Sveikos merginos:)
Po atostogu isilieju i jusu buri:)
Jau tiek puslapiu praverciau ir apakau nuo tortu grazumu visu nepaminesiu, bet tikrai pasidarbavote is peties, po balioneli jums
Na as atvelku kelis darbus
Juodasis miskas, asingas ir MMG...
Snickersas ir MMG...( CYPCIUKO KOPIJUOTA AVYTE:))
Medutis su zele ir MMG....( pas mane uzejo pukuotuko manija:)
Juodas miskas virsutinis, snickersas apatinis MMG...statuleles gal ir nebuciau dejusi, bet buvo toks prasymas butent tokia statulele virsuje:)
Na ir paskutinis BEN 10 laikrodis ir is sio filmuko personazas keturrankis, su juo tai sunkaiusia buvo
ligtai viskas:)
Dianocka kaip visada,jau kaip trenks su savo groziais!
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 24, 21:59)
as zinau,parasykit i az pasakysiu
Norėčiau ir aš, bet Jūsų a/ž užpildyta
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 25, 04:04)
Dianocka ...aš maniau tu dingai ...amžiams .... ogi ne ,esi .
Nuostabūs tortai .... avytė graži ...o vestuvinį darau copy , tau leidus .
Nuostabūs tortai .... avytė graži ...o vestuvinį darau copy , tau leidus .
dekui cypciuk, smagu is jusu gauti pagyru
kopinkite, tikrai nepriestarauju:)
Cypciuk - jau 4 ryto aktyvi, turbut torciuka puosete
dekuj uz pagyras ir mano tortukams
Cipciuk, del tu spalvu, tai kaip tada graziai ir ryskiai nudazyti ta sokolada?
Dianocka nu tu tikrai auksaranke
Cipciuk, del tu spalvu, tai kaip tada graziai ir ryskiai nudazyti ta sokolada?
Dianocka nu tu tikrai auksaranke
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 24, 18:54)
labai nedidutis-1,500 cia tik pabandymui sau dariausi.vyras namo grizes šoką gaus
manau, juk pasidarei SAU
laba diena,ar galit man paaiskint darant dvieju aukstu torta ir apdengus mmg,paprastai uzdet ta antra auksta,ar kaip kitip daryt
QUOTE(Dianocka @ 2011 02 24, 23:27)
aš tavęs taip laukiau laukiau .....
visi nerealus,o keturrankiui sakė pamiršot omnitriksą ,dabar sakė kaip Kevinas gavosi - čia žinovas sakė būtinai parašyk tetai bet sakė labai gražu
QUOTE(Dianocka @ 2011 02 25, 08:44)
dekui cypciuk, smagu is jusu gauti pagyru
..... dar nei neatsiguliau .
QUOTE(my2008 @ 2011 02 25, 09:54)
laba diena,ar galit man paaiskint darant dvieju aukstu torta ir apdengus mmg,paprastai uzdet ta antra auksta,ar kaip kitip daryt
O kaip dar kitaip , galima uždėti tortą ant torto ....nors gal ir galima aišku nepaprastai uždėti ....atsistojus virš torto ant kėdės mesti iš viršaus , kad tas užkristų , tik ar bus tiesei nutaikyta nežinau ....galima bandyti iš šono užmesti , kaip kamuolį į krepšinį , bet vėl - ar nutaikysi .
Gana juokų , dabar rimtai , apsidengi pirmą aukštą , ir antrą aukštą atskirai ...kiši po antru lopetėlę ir gražiai uždedi ant pirmo ...turi dviaukštį tortą ..... lieka tik puošti .
[quote=Dianocka,2011 02 24, 21:27]
Jau tiek puslapiu praverciau ir apakau nuo tortu grazumu visu nepaminesiu, bet tikrai pasidarbavote is peties, po balioneli jums
labai grazus torciukai,ka daugiau ir pridursi....
labai grazus torciukai,ka daugiau ir pridursi....
Dianocka, nuginklavai - jau tortu grazumas
Man laaabai patiko vestuvinis, o ir vaikiski visi be isimties - liuksiski O Jus irgi figureles darote is pirktines mases?
Beje, mergaites, kurios naudojate vielytes gelems - gal galite atsakyti, kaip jus tas geles prie vielytes pritvirtinate, kad jos neprasidurtu kiaurai? As kelis sykius bandziau ismeigti vielute i suformuota gelyte ar tai drugeli, ar sirdute, tai jie kazkaip kiaurai prasmenga truputi pastoveje. Gal jau smeigiate i siek tiek sutvirtejusia mase?
Man laaabai patiko vestuvinis, o ir vaikiski visi be isimties - liuksiski O Jus irgi figureles darote is pirktines mases?
Beje, mergaites, kurios naudojate vielytes gelems - gal galite atsakyti, kaip jus tas geles prie vielytes pritvirtinate, kad jos neprasidurtu kiaurai? As kelis sykius bandziau ismeigti vielute i suformuota gelyte ar tai drugeli, ar sirdute, tai jie kazkaip kiaurai prasmenga truputi pastoveje. Gal jau smeigiate i siek tiek sutvirtejusia mase?