Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Vienas bus ryt ryte, bet cia del papildomo darbelio, o del tiko turim susitarti kita savaite susitikti biggrin.gif Manau dar pasikvies wink.gif
Atsakyti
Po praeitos savaites nesekmes, si pirmadieni radau vel skelbima atitinkanti mano specialybe, nusiunciau cv ir parasiau motyvacini laiska, daugiau skelbimu tinkanciu man iki siol nera. Taciau vakar man is ten paskambino, laimei buvau namuose, tylioje aplinkoje, gerai susisnekejau ir siandien ruosiuos vaziuot i pokalbi. Per daug nesitikiu, bet stengsiuos kuo geriau, nes mano specialybe ir sis darbas daugiau vyriski, todel manau visi kiti kandidatai i sias pareigas bus vyrai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 03 16, 12:58)
Vienas bus ryt ryte, bet cia del papildomo darbelio, o del tiko turim susitarti kita savaite susitikti  biggrin.gif Manau dar pasikvies wink.gif

Kaip faina papildoma darbai. Aš taip pat tokio norėčiau... mirksiukas.gif

QUOTE(šėtonytė @ 2011 03 16, 13:15)
Po praeitos savaites nesekmes, si pirmadieni radau vel skelbima atitinkanti mano specialybe, nusiunciau cv ir parasiau motyvacini laiska, daugiau skelbimu tinkanciu man iki siol nera. Taciau vakar man is ten paskambino, laimei buvau namuose, tylioje aplinkoje, gerai susisnekejau ir siandien ruosiuos vaziuot i pokalbi. Per daug nesitikiu, bet stengsiuos kuo geriau, nes mano specialybe ir sis darbas daugiau vyriski, todel manau visi kiti kandidatai i sias pareigas bus vyrai.  g.gif

Šėtonyte, sėkmės, nepasiduok iš anksto. Viskas bus ok, jei pasitikėsi savimi ir parodysi, kad sugebi dirbti tokio pobūdžio darbą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 16, 12:24)
Kaip faina papildoma darbai. Aš taip pat tokio norėčiau...  mirksiukas.gif
mirksiukas.gif

O tu kaip supratau tvarkai buhalterija? Juk buhalteres daznai turi antraeiliu pareigu? g.gif Kodel ir tau nepabandzius tokiu susirasti?

Tie papildomi darbai aisku gerai, nes gali uzsidirbt lita kita. Bent man dabar reikia pastovesnio papildomo darbelio, neramu nes nezinau ka pasiulys, kokios salygos.
O siaip bet kokiu atveju geriau vienas darbas nei kruva papildomu doh.gif
Atsakyti
Aš užsiimu viskodara lotuliukas.gif Iki tikrosios buhalterijos man dar laaaabai toli smile.gif Vedu tik šiokią tokią pirminę apskaitą mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu macius skelbimu, antraeilems pareigoms, apskaitai vesti wink.gif Manau reiktu labiau pasitiket savo jegomis smile.gif O nebandei pasiieskoti kokiu kursu apskaitos/buhalterijos vedimo? smile.gif
Atsakyti
Labai įdomu, kur matei blush2.gif

Žiūrėjausi, bet brangoki, apie 500 Lt kainavo, kai domėjausi g.gif smile.gif be to aš nesu labai į buhalteriją linkusi. Labiau personalo valdymo kursus norėčiau baigti... Bet kaina irig panaši... Tai dar laukiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 16 kovo 2011 - 12:54
As manau kad jokie kursai nepakenks smile.gif Pati ziurejau sau kursu, bet yra tik Vilniuje. O kaina triguba nei tu parasei...
Maciau seniai, darbo.lt puslapyje. Kadangi tai ne mano sritis tiksliai nepasakysiu kur, bet manau reiktu tau paciai "prasikosti" skelbimus wink.gif
Atsakyti
Labas.
Kursai gal ir neblogai, bet kad kai turi tu kursu pažymejima, tai jau tada vėl randa prie ko prikibti, tarkim kad neturi patirties.
Atsakyti
Ką tik skambino iš vienos įmonės, kur CV praeitą savaitę buvau siuntusi. Pakalbėjom ir paaiškėjo, kad siūlo tik terminuotą DS. Tai pasakiau, kad manęs netenkina terminuotas darbas unsure.gif Gaila verysad.gif
Atsakyti
Aš tai irgi akis vartau, nelabai matau kur siųsti, kad tikčiau normaliai į darbo vietą. smile.gif bet labai nesinervinu dėl to. mokintis turiu, vis kokia nors nauda iš to sėdėjimo namuose.
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 16, 14:43)
Ką tik skambino iš vienos įmonės, kur CV praeitą savaitę buvau siuntusi. Pakalbėjom ir paaiškėjo, kad siūlo tik terminuotą DS. Tai pasakiau, kad manęs netenkina terminuotas darbas  unsure.gif Gaila  verysad.gif

o kuriam laikui sutartis? Man buvo pasitaike, kad per pokalbi pasake, jog sutartis terminuota, kol gris is motinystes atostogu darbuotoja, as eiciau jei gera vieta butu rolleyes.gif Daznai buna kad mamytes nebenori grizt i ta pati darba, arba antro vaikelio sulaukia, arba darbdaviui pasirodai geresne darbuotoja nei pastovioji lotuliukas.gif o gal issiples per tuos pora metu, gal kita vieta atsiras, dar geresne bigsmile.gif Aisku jei ten porai menesiu sutartis, tai neverta mest turimo darbo schmoll.gif
Atsakyti