Dekui visoms uz sveikinimus ir uz palaikyma ieskant darbo. Pati ne karta buvau jau puolusi i nevilti ir nuleidusi rankas. Bet viena kitos palaikymas ir padrasinimas siame forume daro stebuklus
QUOTE(coliuce @ 2011 03 18, 16:18)
Be abejo, kad deda
O kaip kitaip? Negi eisi ten kur "jus mums netinkate, bet kadangi neturime kito pasirinkimo..."
As turiu omenyje kai dar paties pirmo pokalbio metu pasako, kad tu realiausia kandidate. Daznai paciai taip tenka girdeti?
QUOTE(2softly @ 2011 03 18, 17:05)
Sveikinu
O už ką tą didelį pliusą uždėjo?
Pokalbio metu jie laike susegta susni CV, ju buvo ne maziau 20-ies. Mano cv buvo pats paskutinis. Pokalbio pabaigoje man pasake, "kad jums pakeltume nuotaika, dedu jums labai dideli +". Ir pasake, kad sekantis pokalbis gali vykti ir telefonu, kad jie paskambins. Na, galvoju, telefonu idomiai, dar niekad neteko. O va siandien atejus man ditrektorius pasake, kad sio susitikimo tikslas tik jam su manim susipazinti, nes jis tos srities nekuruoja ir jis pasitiki mano busimo vadovo pasirinkimu.
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 18, 17:15)
Liuks, Mamuči, mes taip ir galvojome, kad ne be reikalo dingai iš mūsų
Dideliausios sėkmės. Būtinai po kiek laiko parašyk, kaip tai sekasi įsivažiuoti. Koks darbo pobūdis, jei ne paslaptis?
Dingau, nes turejau labai dideliu asmeniniu problemu. Tas paskatino deti maximum maximorum pastangu i darbo paieskas. Gal tai, o gal tiesiog paprasciausia sekme...O gal tiesiog likimas, nezinau.
Marketingas (greito apyvartumo prekes). Visa gyvenima svajojau dirbti toki darba. Visa mano karjera reklamoje, tik 10 metu pardavimuose, o dabar PAGALIAU bus kuryba+organizavimas!!!!!!
QUOTE(dista @ 2011 03 18, 17:24)
Ir galbūt tuomet, kai visiškai nesitikite jokiomis permainomis, jos kaip tik beldžiasi jums į langą
Vava, butent!