QUOTE(Chrysocolla @ 2011 03 18, 12:47)
Na, skaiciau skaiciau paskutines diskusijas ir ka as zinau... Cia zmogus pasitiki savimi, eini visur ir stengiesi, mokaisi nauju dalyku, kad tik galetum papildyti savo cv, jog jis atrodytu svaresnis bet vistiek nerandi darbo. Aisku as ne bet kokio ieskau, kelias progas pati praleidau samoningai, bet esme tame kad norint pasiekt savo tiksla tokie isitikinimai, kad esi vepla ar ten kazkokia nevykele tikrai nepades! Net graudu skaityti...
Pilnai suprantu darbdavius, kaip jiems sunku atsirinkt, jei dabartinis jaunimas taip masto, ar nuskrenda kur tik stipresnis vejas papucia. Kaip galima samdyti tokius darbuotojus? .
Taip stengiesi. Gali stengtis kiek nori, darbu nera. Mano pvz. "kvalifikacija per didele". Tada klausineja koks man darbas patiktu ir ar as noreciau toki darba dibti. Stai si ryta sumasciau, kad daugeliui mano studiju programa (ne specialybe) gal abejoniu sukelia. Na ka teks sutrumpinti CV, paaiskinti per pokalbius, kas tai yra.
As ir rasau, ir einu suvokdama, jog zmogu mato pirma diena.Bet kai darbdaviai turi bloga nuostata pirma diena..., tada manau ne kas (bent atvirai nerodytu).
Daugelis bijo, kad zmogus po kurio laiko iseis, isvyks, pakeis gyvenama miesta, bet vėjo nesustabdysi
Papildyta:
QUOTE(mamucis @ 2011 03 18, 15:12)
Sitame darbe man per pokalbi pasake, kad deda man labai dideli dideli pliusa. Antras pokalbis....tebuvo susipazinimas su direktorium ir ekskursija po ofisa.
Tai va, isvada-nepraraskite optimizmo ir NENULEISKITE KARTELES!!!!!
Be abejo, kad deda
O kaip kitaip? Negi eisi ten kur "jus mums netinkate, bet kadangi neturime kito pasirinkimo..."