Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų laminavimas

Sveikos, nutariau atidaryti nauja temą apie plaukų laminavimą.
Šiandien namuose pirmą kartą dariausi laminavimą su Sebastian Cellophanes laminatu. Rezultatas - plaukai šilkiniai, blizga lyg išpurkšti blizgesiu, nesivelia. Labai panašus efektas kaip po Inner efect procedūros, kurias periodiškai atlieku YURY salone. Klausimas, naudojancioms šia priemonę - kaip dažnai galima kartoti laminavimą? ar per dažnas laminavimas nekenkia?
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2011 02 20, 22:30)
Šiandien namuose pirmą kartą dariausi laminavimą su Sebastian Cellophanes laminatu. Rezultatas - plaukai šilkiniai, blizga lyg išpurkšti blizgesiu, nesivelia. Labai panašus efektas kaip po Inner efect procedūros, kurias periodiškai atlieku YURY salone. Klausimas, naudojancioms šia priemonę - kaip dažnai galima kartoti laminavimą? ar per dažnas laminavimas nekenkia?

mano žiniomis tai laminavima reikia naudoti tarp dažymu, kai spalva jau apsiplovus ir dar nereikia atlikti naujo dažymo. Laminavimas atgaivina spalva. Yra laminavimas Salerm firmos kuris gali dar suteikti ir atspalvi.
Atsakyti
Pirma tema
Atsakyti
QUOTE(astorr24 @ 2011 02 21, 08:30)
mano žiniomis tai laminavima reikia naudoti tarp dažymu, kai spalva jau apsiplovus ir dar nereikia atlikti naujo dažymo. Laminavimas atgaivina spalva. Yra laminavimas Salerm firmos kuris gali dar suteikti ir atspalvi.

Sebastian cellophanes laminatas irgi yra su spalva ( gana didelis spalvų pasirinkimas) ir skaidrus be spalvos. Aš dariausi su bespalviu.
Tai, kad tarp dazymų, tai suprantama, tačiau jei dažau kas du mėnesius ar galima pvz kas savaitę laminuotis ar kas dvi ir pan? g.gif niekur nerandu tokios info.
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2011 02 20, 21:30)

O jus pati daretes ar drauge padejo? Sildete visa laika, kiek priklause? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 21, 15:00)
O jus pati daretes ar drauge padejo? Sildete visa laika, kiek priklause?  g.gif

Taip, dariau viska kaip rekomenduota. Šildžiau 20 min, pasui daviau atvesti , nuploviau su šampunu ir kondicionieriumi. Šildžiau su plaukų džiovintuvu.
Įdomu kur galima įsigyti plaukų džiovintuvų kaip kirpyklose su gobtuvu ? būtų paprasčiau šildyti
Atsakyti
Plaukų džiovintuvų galite įsigyti spec parduotuvėse KRINONA,CASCADA ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2011 02 21, 18:11)
Taip, dariau viska kaip rekomenduota. Šildžiau 20 min, pasui daviau atvesti , nuploviau su šampunu ir kondicionieriumi. Šildžiau su plaukų džiovintuvu.
Įdomu kur galima įsigyti plaukų džiovintuvų kaip kirpyklose su gobtuvu ? būtų paprasčiau šildyti

Pas mane jau men stovi laminatas, o as vis neprisiruosiu jo isbandyti doh.gif Vis issigastu to sildymo 20 min, galvoju pavargs rankos... blush2.gif O jums nepavargo?... 4u.gif

Tas gobtuvas kirpyklinis ir kainuotu nemazai, ir vieta uzimtu namie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 21, 20:46)
Pas mane jau men stovi laminatas, o as vis neprisiruosiu jo isbandyti  doh.gif  Vis issigastu to sildymo 20 min, galvoju pavargs rankos...  blush2.gif  O jums nepavargo?...  4u.gif

Tas gobtuvas kirpyklinis ir kainuotu nemazai, ir vieta uzimtu namie  schmoll.gif

rankos pavargo, sildziau tai su viena, tai su kita ranka, bet rezultatas vertas to vargo smile.gif o kirpyklini dziovintuva ziuresiu, noreciau kokio kompaktisko ir nebrangaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 21, 21:46)
Pas mane jau men stovi laminatas, o as vis neprisiruosiu jo isbandyti  doh.gif  Vis issigastu to sildymo 20 min, galvoju pavargs rankos...  blush2.gif  O jums nepavargo?...  4u.gif

as irgi dariau su Sebastian, tai sildziau 15 min. Rankos truputi pavargo, nors kai dziovinu plaukus irgi panasiai laiko iseina.
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2011 02 21, 23:08)
rankos pavargo, sildziau tai su viena, tai su kita ranka, bet rezultatas vertas to vargo smile.gif o kirpyklini dziovintuva ziuresiu, noreciau kokio kompaktisko ir nebrangaus g.gif

QUOTE(simsimas2002 @ 2011 02 22, 09:43)
as irgi dariau su Sebastian, tai sildziau 15 min. Rankos truputi pavargo, nors kai dziovinu plaukus irgi panasiai laiko iseina.

Vadinas reiks ir man pagaliau ji issibandyti doh.gif biggrin.gif Nors mano plaukai laaabai greitai su fenu isdziuna... rolleyes.gif

Jorky, jei jums negaila moketi uz dziovintuva 50 svaru, galiu atsiusti nuoroda, kur ju yra pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
kirpykloj sake kad jis islaiko 3sav.tai isivaizdavau kad kas tris sav.ir galima daryti,kiek laiko islaike jums jis?
Atsakyti