Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Labas smile.gif,
Šiuo metu pati esu motinystės atostogose, tačiau iki tol dirbau (ir grįžus į darbą vėl dirbsiu) žmogiškųjų išteklių, kitaip - personalo srityje. Anksčiau daug dirbau su atrankomis, tačiau dabar mano darbo specifika yra vidiniai įmonės darbuotojų mokymai bei karjeros planavimas. Esu baigusi organizacinę psichologiją VU, o šiuo metu papildomai studijuoju grupinę psichoterapiją. Studijoms reikalingas praktinis darbas su grupe, taigi, turiu idėją pasiūlyti grupę darbo ieškantiems žmonėms. Grupės užsiėmimai būtų nemokami.
Daugiau info ir kontaktus rasite čia. Tikiuosi pasirodys įdomu bei naudinga.
Sėkmės visoms darbo paieškose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaspasakemiau: 10 kovo 2011 - 13:49
QUOTE(šėtonytė @ 2011 03 10, 14:20)
Jis man kai skambino, tai buvo antradienis, pasake, kad noretu mane pakviest i pokalbi, tada paklause ar galiu tarkim koki ketvirtadieni (siandien), ir tada pasake, kad paskambins veliau kada pasakyt tikslu laika.

Tai vat dabar jau manau per velu skambint, butu geriausia, jei buciau paskambinus vakar. Ir siaip gal jis po to kai paminejo ketvirtadieni, staiga persigalvojo ir nebenorejo jau manes kviest, todel issisuko del laiko pasakydamas, kad paskambins veliau. Nes kai jis man skambino tai tuo metu tipo skaite mano cv, nors buvau jau pries dvi geras savaites issiuntus, tai vat manau ji uzkabino mano nuotrauka ir issilavinimas, o paskuj paskaite, kad neskaitant praktiku neturiu patirties. Ir dar bloga nuomone apie mane susidare, kai prastai mums ejo susisneket del triuksmo gatveje.

paskaiciau ir pagalvojau - vatafak.... Koks vadovas gali skambint vien i nuotrauka paziurejes ir nepanagrinejes CV, o paskambines persigalvot (na nebent keiktumeisi, tai butu galima suprast)....Paprastai su tokiais vadovais veliau buna daug problemu - del idarbinimo, del algos, netiketi atleidimai ir kitoks issidirbinejimas. Nesuk sau galvos, nieko nepraradai, na nebent keista priplaukusi bosa.
Atsakyti
Tau vat jis man paskambino vos tik pradejes skaityt cv ir vis klausinejo ar tikrai ta baiget, ar tikrai nedirbat. Ir pats sake, kad dabar skaito mano cv ir man skambina.

kazkaip keistai, paprastai juk perskaito visu cv, atsirenka kurie tinkami ir tiem skambina is anksto jau zinodami kada panasiai gali skirt laika.

Ir as tikrai nesikeikiau, tiesiog kelis kartus perklausiau is kokios imones skambina, nes neisgirdau, o kadangi jau seniai ta cv buvau siuntus, tai maziausiai tikejaus, kad gali skambint. Tai jis manau isizeide del to, nes pasake, mazdaug tai kaip musu galit nezinot ir neatsimint, kad mum siuntet cv.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šėtonytė: 10 kovo 2011 - 14:53
QUOTE(šėtonytė @ 2011 03 10, 15:48)
Tau vat jis man paskambino vos tik pradejes skaityt cv ir vis klausinejo ar tikrai ta baiget, ar tikrai nedirbat. Ir pats sake, kad dabar skaito mano cv ir man skambina.

kazkaip keistai, paprastai juk perskaito visu cv, atsirenka kurie tinkami ir tiem skambina is anksto jau zinodami kada panasiai gali skirt laika.

Ir as tikrai nesikeikiau, tiesiog kelis kartus perklausiau is kokios imones skambina, nes neisgirdau, o kadangi jau seniai ta cv buvau siuntus, tai maziausiai tikejaus, kad gali skambint. Tai jis manau isizeide del to, nes pasake, mazdaug tai kaip musu galit nezinot ir neatsimint, kad mum siuntet cv.

Nesąmonė. Aš visada perklausinėju, iš kokios įmonės skambina, dažnai neišgirstu/nesuprantu, tai galiu ir triskart perklaust. Kad dėlto persigalvotų kviest į pokalbį - nebent koks trenktas darbdavis biggrin.gif
Atsakyti

Aš tai Jūsų vietoje nė SM čia rašinėčiau ir ieškočiau pritariančių/nepritariančių nuomonių, o imčiau telefoną ir paskambinčiau rolleyes.gif
Porą kartų esu atsisakiusis ateiti į pokalbį, kai skambindavo, o paskui apsigalvojusi.... tuomet pati pasiskambindavau ir klausdavau, ar galim susitikti, nes pasikeitė aplinkybės ir norėčiau atvykti....
Aukščiau galvą mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš taip pat manau, kad be reikalo nerimaujat. Galbūt "vėlyvo degimo" tas darbdavys ir dar už kokių 2 savaičių paskambins smile.gif . Jūsų vietoje turbūt pati sulaukus pirmadienio pasiskambinčiau ir išsiaiškinčiau, per galvą juk neduos už tai.

Aš nors nuo prisistatymo čia nesireiškiau, o tik skaitinėjau, bet jau galiu pasidžiaugti, kad balandį turėsiu galimybę įgauti naujos patirties surašinėdama gyventojus ir jų būstą. Kita vertus, tai nuo dabar iki gegužės būsiu "nei paleista, nei pakarta", jei atsirastų kitas darbo pasiūlymas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 10, 14:59)
Nesąmonė. Aš visada perklausinėju, iš kokios įmonės skambina, dažnai neišgirstu/nesuprantu, tai galiu ir triskart perklaust. Kad dėlto persigalvotų kviest į pokalbį - nebent koks trenktas darbdavis  biggrin.gif

Aš taip pat perklausiu, nes daznai is visokiu tinkliniu marketingu ir draudimu skambina , tai jie megsta po nosim marmaliuot.
Siaip rimti darbdaviai pasisako im pavadinima arba bent darbo pobudi.
Bet as irgi iseidama is namu i gatve daznai pagalvoju, kad jei kas skambintu noretusi atsiliepti, o man patogu ne tik ne triuksme buti, bet ir kuo ir ant ko uzsirasyti tureti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuce @ 2011 03 10, 18:44)
o man patogu ne tik ne triuksme buti, bet ir kuo ir ant ko uzsirasyti tureti  tongue.gif

Aš kol ieškojau darbo, eidama iš namų nešdavausi bloknotą ir rašiklį smile.gif Nė kartą teko vidury gatvės sustot, priimt skambutį, užsirašyt adresą smile.gif
Atsakyti
As va irgi ieskausi darbelio..gal galeciau kazkam Cv atsiust? Gal kazkas is supermamu pakonsultuotu..O skambino is kredito unijos...buti vadynininke. dabar galvoju eiti ar ne..nes manes greitu metu du konkursai laukia i valstybes tarnyba doh.gif gal esat susidurusios su kredito unijomis?
Atsakyti
Sveikos, merginos, kaip jums sekasi? "Senių" jau nematau diskusijose (nors perskaičiau tik kelis lapus), tai gal jau daug kas įsidarbino bigsmile.gif
Aš grįžau iš atostogų vakar, šiandien nuėjau į darbą, pirmas dyriko klausimas, kaip atostogos. Klausimas Nr 2, ar dar žadu atostogauti greitu laiku biggrin.gif , trečias, gal norėčiau vesti vieno padalinio pilną buhalteriją. Va šito tai nesitikėjau rolleyes.gif Dabar net nežinau. Sakiau pagalvosiu iki pirmadienio. Neturiu patirties vyr buhalterės, ten apskaitoj bardakas, vedė ją daug žmonių ir kaip kas norėjo, tai reikia viską sutvarkyti, ką jau aš ir darau... Vyr.buhalterė, kuri veda, kito padalinio buhalteriją, patarė algos nenusimažint, nes svetimą darbą perdaryt yra sunku. Bet kai paklausiau, ar galėtų man padėti-pakonsultuoti, tai pasakė, kad jai nuo to naudos nėr.... Šiaip tai norėčiau, labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 03 09, 23:39)
man tos subsidijos, tai tikras pelnas darbdaviui, jei nueini tai is karto klausia ne apie tave, o ar birza tave remia ir esu karta su jom net pasimokius, kad dabar labai atsargiai i tai ziuriu. g.gif

Kaip esi su subsidijom pasimovus?
Ta prasme, kad darbdaviui tik tai rupejo?
Atsakyti
Pookelis, tik pirmym drinks_cheers.gif Juk norejai viso etato wink.gif
Atsakyti