Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(^Austėja^ @ 2011 03 17, 23:54)
kokiu budu issiaiskins - is taves ar kitaip?
Papildyta:
nes as esu vepla.

Pvz. mânes vistiek paklaus, kada baigiau mokslus. Turbut tada mintyse paskaiciuotu, kiek laiko as nedirbu, ir klaustu ka tada veikiau.
Tai išsiaiškint sau, kodėl tau atrodo, kad tu esi vepla. Jei esi nedrasi, zinok, kad drasumas tikrai negreit issiugdomas. Reik zinot, ka moki, ka gali ir pagal tai ieskoti darbo.

Atsakyti
Niu ka, mielosios biggrin.gif

Ir i mano kiema atkeliavo svente!!!!!!!

Gavau SVAJONIU darba su dvigubai didesne alga, nei paskutiniame darbe!!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif

Reziume. Be savaites 4 menesiai paiesku, kiek cv issiusta neskaiciavau, bet mazdaug apie 30, suvaiksciota ~10-12 pokalbiu, gavau be sito 4 realius darbo pasiulymus, taciau manes netenkino.

Sitame darbe man per pokalbi pasake, kad deda man labai dideli dideli pliusa. Antras pokalbis....tebuvo susipazinimas su direktorium ir ekskursija po ofisa.

Tai va, isvada-nepraraskite optimizmo ir NENULEISKITE KARTELES!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamucis: 18 kovo 2011 - 15:13
QUOTE(mamucis @ 2011 03 18, 16:12)
Niu ka, mielosios  biggrin.gif

Nuoširdūs sveikinimai, sėkmės naujame darbe 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 03 18, 12:47)
Na, skaiciau skaiciau paskutines diskusijas ir ka as zinau... Cia zmogus pasitiki savimi, eini visur ir stengiesi, mokaisi nauju dalyku, kad tik galetum papildyti savo cv, jog jis atrodytu svaresnis bet vistiek nerandi darbo. Aisku as ne bet kokio ieskau, kelias progas pati praleidau samoningai, bet esme tame kad norint pasiekt savo tiksla tokie isitikinimai, kad esi vepla ar ten kazkokia nevykele tikrai nepades! Net graudu skaityti...

Pilnai suprantu darbdavius, kaip jiems sunku atsirinkt, jei dabartinis jaunimas taip masto, ar nuskrenda kur tik stipresnis vejas papucia. Kaip galima samdyti tokius darbuotojus? .

Taip stengiesi. Gali stengtis kiek nori, darbu nera. Mano pvz. "kvalifikacija per didele". Tada klausineja koks man darbas patiktu ir ar as noreciau toki darba dibti. Stai si ryta sumasciau, kad daugeliui mano studiju programa (ne specialybe) gal abejoniu sukelia. Na ka teks sutrumpinti CV, paaiskinti per pokalbius, kas tai yra.
As ir rasau, ir einu suvokdama, jog zmogu mato pirma diena.Bet kai darbdaviai turi bloga nuostata pirma diena..., tada manau ne kas (bent atvirai nerodytu).
Daugelis bijo, kad zmogus po kurio laiko iseis, isvyks, pakeis gyvenama miesta, bet vėjo nesustabdysi cool.gif
Papildyta:
QUOTE(mamucis @ 2011 03 18, 15:12)

Sitame darbe man per pokalbi pasake, kad deda man labai dideli dideli pliusa. Antras pokalbis....tebuvo susipazinimas su direktorium ir ekskursija po ofisa.

Be abejo, kad deda biggrin.gif O kaip kitaip? Negi eisi ten kur "jus mums netinkate, bet kadangi neturime kito pasirinkimo..." lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuce @ 2011 03 18, 16:18)
Be abejo, kad deda  biggrin.gif  O kaip kitaip? Negi eisi ten kur "jus mums netinkate, bet kadangi neturime kito pasirinkimo..." lotuliukas.gif

Nesupratau blink.gif

mamucis, didziausi sveikinimai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 03 18, 12:47)
Na, skaiciau skaiciau paskutines diskusijas ir ka as zinau... Cia zmogus pasitiki savimi, eini visur ir stengiesi, mokaisi nauju dalyku, kad tik galetum papildyti savo cv, jog jis atrodytu svaresnis bet vistiek nerandi darbo. Aisku as ne bet kokio ieskau, kelias progas pati praleidau samoningai, bet esme tame kad norint pasiekt savo tiksla tokie isitikinimai, kad esi vepla ar ten kazkokia nevykele tikrai nepades! Net graudu skaityti...

Pilnai suprantu darbdavius, kaip jiems sunku atsirinkt, jei dabartinis jaunimas taip masto, ar nuskrenda kur tik stipresnis vejas papucia. Kaip galima samdyti tokius darbuotojus? Ka tu atejus klientui pasakysi, sorry suklydau nes esu vepla? Man atrodo, kad reik maziau klausyt kitu zmoniu, zinot ko nori, o ir psichologo konsultacija tokiu atveju nepakenktu. Atsiprasau, kad taip atvirai parasiau, tiesiog manau, kad jei pati tokioj situacijoj buciau, noreciau, kad man kas nors tai pasakytu, nes bet kokia objektyvi kritika, bet kokiu atveju yra geriau nei pagyrimai!

P.S. Aciu Moteris, uz patarimus. Jau buvau dali skaiciusi, todel kaip ir viskas ok, tik reikes nuotrauka ideti, nes gerai pamascius tada cv tikrai labiau issiskiria is kitu.

atsiprasau jei jums nepatiko, bet nezinau kur issilieti, nes man negera viduj.
as nesakyciau apie save taip bet is kitu nuolat toki kritika isgirstu ir jau nebezinau kaip pagerinti savo situacijos.
galvoju ir apie psichologo pagalba, bet...kolkas nera pinigu. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Austėja^: 18 kovo 2011 - 16:09
QUOTE(mamucis @ 2011 03 18, 15:12)

Gavau SVAJONIU darba su dvigubai didesne alga, nei paskutiniame darbe!!!!  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Reziume. Be savaites 4 menesiai paiesku, kiek cv issiusta neskaiciavau, bet mazdaug apie 30, suvaiksciota ~10-12 pokalbiu, gavau be sito 4 realius darbo pasiulymus, taciau manes netenkino.

Sveikinu 4u.gif
O už ką tą didelį pliusą uždėjo?
Atsakyti
QUOTE(coliuce @ 2011 03 18, 14:58)
Pvz. mânes vistiek paklaus, kada baigiau mokslus. Turbut tada mintyse paskaiciuotu, kiek laiko as nedirbu, ir klaustu ka tada veikiau.
Tai išsiaiškint sau, kodėl tau atrodo, kad tu esi vepla. Jei esi nedrasi, zinok, kad drasumas tikrai negreit issiugdomas. Reik zinot, ka moki, ka gali ir pagal tai ieskoti darbo.

as pagal savo specialybe ieskau, bet ten kai nueini, tai pradeda, "prie sio darbo dar pridedame vadybininkes darba, ar sugesite dirbti..." ir cia vadinasi pagal specialybe, pagal mano specialybe - reik tik piesti, bet ne telefonu su klientais bendrauti, as nieko nepadarysiu, kad dabar tokia tragiska istuacija pasauly, ieskosiuos pradziai tikriausiai belekokio, bet ir tai be birzos subsidiju neaisku ar gausiu. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2011 03 18, 17:12)

Liuks, Mamuči, mes taip ir galvojome, kad ne be reikalo dingai iš mūsų ax.gif Dideliausios sėkmės. Būtinai po kiek laiko parašyk, kaip tai sekasi įsivažiuoti. Koks darbo pobūdis, jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2011 03 17, 13:07)

Labai ačiū už komentarus CV 4u.gif

QUOTE(mamucis @ 2011 03 18, 16:12)

Prisidedu ir aš prie sveikinimų prie prie palinkėjimų "niekada neprarasti optimizmo" 4u.gif
Šiandien ir aš praėjus vos 10 minučių po išėjimo iš pokalbio gavau pasiūlymą, kad esu priimta thumbup.gif
Taigi, aukščiau galvą visos 4u.gif
Ir galbūt tuomet, kai visiškai nesitikite jokiomis permainomis, jos kaip tik beldžiasi jums į langą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 03 18, 16:08)
as pagal savo specialybe ieskau, bet ten kai nueini, tai pradeda, "prie sio darbo dar pridedame vadybininkes darba, ar sugesite dirbti..." ir cia vadinasi pagal specialybe, pagal mano specialybe - reik tik piesti, bet ne telefonu su klientais bendrauti, as nieko nepadarysiu, kad dabar tokia tragiska istuacija pasauly, ieskosiuos pradziai tikriausiai belekokio, bet ir tai be birzos subsidiju neaisku ar gausiu.  doh.gif  doh.gif  doh.gif

As ir galvojau , kad subsidijos gerai, bet kazkaip jau pradedu netiketi. Kas zino, tai tik apie tai ir klausia, o kas ne, tai abejoju ar sugebetu tom subsidijom pasinaudoti.
Na tu nebijok gal tos vadybininkes darbo (nors man toks priedelis nepatiktu, manes klause "ar atsakyti laiskus galesi"). Sakyk, kad sugebesi lotuliukas.gif Reiktu paklausti kiek mazdaug laiko uzims toks darbas (puse tavo darbo sudarys ar maziau). Mano klasioke kazkokias ten reklamas ar ka maketuoja, tai jai reik ir su klientais susitikti. Tai nzn, bet gal ji tik susitinka, suzino ko jiems reikia ir vsio cool.gif

Papildyta:
QUOTE(dista @ 2011 03 18, 16:24)
Šiandien ir aš praėjus vos 10 minučių po išėjimo iš pokalbio gavau pasiūlymą, kad esu priimta  thumbup.gif

Ohoo blink.gif cia is to pacio pokalbio, kuriame buvai? sakyciau tikrai labai greitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliuce: 18 kovo 2011 - 16:37
QUOTE(coliuce @ 2011 03 18, 16:31)
As ir galvojau , kad subsidijos gerai, bet kazkaip jau pradedu netiketi. Kas zino, tai tik apie tai ir klausia, o kas ne, tai abejoju ar sugebetu tom subsidijom pasinaudoti.
Na tu nebijok gal tos vadybininkes darbo (nors man toks priedelis nepatiktu, manes klause "ar atsakyti laiskus galesi"). Sakyk, kad sugebesi  lotuliukas.gif Reiktu paklausti kiek mazdaug laiko uzims toks darbas (puse tavo darbo sudarys ar maziau). Mano klasioke kazkokias ten reklamas ar ka maketuoja, tai jai reik ir su klientais susitikti. Tai nzn, bet gal ji tik susitinka, suzino ko jiems reikia ir vsio cool.gif

tame ir esme, kad is subsidiju nieko gero, cia tik darbdaviui materialinis pelnas. tau net tu pinigu neperves, o darbdaviui i saskaita, o jis nores mokes, nores - nemokes, kitakart jei sodrai skolingas, tai sodra atsidaro saskaita ir nuima pinigus.
dirbau as vadybininke, tai tipo netikau, nes algos pareikalavau, nors man 2 menesius kai pradejau dirbti nesumokejo.
Atsakyti