Sveikos, likimo drauges . Noriu pasiguosti ir tuo paciu jus paguosti. Mano dukrai greit bus 4 metai. Ugis didesnis uz vidutini, svorio siek tiek truksta, nors atrodo tai visai graziai, kol nenurengi maudytis ir kol nepasimato tie grobai

. valgo nuo kokiu metu kaip muse. Buna dienu , kai valgo normaliai (na, tas normaliai, tai turbut pagal "normalu " vaika butu siek tiek daugiau negu mazai). Bet tokiu dienu buna labai nedaug. O dazniausiai tai vos ne oru gyva. As daznai net su ja is vienos lekstes valgau, nes man tada ne taip baisu- kartu knebinejam ir lekste tuscia. Jei ji valgytu viena, tai pamatyciau, kad trecdalis vistos sparnelio tesuvalgyta ar vienas kleckas, kaip kazkuri rase. As jau nustojau del to jaudintis, nes zinau, kad nieko nepakeisiu.Beje, pati valgo tik jogurta, o koses, sriubas ir pan. as maitinu, bet manau tos, kurios guodziasi tame skyrelyje, mane supras ir nesmerks

.
Daremes vasara kraujo tyrimus, buvo normalus, mazakraujystes nerasta. Gydytojas paklaustas apie nevalguma, dave simta kartu girdetus, bet neveiksmingus patarimus - duoti ivairu maista, dekoruoti stala , valgyti tuo paciu metu ir pan.
Beje, galiu pasigirti ir jus paguosti, kad musu apetitas padidejo gal nuo kokiu 3,5 metu. Tokiu dienu, kai nevalgo visiskai nieko, isskyrus piena, beveik nebebuna.Patarimas maziau duoti pieno, kad atsirastu apetitas, mums irgi nepasiteisino. Sumazinau piena, bet vis tiek nieko nevalgydavo, tai nusprendziau, tegul geria bent piena.
Pati save raminu, galvodama, kad jai to uztenka (tyrimai juk geri). O dar pagalvoju, kad vaikai per sunkmecius, negaudami pakankamai maisto, isgyveno ir isaugo sveikais zmonemis. Ir dar guodziuosi, kad turbut nebus is tu zmoniu, kuriu vienintelis tikslas ir malonumas gyvenime - pavalgyti

.