Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Sveikos,

Baigiam tas neigiamas diskusijas, juk tema vadinasi "Kaip neprarasti optimizmo" 4u.gif

Teigiamai nusiteikiam ir ieškom kur siųsti CV ax.gif Jei šiandien ir nerasit, kur nusiųsti - nenusiminkit, gal rytoj atsiras skelbimas kaip tik jums mirksiukas.gif. Tuomet šiandien galima užsiimti CV ar motyvacinio tobulinimu arba kažką mokytis, arba skirti laiko savo pomėgiui ar dar ką nors sugalvoti.

O visoms, kas eina į pokalbį, sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(2softly @ 2011 03 07, 11:26)
Sveikos,

Baigiam tas neigiamas diskusijas, juk tema vadinasi "Kaip neprarasti optimizmo"  4u.gif

Teigiamai nusiteikiam ir ieškom kur siųsti CV ax.gif Jei šiandien ir nerasit, kur nusiųsti - nenusiminkit, gal rytoj atsiras skelbimas kaip tik jums  mirksiukas.gif. Tuomet šiandien galima užsiimti CV ar motyvacinio tobulinimu arba kažką mokytis, arba skirti laiko savo pomėgiui ar dar ką nors sugalvoti.

O visoms, kas eina į pokalbį, sėkmės!

Tai kiekviena kart su optimizmu iseini ieskot darbo,bet...
Bent jau man didziausia kliutis susirast darba-Vaikas.
Snd kaip tik buvau pokalbi ir pirmas klausimas,kiek vaikui metu.aisku man dave uzpildyt duomenis ir t.t,bet vos parejus namo,sulaukaiu skambucio,kad jau atsirinko kita zmogu.
Atsakyti
Aš irgi šiandien jau po pokalbio. Tikriausiai vėl bus neigiamas atsakymas doh.gif Ten reikalinga rusų kalba (apskritai nesuprantu, kodėl mane kvietėsi, nes CV aiškiai parašyta, kad pagrindai). Be to, manau, kad užsiprašiau per didelio atlyginimo, sprendžiant iš reakcijos... Žodžiu, iki trečiadienio laukimas. Jei nieko, vadinasi vėl neigiamas atsakymas.
Atsakyti
gustomama, nunusimink bent iskarto suzinojai jog atsakymas neigiamas.

As siandien issiunciau kelis cv kad i paieskas butu idetas dienos indelis, nes siaip turiu visokios veiklos ir chalturu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 03 07, 14:14)
gustomama, nunusimink bent iskarto suzinojai jog atsakymas neigiamas.

As siandien issiunciau kelis cv kad i paieskas butu idetas dienos indelis, nes siaip turiu visokios veiklos ir chalturu  biggrin.gif

Jooo,bet kazkaip tikejaus rolleyes.gif
Manau didmiesti lengviau rasciau darba ax.gif
Sekmes ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 07, 13:05)
Aš irgi šiandien jau po pokalbio. Tikriausiai vėl bus neigiamas atsakymas doh.gif  Ten reikalinga rusų kalba (apskritai nesuprantu, kodėl mane kvietėsi, nes CV aiškiai parašyta, kad pagrindai). Be to, manau, kad užsiprašiau per didelio atlyginimo, sprendžiant iš reakcijos... Žodžiu, iki trečiadienio laukimas. Jei nieko, vadinasi vėl neigiamas atsakymas.

Matyt sudominai juos kažkuo mirksiukas.gif . O nebandei paklausti, kiek tos rusų kalbos reikės darbe?
Atsakyti
As ir vis dar ieskau darbo. Kazkaip mazeja optimizmas.

O kiek laiko jus jau nedirbat?
Atsakyti
Prasideda trecias menuo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 03 07, 20:42)
Prasideda trecias menuo... doh.gif

Nenusiminkit... as ieskojau dar daugiau 4u.gif viskas bus ok, auksciau nosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(2softly @ 2011 03 07, 21:10)
Matyt sudominai juos kažkuo  mirksiukas.gif . O nebandei paklausti, kiek tos rusų kalbos reikės darbe?

Tai va, čia ir bėda, kad sudomina tik CV ir motyvacinis. O kai aš nueinu, jie manimi nesusidomi g.gif Klausiau dėl kalbos. Supratau, kad reikalinga daugiau nei aš sugebu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule26 @ 2011 03 07, 19:18)
As ir vis dar ieskau darbo. Kazkaip mazeja optimizmas.

O kiek laiko jus jau nedirbat?

faktiskai 8 men., realiai 5 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliuce: 08 kovo 2011 - 09:44
Labas rytas smile.gif

Nepraraskit visos optimizmo, nors suprantu, kaip sunku, jei mėnesių mėnesiais darbelio nerandat 4u.gif

Pati va išsiunčiau šiandien kelis cv dėl administratorės darbo...
Atsakyti