Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(Moteris @ 2011 03 17, 14:07)

Dėkui, Moterie, už pastabas. Pagal jas persižiūrėjau savo CV smile.gif Tai reikia pakeisti pavadinimą į vardą ir pavardę ir paskutinę CV skiltį parašiau mažosiomis raidėmis, nors visos kitos skiltys didžiosiomis parašytos.
Atsakyti
Oho, geri patarimai. Reikės ir man peržiūrėti kas kur kaip wink.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 03 17, 11:18)
kuo daugiau žmogui stengiesi pakelti ūpą ir padrąsinti, tuo žmogus labiau spraudžiasi į kampą.
Austėja, o jei pasakyčiau, kad tu iš tiesų esi minkšta, nedrąsi, kokia ten dar? visokia, netinkama jokiam darbui, tavo vieta tik darbo biržoj ir pašalpų skyriuj, gal dabar surasi mano įsivaizdavimą apie tave paneigiančių argumentų? (juokauju, jei ką, bet būna žmonių, su kuriais reikia "atvirkščio" bendravimo)

as tinku fotomodelio darbui, dirbu dabar, nes sako kad tipo as fotogeniska, fotografe sake kad man iki cindy crowford nedaug truksta, tai va tik pinigu man nemoka verysad.gif tikrai dirbciau toki darba.
Papildyta:
radau toki visai nebloga darba, bet darbas nuo 1val nakties iki 3val nakties. blink.gif
Atsakyti
ka man atsakyti, jei pretenduoju i pardavejos darba, jei pries tai irgi dirbau pardaveja:
Kas paskutinėje, priešpaskutinėje darbovietėje Jums nepatiko?
Atsakyti
Labai apsidžiaugiau radus šią temutę smile.gif
Jungiuosi prie Jūsų, bandysiu ir aš ieškoti darbo. Perskaičiau temą, patikėkit, entuziazmo netrūksta nei vienai 4u.gif ir kas svarbiausia mokate save pateikti, ko aš visai nesugebu, esu "seno sukirpimo".
Man ramybės neduoda vienas klausimėlis - kaip save įvertinti ir nenuvertinti (pinigine prasme) pokalbio metu su darbdaviu?
Na pvz. štai toks darbelis, manau darbdavys žino kiek gali mokėti, bet tikrai bus klausimas - kiek norėtum gauti algos. Kiek galima įvertinti tokių reikalavimų darbą?

QUOTE(aysel @ 2011 03 03, 09:40)
[kaunietės mergaitės, gal kuri kreipiatės dėl šito darbo?

Atsakyti
dar viena klausima uzdave:
Siužetas: Jeigu Jums pasiūlytų 1 zefyrą dabar, arba 2 zefyrus rytoj, ką Jūs rinksitės?
Atsakyti
ka tik paskambino pasake, is darbovietes kur ejau pas juo pora savaiciu del darbo, kad jiems nereikia darbuotoju. verysad.gif
bet ir taip ten tik 3 men buciau dirbus.
jauciu belekokio ieskosiuos.
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 03 17, 14:37)
ka man atsakyti, jei pretenduoju i pardavejos darba, jei pries tai irgi dirbau pardaveja:
Kas paskutinėje, priešpaskutinėje darbovietėje Jums nepatiko?

Sakyti, kad absoliučiai viskas patiko ir išvis toks darbas prie širdies. O išėjimo priežastys turi būti labai pateisinamos

QUOTE(^Austėja^ @ 2011 03 17, 14:42)
dar viena klausima uzdave:
Siužetas: Jeigu Jums pasiūlytų 1 zefyrą dabar, arba 2 zefyrus rytoj, ką Jūs rinksitės?

Tai jie matyt pradžioj siūlys mažą algą biggrin.gif
Atsakymas turi būti, kad viskas priklauso nuo situacijos, kaip stipriai reikia zefyro dabar, kokia rizika atsisakius šiandienos zefyro negauti ir rytoj nei vieno ir tt Atsakymas turi būti kokių 10 minučių, su pafilosofavimais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2011 03 17, 15:37)
Labai apsidžiaugiau radus šią temutę smile.gif
Jungiuosi prie Jūsų, bandysiu ir aš ieškoti darbo. Perskaičiau temą, patikėkit, entuziazmo netrūksta nei vienai 4u.gif ir kas svarbiausia mokate save pateikti, ko aš visai nesugebu, esu "seno sukirpimo".

Sveika prisijungus. O kas konkrečiai tau neišeina? kodėl sakai, kad nemoki savęs pateikti?

Peržiūrėjau šios savaitės išsiųstų CV skaičių. Tai spėkit doh.gif šiandien išsiunčiau pirmą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 17, 15:32)
Sveika prisijungus. O kas konkrečiai tau neišeina? kodėl sakai, kad nemoki savęs pateikti?

Peržiūrėjau šios savaitės išsiųstų CV skaičių. Tai spėkit  doh.gif  šiandien išsiunčiau pirmą  lotuliukas.gif

Nemoku daug kalbėti blush2.gif Esu konkreti ir pilstymas iš tuščio į kiaurą - man problema blush2.gif Žinau savo pliusus, bet juos pabrėžti pokalbio metu nesugebu, kaip daugelis mano metų save nuvertinu. Vnž. nemoku savęs parduoti doh.gif
Atsakyti
Nu, dėl šito aš taip pat kenčiu, nemoku savęs parduoti. Dėl didelės iškalbos, tai pokalbį vesti galiu, per darbo pokalbius tikrai nesėdžiu, kaip žuvis vandens į burną prisisėmus smile.gif Bet savęs parduoti neišeina unsure.gif

Kokiam mieste esi ir kokio darbo ieškaisi? Tikriausiai esi vyresnė nei daugelis iš mūsų?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 17, 14:20)
Sakyti, kad absoliučiai viskas patiko ir išvis toks darbas prie širdies. O išėjimo priežastys turi būti labai pateisinamos
Tai jie matyt pradžioj siūlys mažą algą  biggrin.gif
Atsakymas turi būti, kad viskas priklauso nuo situacijos, kaip stipriai reikia zefyro dabar, kokia rizika atsisakius šiandienos zefyro negauti ir rytoj nei vieno ir tt Atsakymas turi būti kokių 10 minučių, su pafilosofavimais  mirksiukas.gif

o dieve, net 10 min, o tai jus per pokalbius kitakart vien klausima 10 min ir aptarinejat?
tai as dar zalia sitoj srity doh.gif
Atsakyti