QUOTE(coliuce @ 2011 03 10, 23:38)
pasake, kad tipo as jau netinku, liepe savo noru rasyti prasyma is darbo ir praradau visas subsidijas, negavau veliau nei kursu, o dabar jau siulo i visokias juodas firmeles is birzos.
tai pas visus kai nueini tai tik ir domisi tom subsidijom, nes visi skolose dabar skesta.
Papildyta:
QUOTE(mocha @ 2011 03 10, 01:14)
Mūsų nemažai atleido dėl reorganizacijos. Mano buvęs vadovas dar ir dabar man paskambina, jei sužino, kur galėčiau nueiti darbo. Bet deja, visur reikalauja universitetinio, kas labai liūdina. Ir reikia laukti. Nors, mane priėmė kątik po kolegijos, išdirbau metus laiko. Ir labai atsakingą darbą dirbau. Vadinasi ir su tokiu įmanoma, kad tavimi kažkas patiki.
Dėl algos, tai aš nesitikiu uždirbti milijonų, kelių tūkstančių gauti irgi nežadu, nes man reikia dar "dagyventi" iki to. Bet daugiau nei minimumo reikalauti manau tikrai galiu. Ir daugiau nei tūkstančio su trupučiu. O gal klystu?
Dabar nesimiega man, tai kuičiu puslapius. Patinka ypač darbo.lt, nes atsiliepimų apie įmones galima prisiskaityti. bet marširuoju visur.
O tu mokaisi išlyginamosiose studijose, gal neseniai įstojai?
Dėl algos, tai aš nesitikiu uždirbti milijonų, kelių tūkstančių gauti irgi nežadu, nes man reikia dar "dagyventi" iki to. Bet daugiau nei minimumo reikalauti manau tikrai galiu. Ir daugiau nei tūkstančio su trupučiu. O gal klystu?
Dabar nesimiega man, tai kuičiu puslapius. Patinka ypač darbo.lt, nes atsiliepimų apie įmones galima prisiskaityti. bet marširuoju visur.
O tu mokaisi išlyginamosiose studijose, gal neseniai įstojai?
na taip gali prasyti daugiau nei tukstancio, bet neaisku ar tau sutiks tiek moketi, dar paklaus su kuo gyveni ar is to miesto, jei pvz pas tevus gyveni, tai pasiulys maziau, o jei viena tai isvis gali nepriimti i darba, nes gal ras kam maziau moketi.
Aha islyginamosiose, po kolegijos, as jau 2 metai mokausi, siemet stosiu toliau ir tuomet dar 2 metai. O tu irgi po kolegijos studijose?
Papildyta:
QUOTE(coliuce @ 2011 03 10, 11:03)
mane irgi perspejo DB, kad su subsidijom na taip greit neiseisiu is darbo, jei darbas nepatiks...na nesuprasi ka ten konsultante turejo minty. sake, kad isbrauks is DB. Na is DB vistiek iseini, kai isidarbini.
Tai pasirodo as DB dabar esi tik del sveikatos draudimo .
Manes tai dar niekas neklause taip.
O kokia Tavo patirtis? Nepatiko darbas?
Tai pasirodo as DB dabar esi tik del sveikatos draudimo .
Manes tai dar niekas neklause taip.
O kokia Tavo patirtis? Nepatiko darbas?
as kai dirbau su subsidijom, tai nepatikesi dar ir birzoj ta laika stovejau, kai atejau is naujo prisiregistruoti pasake kad dar tipo pas ja uzrasyta kad turiu ateiti kazkuria diena, tai cia registraturoj pasake.
is darbo liepe iseiti, nes tipo jai netikau ir dar paprasiau gireztai algos, kad man sumoketu, nes sake kad man nepriklauso ir liepe rasyti prasyma is darbo, tai praradau subsidijas ir visa birzos pinigini remima, bet neisbrauke dar tuomet, nes kaip sakiau pagal chaltura dar ir stovejau kai dirbau.
Papildyta:
O Jus siunciat visada motyvacini laiska, jei pvz parasyta kad atsiusti CV?