Sveikos,
Baigiam tas neigiamas diskusijas, juk tema vadinasi "Kaip neprarasti optimizmo"
Teigiamai nusiteikiam ir ieškom kur siųsti CV Jei šiandien ir nerasit, kur nusiųsti - nenusiminkit, gal rytoj atsiras skelbimas kaip tik jums . Tuomet šiandien galima užsiimti CV ar motyvacinio tobulinimu arba kažką mokytis, arba skirti laiko savo pomėgiui ar dar ką nors sugalvoti.
O visoms, kas eina į pokalbį, sėkmės!
QUOTE(2softly @ 2011 03 07, 11:26)
Sveikos,
Teigiamai nusiteikiam ir ieškom kur siųsti CV Jei šiandien ir nerasit, kur nusiųsti - nenusiminkit, gal rytoj atsiras skelbimas kaip tik jums . Tuomet šiandien galima užsiimti CV ar motyvacinio tobulinimu arba kažką mokytis, arba skirti laiko savo pomėgiui ar dar ką nors sugalvoti.
Tai kiekviena kart su optimizmu iseini ieskot darbo,bet...
Bent jau man didziausia kliutis susirast darba-Vaikas.
Snd kaip tik buvau pokalbi ir pirmas klausimas,kiek vaikui metu.aisku man dave uzpildyt duomenis ir t.t,bet vos parejus namo,sulaukaiu skambucio,kad jau atsirinko kita zmogu.
Aš irgi šiandien jau po pokalbio. Tikriausiai vėl bus neigiamas atsakymas Ten reikalinga rusų kalba (apskritai nesuprantu, kodėl mane kvietėsi, nes CV aiškiai parašyta, kad pagrindai). Be to, manau, kad užsiprašiau per didelio atlyginimo, sprendžiant iš reakcijos... Žodžiu, iki trečiadienio laukimas. Jei nieko, vadinasi vėl neigiamas atsakymas.
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 03 07, 14:14)
gustomama, nunusimink bent iskarto suzinojai jog atsakymas neigiamas.
As siandien issiunciau kelis cv kad i paieskas butu idetas dienos indelis, nes siaip turiu visokios veiklos ir chalturu
As siandien issiunciau kelis cv kad i paieskas butu idetas dienos indelis, nes siaip turiu visokios veiklos ir chalturu
Jooo,bet kazkaip tikejaus
Manau didmiesti lengviau rasciau darba
Sekmes ir tau
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 07, 13:05)
Aš irgi šiandien jau po pokalbio. Tikriausiai vėl bus neigiamas atsakymas Ten reikalinga rusų kalba (apskritai nesuprantu, kodėl mane kvietėsi, nes CV aiškiai parašyta, kad pagrindai). Be to, manau, kad užsiprašiau per didelio atlyginimo, sprendžiant iš reakcijos... Žodžiu, iki trečiadienio laukimas. Jei nieko, vadinasi vėl neigiamas atsakymas.
Matyt sudominai juos kažkuo . O nebandei paklausti, kiek tos rusų kalbos reikės darbe?
As ir vis dar ieskau darbo. Kazkaip mazeja optimizmas.
O kiek laiko jus jau nedirbat?
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 03 07, 20:42)
Prasideda trecias menuo...
Nenusiminkit... as ieskojau dar daugiau viskas bus ok, auksciau nosi
QUOTE(2softly @ 2011 03 07, 21:10)
Matyt sudominai juos kažkuo . O nebandei paklausti, kiek tos rusų kalbos reikės darbe?
Tai va, čia ir bėda, kad sudomina tik CV ir motyvacinis. O kai aš nueinu, jie manimi nesusidomi Klausiau dėl kalbos. Supratau, kad reikalinga daugiau nei aš sugebu
QUOTE(Saule26 @ 2011 03 07, 19:18)
As ir vis dar ieskau darbo. Kazkaip mazeja optimizmas.
faktiskai 8 men., realiai 5