QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 09, 08:49)
QUOTE(Zinke @ 2011 03 09, 09:00)
ir aš nesuprantu kuo blogai. Juk darbo birža, tai dar viena galimybė surasti darbą. Pas mus toks stereotipas susidaręs, kad i biržą eina tik žemiausias sluoksnis. Toli gražu taip nėra...
P.S tada ir aš jau beviltiška
P.S tada ir aš jau beviltiška
tuo negerai, kad darbo birža suvokiama kaip pašalpų gavėjų registras, į ją žmonės kreipiasi ir gauna ne darbą ar profesionalias konsultacijas, o pašalpas ir socialinį draudimą. ir darbdaviai iš biržos ima žmones ne todėl, kad jie yra geriausi darbuotojai rinkoje, o todėl, kad už juos gauna subsidijas. nepykit, merginos, bet man DB tikrai nesiasocijuoja su profesionalumu.
Zinke, nežinau kas tas žemiausias sluoksnis ir kategoriškai taip netvirtinčiau. manau, kad dalis ten yra ne žemiausio sluoksnio, o tiesiog tinginiai arba esantys laikinoje bėdoje. aj, dar ten registruojasi kokie nors atleisti valstybinių įmonių aukšti pareigūnai, tam kad dirbtinai keltų DB įvaizdį
ar jūs beviltiškos - atsakykite pačios sau. aš taip klausimo neformuluočiau, nes tiesus atsakymas į tokį klausimą sukels begales nereikalingų emocijų. reikia ieškoti gerųjų savo savybių ir tobulinti tai, ką reikia tobulinti, o ne uždavinėti tokius retorinius beprasmius klausimus.
dontstop - 3 mėn. aktyvių paieškų tikrai yra riba. dar gali būti 3 mėn. atostogų - noro pailsėti ir pergalvoti savo karjerą. 6 mėnesiai yra maksimumas.