QUOTE(aysel @ 2011 03 05, 20:23)
sakiau, nebesivelsiu, bet dar kartą atsakau. nesvarbu, pateisinu aš ar ne (o iš tiesų - dažniausiai pateisinu), svarbu tai, kad čia tema - kaip neprarasti ūpo ieškant darbo. įdomu, kaip šnekėdamos (ir giliai tuo tikėdamos) "visi darbai per pažintis, visi darbdaviai išnaudoja" jūs sau ar kitoms padedate neprarasti optimizmo? arba kaip mes galėtume jums padėti esant tokioje situacijoje? nuoširdžiai siūlau atsigręžti į save ir žiūrėti, ką pakeisti savyje ir savo darbo paieškose, o ne burnoti ant "kaltos aplinkos".
pasigirkite geriau, kiek CV išsiuntėte, kokiuose pokalbiuose buvote, kokiais būdais bandėte ar ketinate ieškoti darbo; kokių išvadų priėjote ir kaip patartumėte kitoms neprarasti vilties darbo paieškose
aj dar, toms, kurios turi daug išlaidų ir negali dirbti "už minimumą" - tai darbdaviams taip pat rūpi kaip jums rūpėtų kokiame nors kaime gyvenantys nepažįstami daugiavaikiai bedarbiai. kai sugalvosite jų vaikams nuvežti batų ar vitaminų, tai gal ir jūsų potencialūs darbdaviai susirūpins, kad jums šildymas kainuoja. jei suprantat apie ką aš
na cia kadangi kaip ir man atsaket, tai is kart galiu pasakyt, kad visa sita man netinka..
nes as jau turiu darba po ilgu paiesku ir po daug darbo ideto.. pasiekiau tai, ko norejau.. ir nereik ziuret kas ka sneka, o reik paciai mastyt ir galvot, ka daryt, kad rast ta darba.. cia panos sedi ne po viena men, jus galvojat ju neuzkniso toks issiknisinejimas is darbdaviu puses?
manau neverta net diskutuot..
sutikit, kad siais laikais darbdaviai dauguma labai jau isrankus ir iesko vergo uz minimuma naudodamiesi situacija, kad visada atsiras zmogus, kuris sutiks dirbt uz ct....
as nesakau, yra situacijos ir t.t
pati dirbu tikrai uz nedidele alga..bet zinau, kad ilgai taip nebus..ir to siekiu.. o jus pasilikit, manau klaidinga nuomone susidaret
o kiek dar nemate, kiek buvo patarimu ir t.t darbo peieskom.. sprendziat is pask dienu..
p.s ir taip,sutinku, kad reik ziuret ka kitaip daryt, kad ta darba rast.. gal daugiau cv siust, gal jas keist ir t.t taciau cia daznai apie tai ir snekama..
ne vien tik burbama, kaip jus issireisket