mases minkote, vėliau darote baibokus ar gėlytes, kaip rankas apsaugojate nuo nusidažymo?... ar su pirštinėm dirbat? nors labai nepatogu... man delnai tai žali, tai mėlyni būna, ir nenusiplauna iškart  doh.gif dar su šviesesnėm spalvom nieko  unsure.gif

vienkartines chirurgines pirstines ir niekaip kitaip, pasimokiau juoda spalva i mase minkydama, i itin sausa mano ranku ora susigere taip kad tris dienas juodom raukslem delnai ismarginti buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 02 25, 13:05)
taip laukiau laukiau jusu groziu, galvojau jog neuzsuksite daugiau, bet visgi sulaukiau. nuostabus tortai, vestuvinis labai labai patiko ir ta figurele ziurisi nuostabiai ( nors as pati ju nemegeja visai )
tikra saunuole super wub.gif

smagu kad laukiate 4u.gif
Atsakyti
Dianočka, tortai nuostabūs bigsmile.gif

Akvilyte, sužavėta wub.gif

QUOTE(agu0na @ 2011 02 25, 14:01)
labas,mergaites,jei plokscios gelytes,kaip ramunes,tai vielute nesilaiko todel,kad reikia suformuoti viduriuka. vielutes viena gala replytem uzlengti,tipo padaryti kabliuka,patepti kiausinio baltymu ,tik nepadauginti.Is cukrines mases padaryti apvalu kamuoliuka ir i ji verti vielute,kabliukas neleis kamuoliukui nukristi.Leisti isdziuti,tuomet galit toki ruosini verti i kokas norit plokscias gelytes,aisku kai versit  nepamirskit  gelytes viduri patepti baltymu  rolleyes.gif

Labai didelis ačiū už atsakymą 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etina: 25 vasario 2011 - 15:46
QUOTE(linette @ 2011 02 22, 20:48)
pasta gėlytės gražios ir pats tortukas man toks mielas , kažkoks švelnumu dvelkiantis wub.gif , tik kas ten per vidurį pakilimas ar kas nesuprantu  g.gif

ačiu 4u.gif tas iškilimas kito torto puse dalies biggrin.gif
Atsakyti