Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų laminavimas

Sveikos,
As vakar kirpykloj 'pasilaminavau' savo plaukucius. Na nezinau, nezinau.... Laminavo su Paul Mitchell skaidriu laminatu, ir naudojo infraraudonuju spinduliu znyples, efekto to kurio as tikejausi nematau, zinoma, plaukai tapo paslankesni ir tokie krentantys, bet to zvilgesio nematau as pati g.gif O kas del to efekto, tai as tikejausi, kad kazkiek padides plauku apimtis, nes visur afisuoja, kad po plauku laminavimo apimtis padideja iki 10%, va to tai tikrai nera, kaip tik atvirksciai, jie dar labiau prigludo...
Laminavima galima daryti kas tris savaites, bent jau taip rekomenduoja smile.gif
O gal kuri matete pirkti tu infraraudonuju spinduliu znypliu? Gaila pinigu metyti kirpykloj, kai tokia pacia procedura gali atlikti pati namie blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2011 02 22, 10:58)
kirpykloj sake kad jis islaiko 3sav.tai isivaizdavau kad kas tris sav.ir galima daryti,kiek laiko islaike jums jis?

man islaike iki sekancio plovimo. Nors naudojau tik lengva sampuna, bet deja plauku slidumo efektas dingo po plovimo...
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 22, 09:57)
Vadinas reiks ir man pagaliau ji issibandyti  doh.gif  biggrin.gif  Nors mano plaukai laaabai greitai su fenu isdziuna...  rolleyes.gif

Jorky, jei jums negaila moketi uz dziovintuva 50 svaru, galiu atsiusti nuoroda, kur ju yra pirkti  mirksiukas.gif

atsiuskite, kaip tik vyras i UK vaziuoja, gal parevstu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 02 22, 15:52)
man islaike iki sekancio plovimo. Nors naudojau tik lengva sampuna, bet deja plauku slidumo efektas dingo po plovimo...

siandien po laminavimo pirmą kartą ploviau galvą, kol kas efektas išliko, žiurėsiu kaip bus toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2011 02 22, 17:08)
atsiuskite, kaip tik vyras i UK vaziuoja, gal parevstu wink.gif

Stai mirksiukas.gif http://www.hairsupermarket.com/p/965

Pries tai nebuvau paspaudus ant jo, tai nemaciau, kad out off stock, bet kokiu atveju toks i namus man rods tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2011 02 21, 10:33)
Sebastian cellophanes laminatas irgi yra su spalva ( gana didelis spalvų pasirinkimas) ir skaidrus be spalvos. Aš dariausi su bespalviu.
Tai, kad tarp dazymų, tai suprantama, tačiau jei dažau kas du mėnesius ar galima pvz kas savaitę laminuotis ar kas dvi ir pan? g.gif  niekur nerandu tokios info.

Jeigu nėra jokios gamintoju rekomendacijos kas kiek laiko galima laminuoti plaukus., tai reiškia, kad tik pasibaigus laminavimo efektui gali kartoti procedūra.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 22, 20:59)
Stai  mirksiukas.gif  http://www.hairsupermarket.com/p/965

Pries tai nebuvau paspaudus ant jo, tai nemaciau, kad out off stock, bet kokiu atveju toks i namus man rods tiktu  g.gif

Vakar vakare paieskojau to aparaciuko. Kazkada ir cia buvo idejus viena forumiete, galvojau, jog daug kainuoja, bet ebay ju pilna mirksiukas.gif Galima uz 10 svaru nusipirkti, jauciu griebsiu ir as, o tada eisiu laminuotis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 23, 10:45)
Vakar vakare paieskojau to aparaciuko. Kazkada ir cia buvo idejus viena forumiete, galvojau, jog daug kainuoja, bet ebay ju pilna  mirksiukas.gif  Galima uz 10 svaru nusipirkti, jauciu griebsiu ir as, o tada eisiu laminuotis  thumbup.gif

Ir as galvoju toki isigyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(setute @ 2011 02 23, 09:28)
Ir as galvoju toki isigyti g.gif

Tik dabar galvoju, kazin, jis plaunamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 22, 20:59)
Stai  mirksiukas.gif  http://www.hairsupermarket.com/p/965

Pries tai nebuvau paspaudus ant jo, tai nemaciau, kad out off stock, bet kokiu atveju toks i namus man rods tiktu  g.gif

dekui uz nuoroda 4u.gif tikrai labai geras, reikes isigyti
Atsakyti
alternatyva laminavimui - wello's color touch tonuojantys daziukai +1,9 proc.: plaukas padengiamas keratinu ir vasku (nusiplauna per ~ 2 sav.), bet gauni ir atspalvi ir plaukai spindi, lygus, tubele kainuoja ~9 eurus, namie galima nusitonuoti...bandziau goldwello elumen- spindesys tas pats, tik po elumen plaukai nelankstus ir kieti buvo, tarsi styrojo...kirpeja sake, kad cia del to, kad plaukas blonduotas milteliais, sausas, elumen dar labiau ji issausino unsure.gif
Atsakyti
Zinau kad su Kaaral daro meistras Igorius, Vilniuje salone Pas Helena, Naugarduko g. 76,daresi drauge ,blondintiems plaukams,labai patenkinta liko,sake darysis dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta_1204 @ 2011 02 22, 11:15)
Sveikos,
As vakar kirpykloj 'pasilaminavau' savo plaukucius. Na nezinau, nezinau.... Laminavo su Paul Mitchell skaidriu laminatu, ir naudojo infraraudonuju spinduliu znyples,
O gal kuri matete pirkti tu infraraudonuju spinduliu znypliu? Gaila pinigu metyti kirpykloj, kai tokia pacia procedura gali atlikti pati namie blush2.gif

As ieskojau tokiu znypliu po visa neta, tai USA yra, kaina kazkur 100 USD, bet siuntimas dar antra tiek, Europoj kol kas uz normalia kaina neradau, o Kinijoj tokis daiktas 22 zali, tik irgi uz siuntimas us UPS 130 zalio nori doh.gif , vadinasi Ultrasonic Beauty Hair Care "
va pvz http://www.alibaba.c...rared_hair.html
ale niekaip del siuntimo nesusiderinu doh.gif
Atsakyti