Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 23, 10:19)
Aš ir bijausi kažkaip to darbo, skambinti ir siūlyti viską... Kažkaip smagiau būtų, jei man skambintų ir teikčiau informaciją...  unsure.gif
Jei ne paslaptis, koks ten valandinis? Nes matyt dar ir nuo pardavimų priedai kažkokie yra...

Yra ten galimybė dirbti su įeinančiais skambučiais ax.gif
Aš dirbau prieš 6-7 metus biggrin.gif Per mėn gaudavosi tais laikais apie 800 lt (minimumas tuo metu buvo apie 400 lt).
Nuo pardavimų priedų nebūdavo.
Atranka nebuvo labai sudėtinga, 1 pakopos, reikėjo šnekėti angliškai ir rusiškai biggrin.gif
Atsakyti
aš palaikau nedirbančias studentes - jei tik džiaugiatės mokslais, gerai mokotės ir turite iš ko sudurti galą su galu, tikrai nesigraužkite, kad nedirbate. 4u.gif nebus trūkumas, kai ieškosite darbo, kad ir ką kitos čia bambėtų biggrin.gif ir iš viso, kas per mada kitus vertinti pagal savo patirtį - visų mūsų patirtis skirtinga ir vertinga. aš, pabrėžiu, sąmoningai nedirbau, kol mokiausi ir šiandien tai sakau kaip privalumą VISUOSE pokalbiuose dėl darbo. ir pastarajame pokalbyje manęs išsamiai išklausinėjo apie studijas (nes darbas pagal prieš 12 metų baigtą magistrantūrą), kodėl ten mokiausi, ar patiko, kokie dalykai patiko, kokie dėstytojai - tikrai, turėjau kuo pasigirti. o kai pasakau, kad nesu praleidusi nė vienos iš 150 (ar kažkiek) paskaitų, tai ir antakis pakyla biggrin.gif taip, kad rimtai studijuojančiosios, nepraraskite ūpo smile.gif

aš pokalbiui ruošiuosi panašiai - paskaitau apie įmonę (nors apie dažną jų ir taip žinau): kuo užsiima, kas vadovai, pažiūriu, kas apie ją/juos rašoma kituose portaluose, paskaitau komentarus (beje, dažnai prisireikia tos informacijos); pagalvoju apie būsimą darbą: pabandau įsivaizduoti, kaip aš ten jausčiausi ir ką daryčiau pirmą darbo dieną - tuomet iškyla daug klausimų ir juos užsirašau. kas dėl mano patirties ir manęs pačios - apie tai mažiausiai galvodavau ir ruošdavausi, ir tai tikriausiai būdavo klaida. mane iš vėžių išmušdavo paprasčiausias klausimas "na, tai papasakokite apie save". primygtinai siūlau pažodžiui susirašyti atsakymą į šitą klausimą, kadangi jis dažniausiai būna pirmas ir nuo to, kaip į jį atsakysite, priklausys tolimesnė pokalbio eiga.
į klausimą - "kodėl turėtume būtent jus pasirinkti" aš atsakau (rizikuodama) - "nežinau, nemanau, kad turėtumėte pasirinkti būtent mane, nes nepažįstu kitų kandidatų, tačiau galiu pasiūlyti surizikuoti ir tikėtis po 3 mėn. išgerti šampano". pastarajame pokalbyje dar pasakiau, kad jei parodytų visus kandidatus, galėčiau padėti pasirinkti geriausią arba turėčiau rimtų argumentų, kodėl turėtų pasirinkti būtent mane. nusijuokė. perklausė, ar tikrai manau, kad jei samdys mane, jie rizikuos, atsakiau - žinoma, ir jie rizikuos, ir aš rizikuosiu, bet ta rizika nebus didelė, todėl aš ją mielai priimčiau biggrin.gif

Atsakyti
Sveikutės, prieš eidama į pokalbį aš ir pasiskaitau apie įmonę internete, pažiūriu kokie atsiliepimai apie juos.
Kas dėl Lintel, tai man ir priimtinesnis darbas būtų kai man skambina ir aš galiu suteikti informaciją, negu, kad verstis per galvą ir siūlyti kitiems. Nu nemoku, aš lįsti žmonėms į akis ir kažką siūlyti. O žiūrėkit, kiek darbų tokių yra draudime, juk ten vienas kišimas, nu ne man tai ...O Lintel dažnai ieško darbuotojų, ar ten tokia didelė jų kaita?

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 02 23, 10:57)
Yra ten galimybė dirbti su įeinančiais skambučiais  ax.gif
Aš dirbau prieš 6-7 metus  biggrin.gif  Per mėn gaudavosi tais laikais apie 800 lt (minimumas tuo metu buvo apie 400 lt).
Nuo pardavimų priedų nebūdavo.
Atranka nebuvo labai sudėtinga, 1 pakopos, reikėjo šnekėti angliškai ir rusiškai  biggrin.gif

Na su įeinančiais skambučiais galėčiau dirbti. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas velyvas ax.gif
Siandien jau tris cv issiunciau smile.gif Ir tik i prioritetines pareigas smile.gif Nebesiunciu i vadybininko pozicijas, nes vistiek niekas nekviecia i pokalbius, jokios naudos... Svarstau ar siusti ketvirta cv, nes Vilniuje. Vel paskui bus galvos skausmas jei i pokalbi pakvies doh.gif

Idomu kaip Geltonaizuviai sekesi pokalbis rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 23, 11:12)

Prisimenu ir aš savo pirmąjį pokalbį dėl darbo. Užsišokau taip, kad buvo anglų kalba.

Man pačiam pirmam pokalby irgi reikėjo šnekėti angliškai. Prieš pokalbį jaudinausi taip, kad net kinkos drebėjo tikrąja to žodžio prasme. Kalbėdama visa išraudau, burna išdžiuvo, balsas drebėjo doh.gif Darbą gavau biggrin.gif

QUOTE(vilnele @ 2011 02 23, 11:33)
Ar labai daug streso, ar galima susidoroti?

Labai daug streso, be to, viršvalandžiai garantuoti ax.gif

QUOTE(GZA @ 2011 02 23, 11:51)
Nelengva dabar ieskotis darbo... Ieskau jau 1,5 metu. 

1.5 metų administratorės darbo? darykit išvada, kad toks darbas ne jums unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(reims @ 2011 02 23, 12:00)
ar ten tokia didelė jų kaita?

didžiulė smile.gif Priima urmu, išeina irgi urmu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2011 02 23, 12:00)
Sveikutės, prieš eidama į pokalbį aš ir pasiskaitau apie įmonę internete, pažiūriu kokie atsiliepimai apie juos.
Kas dėl Lintel, tai man ir priimtinesnis darbas būtų kai man skambina ir aš galiu suteikti informaciją, negu, kad verstis per galvą ir siūlyti kitiems. Nu nemoku, aš lįsti žmonėms į akis ir kažką siūlyti. O žiūrėkit, kiek darbų tokių yra draudime, juk ten vienas kišimas, nu ne man tai ...O Lintel dažnai ieško darbuotojų, ar ten tokia didelė jų kaita?

Skaičiau, kad didelė kaita... Čia kaip ir Top Shop kokiam, nemažai pažįstamų dirba, atrankos kas mėnesį matyt, vis keičiasi visi... Viena draugė 2 savaites teištvėrė...
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 02 23, 12:57)
į klausimą - "kodėl turėtume būtent jus pasirinkti" aš atsakau (rizikuodama) - "nežinau, nemanau, kad turėtumėte pasirinkti būtent mane, nes nepažįstu kitų kandidatų, tačiau galiu pasiūlyti surizikuoti ir tikėtis po 3 mėn. išgerti šampano". pastarajame pokalbyje dar pasakiau, kad jei parodytų visus kandidatus, galėčiau padėti pasirinkti geriausią arba turėčiau rimtų argumentų, kodėl turėtų pasirinkti būtent mane. nusijuokė. perklausė, ar tikrai manau, kad jei samdys mane, jie rizikuos, atsakiau - žinoma, ir jie rizikuos, ir aš rizikuosiu, bet ta rizika nebus didelė, todėl aš ją mielai priimčiau biggrin.gif

Dėkui aysel už mintis, užsirašiau mirksiukas.gif

QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 23, 13:01)
Labas rytas velyvas  ax.gif
Siandien jau tris cv issiunciau smile.gif Ir tik i prioritetines pareigas smile.gif Nebesiunciu i vadybininko pozicijas, nes vistiek niekas nekviecia i pokalbius, jokios naudos... Svarstau ar siusti ketvirta cv, nes Vilniuje. Vel paskui bus galvos skausmas jei i pokalbi pakvies  doh.gif

Idomu kaip Geltonaizuviai sekesi pokalbis  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

Šaunu Chrysocolla. Šiandien aš dar nei vieno CV nesiunčiau.
Geltonaižuviai pokalbis po pietų, vakare smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 23 vasario 2011 - 11:17
QUOTE(GZA @ 2011 02 23, 10:51)
Net pas ragana buvau tuo klausimu, sake, geguze - birzeli isidarbinsiu g.gif Kazi, ar issipildys g.gif

jei jau sakė, tai turbūt išsipildys bigsmile.gif
pritariu dontstop, tikrai pergalvokite savo karjeros planus ir lūkesčius, gal pasimokykite kažko ar savanoriškai padirbėkite. o gal tiesiog CV peržiūrėkite?
darbuotojus tikrai priima, vien šioje temoje pasisakančios merginos įsidarbina kas savaitę.
o gal to darbo jums labai ir nereikia? ax.gif

aistuliaa, būtinai eik į pokalbį, būtinai. Ką prarasi? lengviausia pagailėti/pateisinti save ir neiti, tik kai nieko nedarysi, tai ir neturėsi nieko.

ir iš viso, iš kur žinote, kad aktyvaus pardavėjo darbas ne jums? na gal ir ne jums, bet žinios ir patirtis tikrai nepatrukdys. netingim, ką? mirksiukas.gif

Chrysocolla, siųsk ir vadybininkui CV, jei tik turi laiko. būtinai siųsk, vėlgi nei ką kainuoja. ir į Vilnių siųsk - kai pakvies į pokalbį, tai ir galvosi, važiuoti ar ne.

Geltonažuvis, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 02 23, 12:23)
Chrysocolla, siųsk ir vadybininkui CV, jei tik turi laiko. būtinai siųsk, vėlgi nei ką kainuoja. ir į Vilnių siųsk - kai pakvies į pokalbį, tai ir galvosi, važiuoti ar ne.

aciu uz palaikyma 4u.gif
Dar vis viliuosi kad is urmo paskambins verysad.gif O gal labiau noriu nei viliuosi doh.gif Ir is vienos darbovietes kur siandien siunciau cv lauksiu kvietimo, tikrai geras pasiulymas bigsmile.gif

aysel,
Man labai idomu kokia agentura tave parekomendavo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chrysocolla: 23 vasario 2011 - 11:34
tęsiant svajonių darbdavio "GOOGLE" temą, įmetu nuorodą GOOGLE atrankų klausimus biggrin.gif manau, kad ir atrankiniai klausimai - svajonių lotuliukas.gif
Google klausimai
Atsakyti
taip taip taip, neveltui yra posakis, kas iesko, tas randa. Tiesiog nereik ranku nuleist. Kaip jau buvo mineta, kiekvienas Ne, tai yra zingsnis arciau Taip 4u.gif tik vieniem is antro karto pavyksta, kitiem is dvidesimto smile.gif vis del to per tuos pokalbius mokomes, kaip save pateikt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(misbeliever @ 2011 02 23, 12:37)
tęsiant svajonių darbdavio "GOOGLE" temą, įmetu nuorodą GOOGLE atrankų klausimus  biggrin.gif  manau, kad ir atrankiniai klausimai - svajonių  lotuliukas.gif
Google klausimai

Smagūs tokie bigsmile.gif
O tos Google patalpos patiko man wub.gif biggrin.gif
aysel, taip uždegančiai šneki visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 23 vasario 2011 - 11:43