Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(*Gutte @ 2011 03 14, 11:06)
Pas mus darbovietėj prieš porą savaičių ieškojo administratorės tai tą pačią dieną po įdėto skelbimo prisiuntė apie 60 CV. Tuos dar perskaitė, o kitą dieną atsiųstų vadovė net nežiūrėjo.. Iš atsiųstųjų gal tik apie 10 CV buvo reprezentatyvūs, visi kiti su klaidom, su one.lt stiliaus nuotraukomis...

Nežinau kodėl, bet mane stebina, jog kažkas gali siųsti CV su one.lt stiliaus nuotrauka blink.gif Dėl kelių klaidų, tai dar suprantu, jog gali visiem pasitaikyti.
Šiaip aš kažkodėl galvojau, kad dauguma CV būna reprezentatyvūs. Juk internete pilna informacijos apie CV rašymą ir pan. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2softly: 14 kovo 2011 - 10:19
QUOTE(2softly @ 2011 03 14, 11:18)
Nežinau kodėl, bet mane stebina, jog kažkas gali siųsti CV su one.lt stiliaus nuotrauka  blink.gif  Dėl kelių klaidų, tai dar suprantu, jog gali visiem pasitaikyti.
Šiaip aš kažkodėl galvojau, kad dauguma CV būna reprezentatyvūs. Juk internete pilna informacijos apie CV rašymą ir pan.  g.gif

mano manymu, reprezentatyvius, tikrai gerus CV pasirašo tie, kurie kandidatuoja į rimtą vietą, o administratorės pareigos tokios, kad į jas kandidatuoja ir be išsilavinimo, ir be patirties merginos, jaunos..
Atsakyti
O kaip atrodo reprezentatyvus ir geras CV?
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 03 11, 22:46)
na taip gali prasyti daugiau nei tukstancio, bet neaisku ar tau sutiks tiek moketi, dar paklaus su kuo gyveni ar is to miesto, jei pvz pas tevus gyveni, tai pasiulys maziau, o jei viena tai isvis gali nepriimti i darba, nes gal ras kam maziau moketi.
Aha islyginamosiose, po kolegijos, as jau 2 metai mokausi, siemet stosiu toliau ir tuomet dar 2 metai. O tu irgi po kolegijos studijose? smile.gif

Nu bus matyti, kaip bus. Priklauso viskas manau, nuo darbo vietos ir įmonės, į kurią eini. Juk ir atlygis manau derybų reikalas. Nesitikiu kažko vau, bet nemanau, kad turėčiau nuleisti rankas ir sėdėt nosį nukabinus, vien dėlto, kad esu iš kito miesto. smile.gif
Aš irgi pokoleginėse, bet mano studijos tik 2 metai, šiemet baigiu, ir įgysiu universitetinį bakalaurą. 4u.gif
Papildyta:
Beje, kokias foto dedat į CV ? Aš neturėjau pasinės nuotraukos, bet turėjau tokią paprastą, kur tvarkingai atrodau, su juodu švarkeliu. Iškirpau iki pečių ir įdėjau. Mano akim atrodo tvarkingai ir tikrai ne one stiliaus biggrin.gif o gal specialiai tam reikalui reikia nusifotografuoti? :/
Atsakyti
o gal čia yra dirbančių personalo srityje arba gerai nusimanačių apie tai? smile.gif aš taip pat norėčiau, kad mano CV pakomentuotų ir gal naudingų patarimų sulaukčiau. O visos dedate nuotrauką į CV?
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 03 14, 12:57)
Nu bus matyti, kaip bus. Priklauso viskas manau, nuo darbo vietos ir įmonės, į kurią eini. Juk ir atlygis manau derybų reikalas. Nesitikiu kažko vau, bet nemanau, kad turėčiau nuleisti rankas ir sėdėt nosį nukabinus, vien dėlto, kad esu iš kito miesto. smile.gif
Aš irgi pokoleginėse, bet mano studijos tik 2 metai, šiemet baigiu, ir įgysiu universitetinį bakalaurą. 4u.gif
Papildyta:
Beje, kokias foto dedat į CV ? Aš neturėjau pasinės nuotraukos, bet turėjau tokią paprastą, kur tvarkingai atrodau, su juodu švarkeliu. Iškirpau iki pečių ir įdėjau. Mano akim atrodo tvarkingai ir tikrai ne one stiliaus biggrin.gif o gal specialiai tam reikalui reikia nusifotografuoti? :/

o kokiam cia universitete? as bakalauro negausiu, toliau galesiu stoti.
Papildyta:
QUOTE(ausraiii @ 2011 03 14, 13:28)
o gal čia yra dirbančių personalo srityje arba gerai nusimanačių apie tai? smile.gif aš taip pat norėčiau, kad mano CV pakomentuotų ir gal naudingų patarimų sulaukčiau. O visos dedate nuotrauką į CV?

tai cia privaloma, manau jei nera foto tai ir i pokalbi nepaksvies manau, nes nezinos ka kviecia.
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 03 14, 14:36)
tai cia privaloma, manau jei nera foto tai ir i pokalbi nepaksvies manau, nes nezinos ka kviecia.

tada reikėtų papildyti savo gyvenimo aprašymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 03 14, 13:36)
o kokiam cia universitete?  as bakalauro negausiu, toliau galesiu stoti.

Vilniaus universitete.
O tai kas per studijos ,tiesiai į magistrą stosit? Kažkaip įdomiai smile.gif
Atsakyti
Foto tikrai nėra privaloma. Jei gerai prisimenu, tai per kažkokį reportažą viena atrankos konsultantė sakė, kad jei neprašo, tai geriau išvis foto nedėti.

Aš dedu visada pasinę nuotrauką, ar prašo, ar ne. Asmeniškai man CV su foto atrodo tvarkingesnis, užbaigtesnis.
Atsakyti
Labas , nepraradusioms optimizmo!
Kur besikreipčiau vis atsimušu i sieną , o taip reikia darbo.
Gal kam geriau sekasi?
Atsakyti
QUOTE('amberr @ 2011 03 14, 15:41)
Labas , nepraradusioms optimizmo!
Kur besikreipčiau vis atsimušu i sieną , o taip reikia darbo.
Gal kam geriau sekasi?

Nesiseka smile.gif
Dalyvavau konkurse i VT - pasirodziau padoriai, bet nepakankamai gerai (laimejo mergina, dirbanti teisme pakaitine darbuotoja). Pirmadieni eisiu i kita konkursa, sikart ruosiuosi dar intensyviau, bet sansai minimalus - nemazai merginu net neina i si konkursa, nes zino laimetoja smile.gif

Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2011 03 14, 16:03)
nes zino laimetoja smile.gif

blink.gif o kaip cia taip?
Atsakyti