pirmiausia sveikinimai visoms susiradusioms darbelius na tikrai šioj temelėj pavasaris atšuoliuoja sparčiau nei už lango... kiek daug optimizmo!
o aš jau pradėjau ruoštis pokalbiui, tik vat man ta mintis, kad pareigos ne visai tos, kurių norėčiau, vis kirba, ir vis nusvyra rankos stipriau pasiruošt bet nusistačiau sau, kad tai galbūt šansas, laiptelis, todėl turiu pasirodyt geriausiai, be to, derybų metu dėl atlyginimo bei kitų garantijų galėčiau laikyti pati vadeles
Kalbant apie studiju ir darbo suderinima, as isidarbinau jau po pirmojo kurso, paskaitu lankymas buvo privalomas, sunkiausia dalis buvo rasti darba bet imanoma. Is pradziu dirbau visa darbo diena, kai reikdavo iseidavau i paskaitas, ko nespedavau atlikti ta diena - nesdavausi namo, dziaugiuosi kad darbdavys patikejo manim ir suteike galimybe dirbti Buciau sutikusi dirbti uz dyka, vien del patirties, per du atrankos etapus kazkaip neaptarem atlyginimo, ji suzinojau tik pasirasinedama darbo sutarti Paskutiniai metais susiradau savaitgalini darba, kadangi reikejo atlikti praktika, ir parasyt diplomini
Uzsidirbti - nuostabus jausmas
QUOTE(Oliza @ 2011 02 23, 00:08)
Kalbant apie studiju ir darbo suderinima, as isidarbinau jau po pirmojo kurso, paskaitu lankymas buvo privalomas, sunkiausia dalis buvo rasti darba bet imanoma. Is pradziu dirbau visa darbo diena, kai reikdavo iseidavau i paskaitas, ko nespedavau atlikti ta diena - nesdavausi namo, dziaugiuosi kad darbdavys patikejo manim ir suteike galimybe dirbti Buciau sutikusi dirbti uz dyka, vien del patirties, per du atrankos etapus kazkaip neaptarem atlyginimo, ji suzinojau tik pasirasinedama darbo sutarti Paskutiniai metais susiradau savaitgalini darba, kadangi reikejo atlikti praktika, ir parasyt diplomini
Labai sutinku su paskutiniu teiginiu
Aš irgi ieškausi darbelio, nešoku labai aukštai, bet bent noriu oficialaus... Iki dabar nuo II kurso (dabar esu IV) dirbau ir vis dar dirbu aukle...
Tik kai mano CV tuščias, be darbo patirties, situacija sudėtinga... Realiausia - telemarketingo srity rasti darbą viename tokiame pokalbyje jau buvau, ryt vėl kviečia - Lintel.. Nors nelabai man prie širdies tas darbas atrodo...
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 23, 01:12)
Labai sutinku su paskutiniu teiginiu
Aš irgi ieškausi darbelio, nešoku labai aukštai, bet bent noriu oficialaus... Iki dabar nuo II kurso (dabar esu IV) dirbau ir vis dar dirbu aukle...
Tik kai mano CV tuščias, be darbo patirties, situacija sudėtinga... Realiausia - telemarketingo srity rasti darbą viename tokiame pokalbyje jau buvau, ryt vėl kviečia - Lintel.. Nors nelabai man prie širdies tas darbas atrodo...
Aš dirbau Lintely Studentams kaip tik variantas, darbo grafikas daugiau mažiau laisvas, atlyginimas valandinis. Kolektyvas greičiausiai bus draugiškas, ten pagrinde studentai dirba. Tiesa, pats darbo pobūdis labai specifinis, man buvo visai ne prie širdies. Bet call centras - geras startas Vėliau galima pretenduoti į pardavimo vadybininkus ar pan
QUOTE(dontstop @ 2011 02 23, 09:10)
Aš dirbau Lintely Studentams kaip tik variantas, darbo grafikas daugiau mažiau laisvas, atlyginimas valandinis. Kolektyvas greičiausiai bus draugiškas, ten pagrinde studentai dirba. Tiesa, pats darbo pobūdis labai specifinis, man buvo visai ne prie širdies. Bet call centras - geras startas Vėliau galima pretenduoti į pardavimo vadybininkus ar pan
Aš ir bijausi kažkaip to darbo, skambinti ir siūlyti viską... Kažkaip smagiau būtų, jei man skambintų ir teikčiau informaciją...
Jei ne paslaptis, koks ten valandinis? Nes matyt dar ir nuo pardavimų priedai kažkokie yra...
Oliza, kokio darbo tu ieškaisi?
Raganiukstiene,, kaip laikaisi? Kaip sekais darbe?
Sėkmės visoms šiandien einančioms į pokalbius
Aš irgi skambinėti ir siūlyti baisiai nemėgstu, todėl tokio darbo dirbti negalėčiau. Tai man būtų lipimas per save
Raganiukstiene,, kaip laikaisi? Kaip sekais darbe?
Sėkmės visoms šiandien einančioms į pokalbius
Aš irgi skambinėti ir siūlyti baisiai nemėgstu, todėl tokio darbo dirbti negalėčiau. Tai man būtų lipimas per save
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 23, 10:19)
Aš ir bijausi kažkaip to darbo, skambinti ir siūlyti viską... Kažkaip smagiau būtų, jei man skambintų ir teikčiau informaciją...
Jei ne paslaptis, koks ten valandinis? Nes matyt dar ir nuo pardavimų priedai kažkokie yra...
na tai tada sakyciau tas darbas ne tau, nebent moki "perlipti" per save ir nematai tame bedos be to kiek girdejau (vln) atranka ne siaip sau, su loginem uzduotim ir t.t. na nebent sugebesi juos apgaut, kad tikrai tas darbas yra tau skirtas, sekmes
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 23, 10:26)
as tokia pati, todel i pardavimus net neziuriu, atrodo, butu kancia kasdien
Pasiskaičiau dar atsiliepimus apie Lintel, nebenoriu... Vienintelis pliusas - šilta ir graži darbo vieta bet gal geriau ne tokioj gražioj, bet kad nereiktų lipti per save... Jei jau net į pokalbį nerinori eiti, tai ir į darbą tektų eiti su kančiom, tiek to...
Apie atrankas pasiskaičiau, kad tikrai rimta, su įvairiais klausimais, keli turai... Net keista, lyg į labai rimtą darbą būtų pretenduojama
Apie atrankas pasiskaičiau, kad tikrai rimta, su įvairiais klausimais, keli turai... Net keista, lyg į labai rimtą darbą būtų pretenduojama
QUOTE(misbeliever @ 2011 02 23, 00:58)
Merginos, o kaip Jūs pokalbiui ruošiatės??? Pvz, aš tai pasiskaitau apie tą įmonę, mintyse parepetuoju klausimus ir tiek. Gal aš ko nors nedadarau?
QUOTE(Gil @ 2011 02 22, 21:37)
Mhm, o jei magistras - tai privalomos lankyti paskaitos ir užsiėmimai 32 valandas per savaitę? Ir grupėje keli žmonės, tad puikiai matytųsi, kas nelanko ir kas dėjęs, net žymėtis nereikia. Kokį darbą susirastumėt ir kaip suderintumėt su laisvalaikiu, kiek laiko skirtumėt savo hobiams, kiek laiko, galų gale, mylimam žmogui? Jei iš išvardintų dalykų neturite nė vieno, ir likusias pora valandų iki smigimo dėl nuovargio galėtumėt skirti mokslui, na, tada džiaugiuosi, kad galite taip gyventi.
Tiesiog noriu pasakyti, kad ne visi mokslai tokie jau lengvabūdiški. Be to, laikausi nuomonės, jog į magistrą reikia stoti, kai tikrai įdomu, ir praleidinėt, nebesimokyt, kaip tai atsitinka studijuojant bakalaurą, kai matai, jog dalykas yra programoje tik tam, kad BŪTŲ (nes kreditų tai reikia), visaip nutinka...
Kažkas čia klausė, ką studijuoju, tai atsakyti nenorėčiau, čia laisvai prieinamas tinklapis, o prikalbėjus esu visko.
Tiesiog noriu pasakyti, kad ne visi mokslai tokie jau lengvabūdiški. Be to, laikausi nuomonės, jog į magistrą reikia stoti, kai tikrai įdomu, ir praleidinėt, nebesimokyt, kaip tai atsitinka studijuojant bakalaurą, kai matai, jog dalykas yra programoje tik tam, kad BŪTŲ (nes kreditų tai reikia), visaip nutinka...
Kažkas čia klausė, ką studijuoju, tai atsakyti nenorėčiau, čia laisvai prieinamas tinklapis, o prikalbėjus esu visko.
na na nereikia cia musu "gydyti" kokie tavo vieninteles mokslai nelengvabudiski. baigiau as tuos techninius mokslus ir visai nesunkiai viska suderindama ir viska turejau.
Kaip man yra zinoma, kiekvienas hobis, ir beveik kiekvienas laisvalaikio praleidimas (jei tai nera pasivaiksciojimas) reikalauja pinigu. Taigi, iskur ju gaut kai nedirbi? teveliu prasyt? na kaip jau ir turetu but geda kai jau virs 20. Ar mylimas zmogus gali uz viska moket? Tai yra tokiu zmoniu kurie visa gyvenima buna kazkieno islaikytiniais ir net nesivargina dirbt, nes jiems to nereikia. tai gal mes cia veltui diskutuojam. ir tema ne apie tai.
Beje mamucis labai daug tiesos parase, visiskai pritariu. manau nebesigilinam, kiekvienas renkasi savo kelia ir nieks ant lekstutes nepadeda ir neatnesa.
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 23, 10:38)
Pasiskaičiau dar atsiliepimus apie Lintel, nebenoriu... Vienintelis pliusas - šilta ir graži darbo vieta bet gal geriau ne tokioj gražioj, bet kad nereiktų lipti per save... Jei jau net į pokalbį nerinori eiti, tai ir į darbą tektų eiti su kančiom, tiek to...
taip taip matai, pardavimai yra labai rimtas darbas, jei sugebi parduot toki sh., tai tu esi super geras vadybininkas O ten padirbejus, bet ka sugebesi parduot, todel tai yra geras pagrindas zmonems be patirties Realiai pagalvokit, kai skambina ir siulo pereiti is vieno mob.tinklo i kita, ka darot? as kuo greiciau stengiuosi nutraukt pokalbi, nes jei tik pajaucia, kad gali pakabint, nu tai ir varo ir kabliuoja va toks tai darbas
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 23, 10:44)
Merginos, o kaip Jūs pokalbiui ruošiatės??? Pvz, aš tai pasiskaitau apie tą įmonę, mintyse parepetuoju klausimus ir tiek. Gal aš ko nors nedadarau?
as lygiai taip pat, o ta generaline repeticija mintyse prasideda einant miegoti
Maniškė greičiausiai prasidės, jau kai eisiu į pokalbį, nes kokia 15 - 20 min. pėsčiomis. Bus proga galvą pravėdinti (tikslaiu pašaldyt )
Vis mastau, kaip čia susukti atskymus:
kodėl noriu išeiti iš dabartinio darbo (sakau, kad įmonės finansinė padėtis nestabili, nebematau perspektyvos nei įmonės, nei savo perspektyvos toje įmonėje);
Kodėl noriu dirbti jų įmonėje? Apie įmonę išgirdau pirmą kartą, patiko tinklalapyje esančios nuotraukos, o labiausiai tai siūlomos pareigos. Tai ir mastau, kaip čia gražiau susukus
Vis mastau, kaip čia susukti atskymus:
kodėl noriu išeiti iš dabartinio darbo (sakau, kad įmonės finansinė padėtis nestabili, nebematau perspektyvos nei įmonės, nei savo perspektyvos toje įmonėje);
Kodėl noriu dirbti jų įmonėje? Apie įmonę išgirdau pirmą kartą, patiko tinklalapyje esančios nuotraukos, o labiausiai tai siūlomos pareigos. Tai ir mastau, kaip čia gražiau susukus