Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų laminavimas

QUOTE(carela @ 2011 03 08, 22:02)
Kvapai yra visur.Ne tik plauku,nagu,odos prieziuros priemonese mirksiukas.gif  Ir dar labai didelis klausimas,kas kenksmingiau ar langa prasidaryti namuose, i miesta iseiti ar plaukus nusidazyti ax.gif  Cia aisku mano nuomone. Nesneku apie tas kuriom pasireiskia jautrumas, bet seip tai tai truputi ispustas reikalas su nestukem ir grozio proceduru atlikimu 4u.gif

Gal ir ispustas, bet kai aplink puse vaiku alergisku, tai ir kyla visokiu abejoniu, daryt ar palaukt pora men. Nes pvz. tiesinimo su keratinu negalima daryt ax.gif O ar yra tas kvapas laminavimo metu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karoliute @ 2011 03 07, 23:11)
Niekur nerandu info ar galima laminuot nestumo metu?  ax.gif gal kuri zino?  4u.gif

sako kad nekenksminga,bet žinai ir plauku dažyt niekas nedraudžia,ir i soliariuma eiti...
as tai palaukčiau jei tiek beliko,nemanau kad labai dega,as visus tuos menesius nei plauku dažiau nieko nedariau,vaiksčiojau kaip baidykle,bet tik pagimdžius jau ligoninej užsisakydavau viska,ir tik parvažiavus lekdavau tvarkytis ir rubu pirktis,patikdavo tas atsivertimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš kas kokį pusmetį panaudoju "Goldwell" laminatą (vadinasi plaukų dažai be spalvos). Efektas iškart būna wow thumbup.gif , o po to po truputį po truputį ir nusiplauna, bet vis tiek žvilgesni, smagesni plaukai nei visai nelaminuoti. Tik paskutinįkart ilgėliau palaikiau, tai galai pasausėjo doh.gif Dabar jau susitvarkiau plaukų priemonėmis ir kitąkart laikysiu trumpiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 09 kovo 2011 - 17:34
labukas,
as dariausi su sebastian laminavima, ir man kirpeja rekomendavo dar ir sampuna su konicionieriu nusipirkti kad ilgeliau isilaikytu....tai bet pagailejau pinigeliu, bet seip isilaike man kokias 6 sav tas zvilgumas, ir va pas jus paskaitinejau kad ir namu salygomis galima tai atlkiti...tai leksiu sniukstinet po interneta priemoniu pirkt ax.gif tik va nzn kokia geriausia dazitiem blondiskai, salerm mare(ar taip jie vadinas)?!
Atsakyti
mergaitės, reikia patarimo wink.gif
ką tik nusidažiau plaukų šaknis (visada dažau kirpykliniais dažais namuose) ir prieš kelias dienas nusipirkau laminato. Klausimas būtų ar galiu iškart darytis ar geriau palaukt kelias diena ir padaryt dar kelis plovimus. g.gif

Gal sakau dar kelias dienas praplaut, kad gelsvumas išsiplautų, nes dažau šviesiai.

ir dar. Kai pirkau laminatą ("Vitrinoje" CUP'e Solerm firmos), tai nieko neminėjo apie plaukų šildymą. blush2.gif
Papildyta:
p.s. nusipirkau Salerm MAR.

Atsakyti
QUOTE(zali_sapnai @ 2011 03 10, 13:11)
Kai pirkau laminatą ("Vitrinoje" CUP'e Solerm firmos), tai nieko neminėjo apie plaukų šildymą.  blush2.gif

Ne visus reikia sildyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zali_sapnai @ 2011 03 10, 14:11)
mergaitės, reikia patarimo wink.gif
ką tik nusidažiau plaukų šaknis (visada dažau kirpykliniais dažais namuose) ir prieš kelias dienas nusipirkau laminato. Klausimas būtų ar galiu iškart darytis ar geriau palaukt kelias diena ir padaryt dar kelis plovimus.  g.gif

Gal sakau dar kelias dienas praplaut, kad gelsvumas išsiplautų, nes dažau šviesiai.

ir dar. Kai pirkau laminatą ("Vitrinoje" CUP'e Solerm firmos), tai nieko neminėjo apie plaukų šildymą.  blush2.gif
Papildyta:
p.s. nusipirkau Salerm  MAR.

labai lauksim atsiliepimu apie si laminata, as vis planuoju irgi si pirkti.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Sudomino ir mane tas laminatas, tik niekaip nerandu kur jo galima isigyti, gal galit kuri patart kur butu galima nuspirkti? Esu tamsiu plauku, tai noreciau skaidraus kad plauka padarytu sveikesni smile.gif
Dekui uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zavinga22 @ 2011 03 10, 21:49)
Labas vakaras smile.gif
Sudomino ir mane tas laminatas, tik niekaip nerandu kur jo galima isigyti, gal galit kuri patart kur butu galima nuspirkti?  Esu tamsiu plauku, tai noreciau skaidraus kad plauka padarytu sveikesni smile.gif

Pora psl atgal nuoroda yra įdėta wink.gif
salerm laminatas
Atsakyti
QUOTE(Zavinga22 @ 2011 03 10, 22:49)
Labas vakaras smile.gif
Sudomino ir mane tas laminatas, tik niekaip nerandu kur jo galima isigyti, gal galit kuri patart kur butu galima nuspirkti?  Esu tamsiu plauku, tai noreciau skaidraus kad plauka padarytu sveikesni smile.gif

Laba, jeigu esate iš Vilniaus tai CUP'e I aukšte yra parduotuvė "Vitrina". Ten galima įsigyti įvairių plaukų priežiūros priemonių. Aš ten ir pirkau. Tai laminatas pakuotė 2 kartams 19 lt + įpils 300 g. kažkokio kito skysčio su kuriuo reiks sumaišyt. Viską Jums paaiškins:)
bendra suma gaunasi 30 Lt dviems kartams. Tai va kiek galima sutaupyti smile.gif nes čia tas pats su kuriuo dirba kai kuriose kirpykyklose.

Papildyta:
QUOTE(Doly @ 2011 03 10, 20:11)
labai lauksim atsiliepimu apie si laminata, as vis planuoju irgi si pirkti.

būtinai parašysiu. Visgi nusprendžiau po dažymo padaryti kelis plovimus, nes tada man gražiau spalva užsifiksuos:)
na, matysiu kaip čia bus, bet aš esu labai išranki ir kažkaip nesitikiu rezultato wow blush2.gif

truputį ne į temą, bet vienintelis dalykas, kurį galėčiau rekomenduoti, tai Leonor Greyl palmių aliejukas. Va čia tai daiktas thumbup.gif Man labai padėjo
Atsakyti
O kur galima būtų rasti Sebastian laminato? Peržiūrėjau ir feelunique.com ir lookfantastic.com, bet neradau..
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 03 11, 11:47)
O kur galima būtų rasti Sebastian laminato? Peržiūrėjau ir feelunique.com ir lookfantastic.com, bet neradau..

As siunciausi is USA per tarpininkes 4u.gif
Atsakyti