Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE('amberr @ 2011 03 04, 23:17)
o is kur tu cia atsiradai ? ( Ot prajuokinai del panasiu niku)biggrin.gif  : D  biggrin.gif  biggrin.gif Tikriausia jau darba esi gavusi?

lotuliukas.gif cia as sito tureciau klaust.. is kur tu atsiradai lotuliukas.gif bet kokiu atveju amber nebus per daug biggrin.gif kokio darbuko ieskai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 05 kovo 2011 - 14:33
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 04, 15:42)
Jei būčiau studentė, neturėčiau darbo patirties ar gyvenčiau šalia, kad nebūtų transporto išlaidų, tai dar pagalvočiau...  Bet ir taip greičiausiai pardavėja dirbti nueičiau...Žodžiu, kaip sakė aysel, "į nuostolius" tas pokalbis  smile.gif

Aš dar irgi kolkas studentė, bet dykai eiti dirbti nesugalvočiau niekada schmoll.gif lyg studentams nereikia valgyt, apsirengt ir pan smile.gif

QUOTE(La pluie @ 2011 03 04, 15:50)
Siemet pagaliau igijau teises bakalaura,

Kur baigei? Aš lyg pasvajoju kitais metais bandyt teisę neakivaizdžiai kaip antrą bakalaurą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 05 kovo 2011 - 15:08
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 05, 15:54)
Kur baigei? Aš lyg pasvajoju kitais metais bandyt teisę neakivaizdžiai kaip antrą bakalaurą...

Mokiausi Romeryje. Galiu pasakyti viena - reikia tureti laaabai daug valios ir motyvacijos, jei norisi is siu studiju tureti naudos. Studijos idomios, bet visas blogis yra tame, kad bent jau as studijavau neakivaizdziai: ziniu trukumas akivaizdus.

Dabar skaitineju atsiliepimus apie konkursus i teismo posedziu sekretores vieta ir kraupstu: pasirodo, cia kaip danguje, taip ir zemeje - viskas per pazintis... O as jau isivaizdavau, kad mano zinios ir didziulis noras bei motyvacija dirbti butent si darba, cia tures kazkokios itakos...
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2011 03 05, 15:32)

Dabar skaitineju atsiliepimus apie konkursus i teismo posedziu sekretores vieta ir kraupstu: pasirodo, cia kaip danguje, taip ir zemeje - viskas per pazintis... O as jau isivaizdavau, kad mano zinios ir didziulis noras bei motyvacija dirbti butent si darba, cia tures kazkokios itakos...

kas taip atsiliepia? kodėl taip atsiliepia? ar atsiliepimų nerašo lūzeriai, kuriems tiesiog neduota laimėti tokio pobūdžio konkursų?
ar galvojate, kad nėra nė vienos teismo posėdžių sekretorės, kuri gavo darbą ne per pažintis? netgi jeigu taip, ar nenorite pasistengti būti ta pirmoji?

skaitau paskutinėmis dienomis (savaitėmis) šitą forumą ir neskanu verysad.gif visi kalti... darbdavius šaudyti... atlyginimai per maži... išnaudoja... neįvertina... nepaisant visko, tikiuosi, kad pavyks ir toliau išlaikyti optimizmą toms, kurios atkakliai ieško darbo.
nebenoriu veltis į tokio pobūdžio diskusijas, todėl ieškančiosioms palinkėsiu kantrybės, tikėjimo savo jėgomis ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 05, 15:54)
Aš dar irgi kolkas studentė, bet dykai eiti dirbti nesugalvočiau niekada  schmoll.gif  lyg studentams nereikia valgyt, apsirengt ir pan  smile.gif

Nu cia trb dieniniam studentam tiktu.. kurie gyvena su tevais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aysel @ 2011 03 05, 17:32)
skaitau paskutinėmis dienomis (savaitėmis) šitą forumą ir neskanu  verysad.gif  visi kalti... darbdavius šaudyti... atlyginimai per maži... išnaudoja... neįvertina... nepaisant visko, tikiuosi, kad pavyks ir toliau išlaikyti optimizmą toms, kurios atkakliai ieško darbo.
nebenoriu veltis į tokio pobūdžio diskusijas, todėl ieškančiosioms palinkėsiu kantrybės, tikėjimo savo jėgomis ir sėkmės  4u.gif

O jus tokius darbdavius pateisinat, kurie nori, kad zmones su aukstuoju dirbtu uz dyka triju zm darbus pvz? cia viskas ok ar kaip? smile.gif kas cia neskanaus.. cia tokie darbdaviai ir ju poziuris neskanus.. doh.gif viskas imanoma labai norint.. rasti darba ir t.t bet tai nereiskia, kad reik leist ant galvos uzlipt ir dirbt uz ct.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 03 05, 17:32)
kas taip atsiliepia? kodėl taip atsiliepia? ar atsiliepimų nerašo lūzeriai, kuriems tiesiog neduota laimėti tokio pobūdžio konkursų?
ar galvojate, kad nėra nė vienos teismo posėdžių sekretorės, kuri gavo darbą ne per pažintis? netgi jeigu taip, ar nenorite pasistengti būti ta pirmoji?

skaitau paskutinėmis dienomis (savaitėmis) šitą forumą ir neskanu  verysad.gif  visi kalti... darbdavius šaudyti... atlyginimai per maži... išnaudoja... neįvertina... nepaisant visko, tikiuosi, kad pavyks ir toliau išlaikyti optimizmą toms, kurios atkakliai ieško darbo.
nebenoriu veltis į tokio pobūdžio diskusijas, todėl ieškančiosioms palinkėsiu kantrybės, tikėjimo savo jėgomis ir sėkmės  4u.gif

Kas rase komentarus - nezinau, bet jie mano upa numuse tik keliom valandom smile.gif Turiu keista bruoza - kuo sunkesnes kliutys man sudaromos, tuo didesni ryzta jauciu jas iveikti, todel toliau sau ramiai studijuoju teises aktus ir ruosiuosi konkursui.

Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 05, 17:38)
Nu cia trb dieniniam studentam tiktu.. kurie gyvena su tevais smile.gif

Nu ir aš dieniniam, ir su tėvais gyvenu, bet kas iš to doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 05, 17:43)
Nu ir aš dieniniam, ir su tėvais gyvenu, bet kas iš to  doh.gif

A ka as zn.. bet daug kas galvoja, kad jei jau gyveni su tevais tai lt nereik lotuliukas.gif as taip negalvoju..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 05, 16:38)
O jus tokius darbdavius pateisinat, kurie nori, kad zmones su aukstuoju dirbtu uz dyka triju zm darbus pvz? cia viskas ok ar kaip? smile.gif

sakiau, nebesivelsiu, bet dar kartą atsakau. nesvarbu, pateisinu aš ar ne (o iš tiesų - dažniausiai pateisinu), svarbu tai, kad čia tema - kaip neprarasti ūpo ieškant darbo. įdomu, kaip šnekėdamos (ir giliai tuo tikėdamos) "visi darbai per pažintis, visi darbdaviai išnaudoja" jūs sau ar kitoms padedate neprarasti optimizmo? arba kaip mes galėtume jums padėti esant tokioje situacijoje? nuoširdžiai siūlau atsigręžti į save ir žiūrėti, ką pakeisti savyje ir savo darbo paieškose, o ne burnoti ant "kaltos aplinkos".

pasigirkite geriau, kiek CV išsiuntėte, kokiuose pokalbiuose buvote, kokiais būdais bandėte ar ketinate ieškoti darbo; kokių išvadų priėjote ir kaip patartumėte kitoms neprarasti vilties darbo paieškose 4u.gif

aj dar, toms, kurios turi daug išlaidų ir negali dirbti "už minimumą" - tai darbdaviams taip pat rūpi kaip jums rūpėtų kokiame nors kaime gyvenantys nepažįstami daugiavaikiai bedarbiai. kai sugalvosite jų vaikams nuvežti batų ar vitaminų, tai gal ir jūsų potencialūs darbdaviai susirūpins, kad jums šildymas kainuoja. jei suprantat apie ką aš mirksiukas.gif

viskas, sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 05, 19:37)
A ka as zn.. bet daug kas galvoja, kad jei jau gyveni su tevais tai lt nereik  lotuliukas.gif as taip negalvoju..

Na, iš esmės taip, pačios kiek grupiokių net nebando dirbti ir laimingos iš tėvų kišenės sėdi. Imant procentaliai, mano grupėje dirba matyt kokių 20 proc., prisidengia, kad mokosi, nors per savaitę 1-2 paskaitos dabar lotuliukas.gif tėvai gal net nežino, patys jau skatintų dirbti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2011 03 05, 17:40)
Turiu keista bruoza - kuo sunkesnes kliutys man sudaromos, tuo didesni ryzta jauciu jas iveikti, todel toliau sau ramiai studijuoju teises aktus ir ruosiuosi konkursui.

Šaunuolė thumbup.gif Ir nepasiduok. Aš irgi turiu tokį bruožą. O jei nepasiseka, tuomet dar su didesniu ryžtu ir pastangom stengiuosi pasiekti tikslą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 03 05, 20:23)
sakiau, nebesivelsiu, bet dar kartą atsakau. nesvarbu, pateisinu aš ar ne (o iš tiesų - dažniausiai pateisinu), svarbu tai, kad čia tema - kaip neprarasti ūpo ieškant darbo. įdomu, kaip šnekėdamos (ir giliai tuo tikėdamos) "visi darbai per pažintis, visi darbdaviai išnaudoja" jūs sau ar kitoms padedate neprarasti optimizmo? arba kaip mes galėtume jums padėti esant tokioje situacijoje? nuoširdžiai siūlau atsigręžti į save ir žiūrėti, ką pakeisti savyje ir savo darbo paieškose, o ne burnoti ant "kaltos aplinkos".
pasigirkite geriau, kiek CV išsiuntėte, kokiuose pokalbiuose buvote, kokiais būdais bandėte ar ketinate ieškoti darbo; kokių išvadų priėjote ir kaip patartumėte kitoms neprarasti vilties darbo paieškose 4u.gif
aj dar, toms, kurios turi daug išlaidų ir negali dirbti "už minimumą" - tai darbdaviams taip pat rūpi kaip jums rūpėtų kokiame nors kaime gyvenantys nepažįstami daugiavaikiai bedarbiai. kai sugalvosite jų vaikams nuvežti batų ar vitaminų, tai gal ir jūsų potencialūs darbdaviai susirūpins, kad jums šildymas kainuoja. jei suprantat apie ką aš  mirksiukas.gif

na cia kadangi kaip ir man atsaket, tai is kart galiu pasakyt, kad visa sita man netinka.. biggrin.gif nes as jau turiu darba po ilgu paiesku ir po daug darbo ideto.. pasiekiau tai, ko norejau.. ir nereik ziuret kas ka sneka, o reik paciai mastyt ir galvot, ka daryt, kad rast ta darba.. cia panos sedi ne po viena men, jus galvojat ju neuzkniso toks issiknisinejimas is darbdaviu puses? smile.gif manau neverta net diskutuot.. 4u.gif
sutikit, kad siais laikais darbdaviai dauguma labai jau isrankus ir iesko vergo uz minimuma naudodamiesi situacija, kad visada atsiras zmogus, kuris sutiks dirbt uz ct.... unsure.gif as nesakau, yra situacijos ir t.t pati dirbu tikrai uz nedidele alga..bet zinau, kad ilgai taip nebus..ir to siekiu.. o jus pasilikit, manau klaidinga nuomone susidaret smile.gif o kiek dar nemate, kiek buvo patarimu ir t.t darbo peieskom.. sprendziat is pask dienu.. 4u.gif p.s ir taip,sutinku, kad reik ziuret ka kitaip daryt, kad ta darba rast.. gal daugiau cv siust, gal jas keist ir t.t taciau cia daznai apie tai ir snekama.. smile.gif ne vien tik burbama, kaip jus issireisket biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 05 kovo 2011 - 21:58