Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(^Austėja^ @ 2011 03 18, 17:05)
bet is kitu nuolat toki kritika isgirstu ir jau nebezinau kaip pagerinti savo situacijos.
galvoju ir apie psichologo pagalba, bet...kolkas nera pinigu. unsure.gif

Nuolat? aš galvojau, kad kažkoks vienas darbdavys buvo, kuris sukritikavo unsure.gif
QUOTE(dista @ 2011 03 18, 17:24)
praėjus vos 10 minučių po išėjimo iš pokalbio gavau pasiūlymą, kad esu priimta  thumbup.gif

Sveikinimai, Dista thumbup.gif
Atsakyti
Dekui visoms uz sveikinimus ir uz palaikyma ieskant darbo. Pati ne karta buvau jau puolusi i nevilti ir nuleidusi rankas. Bet viena kitos palaikymas ir padrasinimas siame forume daro stebuklus bigsmile.gif

QUOTE(coliuce @ 2011 03 18, 16:18)
Be abejo, kad deda  biggrin.gif  O kaip kitaip? Negi eisi ten kur "jus mums netinkate, bet kadangi neturime kito pasirinkimo..." lotuliukas.gif

As turiu omenyje kai dar paties pirmo pokalbio metu pasako, kad tu realiausia kandidate. Daznai paciai taip tenka girdeti?

QUOTE(2softly @ 2011 03 18, 17:05)
Sveikinu  4u.gif
O už ką tą didelį pliusą uždėjo?

Pokalbio metu jie laike susegta susni CV, ju buvo ne maziau 20-ies. Mano cv buvo pats paskutinis. Pokalbio pabaigoje man pasake, "kad jums pakeltume nuotaika, dedu jums labai dideli +". Ir pasake, kad sekantis pokalbis gali vykti ir telefonu, kad jie paskambins. Na, galvoju, telefonu idomiai, dar niekad neteko. O va siandien atejus man ditrektorius pasake, kad sio susitikimo tikslas tik jam su manim susipazinti, nes jis tos srities nekuruoja ir jis pasitiki mano busimo vadovo pasirinkimu.

QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 18, 17:15)
Liuks, Mamuči, mes taip ir galvojome, kad ne be reikalo dingai iš mūsų  ax.gif  Dideliausios sėkmės. Būtinai po kiek laiko parašyk, kaip tai sekasi įsivažiuoti. Koks darbo pobūdis, jei ne paslaptis?  smile.gif

Dingau, nes turejau labai dideliu asmeniniu problemu. Tas paskatino deti maximum maximorum pastangu i darbo paieskas. Gal tai, o gal tiesiog paprasciausia sekme...O gal tiesiog likimas, nezinau.

Marketingas (greito apyvartumo prekes). Visa gyvenima svajojau dirbti toki darba. Visa mano karjera reklamoje, tik 10 metu pardavimuose, o dabar PAGALIAU bus kuryba+organizavimas!!!!!!

QUOTE(dista @ 2011 03 18, 17:24)
Ir galbūt tuomet, kai visiškai nesitikite jokiomis permainomis, jos kaip tik beldžiasi jums į langą  mirksiukas.gif

Vava, butent!

Atsakyti
Mamucis - oba reklamoje! Manau bus tikrai idomu wink.gif P.S. ar galetum pm parasyt kur isidarbinai? Labai smalsu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chrysocolla: 18 kovo 2011 - 18:02
Sveikos, mergaitės smile.gif

karts nuo karto paskaitau temelę ir susigundžiau ir aš įsilieti į jūsų gretas ax.gif jei priimsite? 4u.gif

niekad dar neteko dalyvauti pokalbiuose, nes pirmąjį darbą gavau taip visai netyčia prieš gerą dešimtmetį smile.gif dirbant turėjau vienus mokslus, po to dar vienus smile.gif galiausiai susiklostė viskas taip, kad daugiau neatlaikiau ir išėjau iš darbo dėl algų vėlavimo ir šiaip kelių kitų priežasčių..

dabar bandau ieškotis naujo darbo.. kinkos dreba pagalvojus apie pokalbius rolleyes.gif

be darbo esu porą mėnesių, kol kas dar labai neliūdžiu, bet aišku, norėtųsi turėti jį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grafee`: 18 kovo 2011 - 18:27
o ka siuo klausimu norejo pasakyti: Siužetas: Sugalvoti vienkartinio plastikinio puodelio 10 panaudojimo būdų.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 03 18, 18:38)
o ka siuo klausimu norejo pasakyti: Siužetas: Sugalvoti vienkartinio plastikinio puodelio 10 panaudojimo būdų.
smile.gif

Manau tikrino išradingumą, kūrybingumą smile.gif

QUOTE(dista @ 2011 03 18, 16:24)
Šiandien ir aš praėjus vos 10 minučių po išėjimo iš pokalbio gavau pasiūlymą, kad esu priimta  thumbup.gif

Sveikinimai 4u.gif

QUOTE(Grafee` @ 2011 03 18, 18:25)
Sveikos, mergaitės smile.gif

karts nuo karto paskaitau temelę ir susigundžiau ir aš įsilieti į jūsų gretas ax.gif jei priimsite? 4u.gif

Sveika,

Priimam, priimam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2softly: 18 kovo 2011 - 18:52
QUOTE(mamucis @ 2011 03 18, 15:12)
Gavau SVAJONIU darba su dvigubai didesne alga, nei paskutiniame darbe!!!!  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

QUOTE(dista @ 2011 03 18, 16:24)
Šiandien ir aš praėjus vos 10 minučių po išėjimo iš pokalbio gavau pasiūlymą, kad esu priimta  thumbup.gif

Smagu, merginos, sveikinu 4u.gif
gerų darbų, draugiško kolektyvo ir sėkmės
Atsakyti
Sveikinu gavusias darbą - šaunuolės!
Atsakyti
mamuci, nerealiai džiaugiuosi 4u.gif
dista, sveikinimai smile.gif
geros pradžios abiems, mergaitės.
Chrysocolla, nenuleisk rankų, tavo darbas specifinis, norint dirbti pagal specialybę reikia daugiau pastangų įdėti. jei paskaičiuotum, kiek tau pavyksta CV išsiųsti ir palygintum tą skaičių su mumis, vadybininkėmis ar administratorėmis, tai pamatytum, kad tau dar kelis mėnesius užtruktų, kad išsiųstum tokį kiekį. tiesiog šarvuokis kantrybe. sėkmės tau.

Geltonažuvis klausė, kaip man sekasi. Ačiū blush2.gif Baigiu trečią savaitę darbe, jau turiu pavaldinę rolleyes.gif lengva ir paprasta nėra, tačiau kol kas tyliai džiaugiuosi. manim, tikiuosi, irgi džiaugiasi. bet irgi labai tyliai bigsmile.gif kas bus vėliau - žiūrėsim.
buvau nuėjusi su pyragu į savo įdarbinimo agentūrą. labai nustebo ir apsidžiaugė, kad atėjau. matyt, nedažnai kažkas ateina padėkoti už jų darbą surasti darbą ax.gif

Atsakyti
[quote=mamucis,2011 03 18, 17:47]
Dekui visoms uz sveikinimus ir uz palaikyma ieskant darbo. Pati ne karta buvau jau puolusi i nevilti ir nuleidusi rankas. Bet viena kitos palaikymas ir padrasinimas siame forume daro stebuklus bigsmile.gif
As turiu omenyje kai dar paties pirmo pokalbio metu pasako, kad tu realiausia kandidate. Daznai paciai taip tenka girdeti?

Norėjau pasakyti, kad pirmo pokalbio metu mazdaug aisku, ar tikai zmonem. O jei jie paniure schmoll.gif Gal klystu...
Na juk ir norima darbuotojo, kuris būtų tikras pliusas imonei, o ne siaip.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti