Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(^Austėja^ @ 2011 03 15, 11:15)
as galvos nenuleidziu, tik susikaustui, bet man cia isvis taip buna beveik ir gatvej kai ienu.
kas tie uggiai?
nu as irgi einu su dzinsais, palaidine, ant virsaus megztinis, kasdiene apranga. o tai kad as neturiu ka daugiau apsirengti  blink.gif tegu priima o paskui ir bus kitokia apranga.

Nu nežinau, kažkaip man atrodo, kad reikia eiti oficialiau apsirengus. Ar sijonas, ar tiesaus kirpimo kelnės (ne džinsai), marškiniai, ar švarkas. nu kažkas tokio 4u.gif Nors kai aš ėjau į darbo pokalbį, tai variau su džinsais,nes neturėjau nei normalaus sijono tinkamo, nei kelnių. Bet priėmė į darbą. Dabar visko turiu per akis, nes teko darbą dirbti administracinį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 03 15, 12:15)
as galvos nenuleidziu, tik susikaustui, bet man cia isvis taip buna beveik ir gatvej kai ienu.
nu as irgi einu su dzinsais, palaidine, ant virsaus megztinis, kasdiene apranga. o tai kad as neturiu ka daugiau apsirengti  blink.gif tegu priima o paskui ir bus kitokia apranga.

pas Jus gaunasi užburtas ratas - nesirengiat dalykiškai, kol Jūsų nepriėmė, o Jūsų nepriima, nes ateinat netinkamai apsirengusi. Negi taip sunku investuoti į save bent 100Lt ir nusipirkti marškinukus, švarkelį, sijoną ar kelnes?
Atsakyti
Nors aš dirbu administratore, bet pas mane rengtis galima kaip norisi.Tad labai daug oficialių rūbų neturiu. Bet kai jau perku ką nors, tai žiūriuosiu oficialesnio stiliaus...
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 03 14, 21:19)
as sito nezn, bet man atrodo, kad musu salyje jei be foto cv tai nelabai skambins, as aisku negaliu del sito gincytis, nes nezn apie tai, na as nezinau, pati kazkada siunciau be foto tai negavau darbo.

į paskutinę darbovietę siunčiau CV be nuotraukos - paskambino pusvalandis po išsiuntimo. Dirbu administracinį darbą, tačiau nors ir nebuvo nuotraukos, pakvietė pokalbiui.
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 15, 13:20)
Nors aš dirbu administratore, bet pas mane rengtis galima kaip norisi.Tad labai daug oficialių rūbų neturiu. Bet kai jau perku ką nors, tai žiūriuosiu oficialesnio stiliaus...

O čia jau priklauso nuo to, ką administruojate smile.gif Pas mus administratorėms griežtesni apribojimai
Papildyta:
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 03 14, 21:19)
sakot darbdaviams labai rupi asmenines savybes, bet as kai ateinu tai pamato kad as tokio sudejimo ir isvaizdos kaip vaikas, tai jie su manim nelabai ir kalbasi  doh.gif

O kaži kokias asmenines savybes Jūs atskleidžiat savo susikaustymu ir tylėjimu? Sudėjimas čia nė prie ko. Tačiau jeigu darbdavys, pokalbyje pamato tylenį neprakalbantį žmogų, tai jam jau nesvarbu, ar jis storas ar plonas.
Atsakyti
O kaip manot, ar apranga tikrai gali būti vienas tų lemiamų veiksnių, dėl kurio nepriima į darbą?

P. S. Šiaip man labai patinka uniformos, kaip būna, pvz, bankuose. Labai gražiai atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 15 kovo 2011 - 12:47
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 15, 10:44)
Finansinis įmonės nestabilumas, nematau jokios perspektyvos (nei įmonės, nei savo toje įmonėje).

O šitos priežastys darbdaviams netinka? unsure.gif

QUOTE(^Austėja^ @ 2011 03 15, 12:15)

Nu tai viskas aišku, kame bėda ax.gif + susikaustymas 4u.gif

QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 15, 13:43)
O kaip manot, ar apranga tikrai gali būti vienas tų lemiamų veiksnių, dėl kurio nepriima į darbą?

Taip 4u.gif
Papildyta:
Austėja, uggy
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 15, 14:47)
O šitos priežastys darbdaviams netinka?  unsure.gif

Nu, aš nežinau, ar jiems tinka, nepasako man gi lotuliukas.gif Aš taip ir sakau. Tik įdomu, ar jie tada nepagalvoja, kad bėgu kaip žiurkė iš skęstančio laivo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 15, 13:50)
Nu, aš nežinau, ar jiems tinka, nepasako man gi  lotuliukas.gif  Aš taip ir sakau. Tik įdomu, ar jie tada nepagalvoja, kad bėgu kaip žiurkė iš skęstančio laivo?  unsure.gif

Gal reiktų štai ką akcentuoti:
dirbu labai smulkioje įmonėje, užtat darbo ir atsakomybės nedaug, o norėčiau daugiau

norėčiau didesnio krūvio, nes toks esu žmogus - mėgstu dirbti, nemėgstu neturėti ką veikti biggrin.gif

man labai patinka administratorės darbas, tačiau dabartinėje įmonėje nėra perspektyvų kilti karjeros laiptais, užtat ieškau darbo didesnėje įmonėje, kur tokios galimybės būtų (čia turi būti darbdaviui savaime aišku, kad administratorėmis visą gyvenimą nedirbama, bet visgi reiktų su šituo argumentu atsargiai ax.gif )

galu gale galima pameluoti - dabartinė mano įmonė bankrutuoja, užtat pradėjau dairytis vietos kitur

berods, dirbi nepilnu etatu? tada išvis no problem - ieškau darbo pilnu etatu, dabartinėje įmonėje tai neįmanoma
Atsakyti
Dontstop, tu genijus 4u.gif

Bet jei pasakysiu, kad darbo ir atsakomybės nedaug, tada jie gali suabejoti mano darbo patirtimi ir kompetencija... Va, čia aš matau gręėsmę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 15 kovo 2011 - 13:02
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 15, 13:47)

tikrai gali būti vienas iš veiksnių
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 03 15, 13:57)

norėčiau didesnio krūvio, nes toks esu žmogus - mėgstu dirbti, nemėgstu neturėti ką veikti  biggrin.gif

su šia fraze reiktų atsargiau biggrin.gif po to užkraus darbais kurie priklauso ir kurie ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 15, 13:50)
Nu, aš nežinau, ar jiems tinka, nepasako man gi  lotuliukas.gif  Aš taip ir sakau. Tik įdomu, ar jie tada nepagalvoja, kad bėgu kaip žiurkė iš skęstančio laivo?  unsure.gif

Tai labai objektyvi priežastis, kodėl norima keisti darbą. Ypač šiaip laikais... visi nori stabilumo
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 15, 13:47)

As i konkursa ejau apsirengusi oficialiai, nes mano toks suvokimas: pirmas ispudis esminis, o padaryti ji teigiama su laisvalaikio apranga - sudetinga.
Nors pinigais siuo metu man nelyja, bet palaidine ir sijona paaiskinau sau kaip investicija i ateiti smile.gif

Skaitau DB pasiulymus ir svarstau kas cia isprotejo: darbdaviai beveik visuose skelbimuose reikalauja aukstojo issilavinimo, bent 2 metu darbo patirties toje srityje, ismanyti teises aktus, puikiai kalbeti angliskai ir rusiskai, o atlyginima siulo miminalu...
Atsakyti