Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos merginos:)
Po atostogu isilieju i jusu buri:)
Jau tiek puslapiu praverciau ir apakau nuo tortu grazumu bigsmile.gif visu nepaminesiu, bet tikrai pasidarbavote is peties, po balioneli jums 4u.gif

Na as atvelku kelis darbus blush2.gif

Juodasis miskas, asingas ir MMG...

user posted image

Snickersas ir MMG...( CYPCIUKO KOPIJUOTA AVYTE:))

user posted image

Medutis su zele ir MMG....( pas mane uzejo pukuotuko manija:)smile.gif

user posted image

Juodas miskas virsutinis, snickersas apatinis MMG...statuleles gal ir nebuciau dejusi, bet buvo toks prasymas butent tokia statulele virsuje:)
user posted image

Na ir paskutinis BEN 10 laikrodis ir is sio filmuko personazas keturrankis, su juo tai sunkaiusia buvo lotuliukas.gif

user posted image

ligtai viskas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianocka: 24 vasario 2011 - 23:31
Dianocka kaip visada,jau kaip trenks su savo groziais! bigsmile.gif
Atsakyti
Dianocka ...aš maniau tu dingai ...amžiams verysad.gif .... ogi ne ,esi bigsmile.gif .

Nuostabūs tortai wub.gif wub.gif .... avytė graži ...o vestuvinį darau copy , tau leidus 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 24, 21:59)
as zinau,parasykit i az pasakysiu

Norėčiau ir aš, bet Jūsų a/ž užpildyta
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 25, 04:04)
Dianocka ...aš maniau tu dingai ...amžiams  verysad.gif .... ogi ne ,esi  bigsmile.gif .

Nuostabūs tortai  wub.gif  wub.gif  .... avytė graži ...o vestuvinį darau copy , tau leidus  4u.gif .

dekui cypciuk, smagu is jusu gauti pagyru blush2.gif
kopinkite, tikrai nepriestarauju:)
Cypciuk - jau 4 ryto aktyvi, turbut torciuka puosete lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianocka: 25 vasario 2011 - 08:47
dekuj uz pagyras ir mano tortukams blush2.gif

Cipciuk, del tu spalvu, tai kaip tada graziai ir ryskiai nudazyti ta sokolada?

Dianocka nu tu tikrai auksaranke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 24, 18:54)
labai nedidutis-1,500  cia tik pabandymui sau dariausi.vyras namo grizes šoką gaus  biggrin.gif

manau, juk pasidarei SAU lotuliukas.gif
Atsakyti
laba diena,ar galit man paaiskint darant dvieju aukstu torta ir apdengus mmg,paprastai uzdet ta antra auksta,ar kaip kitip daryt
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2011 02 24, 23:27)

wub.gif wub.gif wub.gif

aš tavęs taip laukiau laukiau ..... ax.gif

visi nerealus,o keturrankiui sakė pamiršot omnitriksą ,dabar sakė kaip Kevinas gavosi - čia žinovas sakė būtinai parašyk tetai biggrin.gif bet sakė labai gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Barakuda*: 25 vasario 2011 - 10:09
QUOTE(Dianocka @ 2011 02 25, 08:44)
dekui cypciuk, smagu is jusu gauti pagyru blush2.gif
kopinkite, tikrai nepriestarauju:)
Cypciuk - jau 4 ryto aktyvi, turbut torciuka puosete lotuliukas.gif

..... dar nei neatsiguliau ax.gif .

QUOTE(my2008 @ 2011 02 25, 09:54)
laba diena,ar galit man paaiskint darant dvieju aukstu torta ir apdengus mmg,paprastai uzdet ta antra auksta,ar kaip kitip daryt

O kaip dar kitaip , galima uždėti tortą ant torto ....nors gal ir galima aišku nepaprastai uždėti ....atsistojus virš torto ant kėdės mesti iš viršaus , kad tas užkristų , tik ar bus tiesei nutaikyta nežinau ....galima bandyti iš šono užmesti , kaip kamuolį į krepšinį , bet vėl - ar nutaikysi cool.gif .

Gana juokų , dabar rimtai , apsidengi pirmą aukštą , ir antrą aukštą atskirai ...kiši po antru lopetėlę ir gražiai uždedi ant pirmo ...turi dviaukštį tortą ..... lieka tik puošti 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 25 vasario 2011 - 10:37
[quote=Dianocka,2011 02 24, 21:27]
Po atostogu isilieju i jusu buri:)
Jau tiek puslapiu praverciau ir apakau nuo tortu grazumu bigsmile.gif visu nepaminesiu, bet tikrai pasidarbavote is peties, po balioneli jums 4u.gif

labai grazus torciukai,ka daugiau ir pridursi....
Atsakyti
Dianocka, nuginklavai - jau tortu grazumas bigsmile.gif
Man laaabai patiko vestuvinis, o ir vaikiski visi be isimties - liuksiski thumbup.gif O Jus irgi figureles darote is pirktines mases?

Beje, mergaites, kurios naudojate vielytes gelems - gal galite atsakyti, kaip jus tas geles prie vielytes pritvirtinate, kad jos neprasidurtu kiaurai? As kelis sykius bandziau ismeigti vielute i suformuota gelyte ar tai drugeli, ar sirdute, tai jie kazkaip kiaurai prasmenga truputi pastoveje. g.gif Gal jau smeigiate i siek tiek sutvirtejusia mase?
Atsakyti