Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(Chrysocolla @ 2011 03 04, 14:28)
o kiekviena diena kolege - virsininko zmona aiskindavo kad man gerai nes alga gaunu mat ji ir buhaltere jau puse metu negauna biggrin.gif nu ir i saraskina buvau papuolusi... :/ doh.gif

Sakyčiau, jog džiaukis, kad iš ten išėjai.
Niekaip nesuprantu žmonių logikos - eiti į darbą ir dar primokėti darbdaviui, kad turi darbą??? blink.gif
O ar bandėte kuri klausti pokalbio metu, ką darbas jums duos be to, jog gausit algą? Nes kartais darbdaviai su savo reikalavimais perlenkia lazdą. Teko būti keliuose pokalbiuose, kai man pasakius, jog noriu gauti švarų baltą atlyginimą, vadovas man pasakė, kad nesupranta mano norų. doh.gif Jo nuomone, kam man mokėti mokesčius valstybei, kuri manimi tikrai nesirūpins. O jei negalvoju imti paskolos ar eiti į dekretą, tai kodėl jis man turėtų mokėti baltai?
Apsaugok, Viešpatie, mus nuo tokių vadovų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2011 03 04, 15:50)
o ir slenkantis grafikas pliusu neturi. 

Čia aišku off topikas ax.gif bet negalėjau susilaikyti ax.gif Kaip aš pasiilgau slenkančio grafiko rolleyes.gif Man jis buvo žymiai patogesnis, nei standartinis 5 dienų per sav smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2011 03 04, 15:05)
Sakyčiau, jog džiaukis, kad iš ten išėjai.
Niekaip nesuprantu žmonių logikos - eiti į darbą ir dar primokėti darbdaviui, kad turi darbą???  blink.gif
O ar bandėte kuri klausti pokalbio metu, ką darbas jums duos be to, jog gausit algą? Nes kartais darbdaviai su savo reikalavimais perlenkia lazdą. Teko būti keliuose pokalbiuose, kai man pasakius, jog noriu gauti švarų baltą atlyginimą, vadovas man pasakė, kad nesupranta mano norų.  doh.gif Jo nuomone, kam man mokėti mokesčius valstybei, kuri manimi tikrai nesirūpins. O jei negalvoju imti paskolos ar eiti į dekretą, tai kodėl jis man turėtų mokėti baltai?
Apsaugok, Viešpatie, mus nuo tokių vadovų  doh.gif

kaip nori taip išsidirbinėja tie darbdaviai..
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2011 03 04, 16:05)
O ar bandėte kuri klausti pokalbio metu, ką darbas jums duos be to, jog gausit algą? Nes kartais darbdaviai su savo reikalavimais perlenkia lazdą.
Apsaugok, Viešpatie, mus nuo tokių vadovų  doh.gif

drinks_cheers.gif Bet kol bus kitaip mastanciu darbuotoju, tol bus ir tokiu vadovu sad.gif
Atsakyti
Na gi kiek cv siandien išsiuntėt? smile.gif smile.gif
Papildyta:
Kiek čia mūsų nepraradusių optimismo? Gero savaitgalio visoms ir visiems smile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE('amberr @ 2011 03 04, 16:57)
Papildyta:
Kiek čia mūsų nepraradusių optimismo? Gero savaitgalio visoms ir visiems smile.gif  biggrin.gif

OPTIMIZMO su z raide tiksliau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

netgi 1 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 04, 16:27)
Čia aišku off topikas  ax.gif  bet negalėjau susilaikyti  ax.gif Kaip aš pasiilgau slenkančio grafiko  rolleyes.gif  Man jis buvo žymiai patogesnis, nei standartinis 5 dienų per sav  smile.gif

Seima turint, man toks grafikas tiesiog zudantis: iseini i darba tada, kai vyras ir vaikas jau buna iseje kas i darba, kas i darzeli; grizti, kai vaikas jau miega, o vyras snuduriuoja; laisvas savaitgalis tik vienas per menesi; darbas svenciu metu, kai visi sau linksmai svencia. Zodziu, mano atveju vieni minusai.
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2011 03 04, 17:29)
Seima turint, man toks grafikas  tiesiog zudantis: iseini i darba tada, kai vyras ir vaikas jau buna iseje kas i darba, kas i darzeli; grizti, kai vaikas jau miega, o vyras snuduriuoja; laisvas savaitgalis tik vienas per menesi; darbas svenciu metu, kai visi sau linksmai svencia. Zodziu, mano atveju vieni minusai.

Cia LT cia lietus lyja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
Kas cia per LT darbdaviu mada , reikalavimuose tureti savo auto :uz 800 atlyginima..tiesiog juokinga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE('amberr @ 2011 03 04, 17:45)
Cia LT cia lietus lyja  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Papildyta:
Kas cia per LT darbdaviu mada , reikalavimuose tureti savo auto :uz 800 atlyginima..tiesiog juokinga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kokie jie darbdaviai jei neturi uz ka parupinti savo darbuotojams auto , tiesiog kvailiai isnaudotojai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE('amberr @ 2011 03 04, 17:00)

Nei vieno sia savaite doh.gif
Atsakyti
QUOTE('amberr @ 2011 03 04, 18:48)
Kokie jie darbdaviai jei neturi uz ka parupinti savo darbuotojams auto , tiesiog kvailiai isnaudotojai biggrin.gif

Ei amber.. mus maiso lotuliukas.gif geras nikas ane lotuliukas.gif tongue.gif as sitoj temoj ir bendravau.. dabar busim dvi amber
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 04, 13:02)
Šiandien buvau pokalbyje, tyai užtrukau gal pora minučių. Papraše papasakoti, ką veikiu, papasakojau. Paklausė, kokio atlyginimo tikiuosi, pasakiau. Tai tada pasakė, kad mums nepakeliui. Pas juos yra žmonių už dyką dirbančių, pirmiausia įrodančių savo naudą įmonei, o paskui jau jiems pradeda mokėti algą. Ir kad jie tikrai susiras žmogų, dirbsiantį už mažiau nei aš noriu, ypač kai dabar tokie laikai. Palinkėjau sėkmės ir išėjau.

Sudmaliai.. tokius saudyt reik.. bet kiek daug tokiu siais laikais doh.gif ot laikai atejo.. tyliu is vis.. susinerviau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La pluie @ 2011 03 04, 18:29)
Seima turint, man toks grafikas  tiesiog zudantis: iseini i darba tada, kai vyras ir vaikas jau buna iseje kas i darba, kas i darzeli; grizti, kai vaikas jau miega, o vyras snuduriuoja; laisvas savaitgalis tik vienas per menesi; darbas svenciu metu, kai visi sau linksmai svencia. Zodziu, mano atveju vieni minusai.

Iš kitos pusės:
ryte prieš darbą yra laiko kažkokiems savo reikalams
jei grafikas toks, kad laisvų dienų tiek pat, kiek ir darbo (tarkim, 3 dirbi, 3 laisvos ir pan), tada darbo dienų per mėn mažiau, tik 15 vidutiniškai, o ne 22 - 23
svarbiausias privalumas (asmeniškai man) - per savaitę gaunasi 1 - 4 laisvi šiokiadieniai, kuomet galima daryti ką tik nori, kol vyras darbe, o vaikas darželyje rolleyes.gif O tai reiškia, yra laiko laisvalaikio pomėgiams, ko visiškai nėra, kai dirbi standartiniu grafiku verysad.gif
yra galimybė vaikščioti į pokalbius dėl darbo, lankyti sporto klubą, biblioteką, no problem, jei reikia pas gydytoją, į kirpyklą ir pan smile.gif

Darbas per šventes - tikrai didelis minusas verysad.gif
Darbas savaitgaliais - visai ne bėda, nes išpuola 1 laisvas ir 2 pusiau laisvi savaitgaliai (kai laisvas tik šeštadienis ar tik sekmadienis). Tai kokias nors keliones pas gimines ar turistinius žygius su nakvynę galima planuoti per tą visai laisvą savaitgalį.

Aš dabar dirbu 9 - 18 val 5 dienas per savaitę. Kaip viskas atrodo: keliuosi, keliu vaiką, greitai ruošiames minutės tikslumu, į darželį, aš į darbą, po darbo labai skubu vėl į darželį, ir taip vaiką paskutinį paimu, tada namo, maisto gaminimas, tvarkymas, vakarienė, miegot. Pomėgiams šiokiadieniams neturiu nei minutės verysad.gif Į biblioteką patekt be šansų, nes ji dirba 10 - 18 val, į sporto klubą taip pat, nes po darbo skubu į darželį. Mezgimui ar kokiam žurnalo pavartymui yra niekingos kelios valandos savaitgalio vakarais, ir tai vyras dejuoja, kad neskiriu jam ir vaikui laiko doh.gif

Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 04, 20:02)
Ei amber.. mus maiso lotuliukas.gif geras nikas ane lotuliukas.gif  tongue.gif as sitoj temoj ir bendravau.. dabar busim dvi amber
Papildyta:
Sudmaliai.. tokius saudyt reik.. bet kiek daug tokiu siais laikais doh.gif ot laikai atejo.. tyliu is vis.. susinerviau lotuliukas.gif

o is kur tu cia atsiradai ? ( Ot prajuokinai del panasiu niku)biggrin.gif : D biggrin.gif biggrin.gif Tikriausia jau darba esi gavusi?
Papildyta:
QUOTE(Oliza @ 2011 03 04, 18:46)
Nei vieno sia savaite  doh.gif

o AS pora cv tongue.gif
Papildyta:
QUOTE('amberr @ 2011 03 04, 22:15)
o is kur tu cia atsiradai ? ( Ot prajuokinai del panasiu niku)biggrin.gif  : D  biggrin.gif  biggrin.gif Tikriausia jau darba esi gavusi?
Papildyta:

o AS pora cv tongue.gif

mAN regis per savaitgali tu cv nieks neskaitys jienukeliaus i marsa ar venerA, geriausia kandidaduoti savaites pradzioje ar darbo dienomis biggrin.gif
Atsakyti