QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 22, 12:26)
Sveikos
As jau baigiu prarasti upa :/ Sitaip negalima, bene kiekviena savaitgali po pokalbi, bet darbo dar neturiu. Buvau trijuose is viso, ir po ju nieko negirdet. Na, bent gerai kad siandien vel eisiu i pokalbi.. Ziuriu daug ko nekviecia i pokalbius, bet kaip jaustis kai kviecia o darbo dar neturi?
Vakar kai paminejau per pokalbi,
jog turiu puikias salygas neiti bet kur, sukluso ir net uzsizymejo Manau dabar per kiekviena pokalbi taip sakysiu. Bet va, kai paklause kur draugas dirba biski susimeciau ir isklojau viska
Sutrikau tiesa sakant del tokio klausimo
Niekam anksciau nebuvo tai idomu. Kazin, kodel klause?
Kiti ir po keliolika pokalbiu sudalyvauja ir darbo ieskosi ne viena ir ne du menesius
Ir susiranda vistiek
Na, as tavo vietoje "zajavkem" tokiom nesimetyciau
Mano logika kiekvienas darbdavys laukia darbuotojo, norincio dirbti pas ji ir niekur kitur. Todel tokie pareiskimai skamba kaip "atejau pas tave tik tarpkitko"-tikrai pliuso kaip potenciali darbuotoja neuzsidesi. Manau, kad ta pati galima pasakyti kiek kitaip. Pvz as ta daryciau tik derdamasi del algos ir uzsiminciau tik tiek, kad neieskau bet kokio darbo, o renkuosi man priimtiniausia pasiulyma.
Matai, darbdaviu tarpe sklando nuomone, kad jei kandidatas ir dabar "gali sau leisti nedirbti ir dar pvz apie tai giriasi, tai ir i darba bus toks atsainus poziuris-ai kam man persistengt, man ir taip gerai... Pvz. MB pasakojo rimciau ziuri i atvaziavusius is kitu miestu, nes pvz tie patys vilnieciai neretai gyvena su tevais, yra ju islaikomi dalinai ir taip dantimis nesikabina i darba, kaip pvz savarankiskai gyvenantis, busta nuomojantis ir save islaikantis darbuotojas is kito miesto.
Manes irgi daznai klausia kuo dirba vyras, manau irgi tam, kad patikrinti finansini statusa. Pasakau tik sriti-cia tam reikalui, kad nebutu interesu konflikto jei sritis gimininga. O daugiau zinoti tikrai nera butina. Karta vienas darbdavys isigudrino paklausti ar seniai su vyru turime savo busta. As atsakiau klausimu-o kokia itaka Jusu manymu tai gali tureti mano darbui?Pasimete ir uzdave kita klausima.