Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Nu, kosmoso tikrai neprašiau doh.gif , net gi mažiau, nei iš tikro noriu gauti. Aš realistė, puikiai suprantu, kad bandomuoju laikotarpiu naudos iš manęs mažiau būtų. Tad nematau nieko blogo padirbti už mažesnę sumą nei pageidauju... Nu, bet ne "for free", nes aš nesu studentė, kurią išlaiko tėvai, ar turtingo vyro žmona. Aš sau už dyką dirbti negaliu leisti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 04, 12:02)
Aš kažkaip jau kuris laikas neturiu noro čia reikštis, nenoriu gadinti nuotaiko kitoms  rolleyes.gif

reiškis, jei manai, kad galime tau kažkaip patarti ar motyvuoti, o dėl mūsų nuotaikų tikrai nesuk galvos 4u.gif
tokie pokalbiai tikrai geros nuotaikos neprideda bei savivertės nepakelia, sutinku. tiesiog nurašyk tai į nuostolius ir laikyk, kad suklydai nuėjusi į šį pokalbį. ne daugiau.

dėl to, kad ir vėl nebuvai atrinkta labai pergyventi irgi nereikia. tai suprantama. konkursuose visada kažkas pralaimi, ir tokių būna daugiau, nei laiminčių. pasikartosiu: kiekvienas pralaimėjimas - tai žingsnis į pergalę. kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 04, 12:02)
Aš kažkaip jau kuris laikas neturiu noro čia reikštis, nenoriu gadinti nuotaiko kitoms  rolleyes.gif

Šiandien buvau pokalbyje, tyai užtrukau gal pora minučių. Papraše papasakoti, ką veikiu, papasakojau. Paklausė, kokio atlyginimo tikiuosi, pasakiau. Tai tada pasakė, kad mums nepakeliui. Pas juos yra žmonių už dyką dirbančių, pirmiausia įrodančių savo naudą įmonei, o paskui jau jiems pradeda mokėti algą. Ir kad jie tikrai susiras žmogų, dirbsiantį už mažiau nei aš noriu, ypač kai dabar tokie laikai. Palinkėjau sėkmės ir išėjau.

Pažįstama situacija mirksiukas.gif Ką gi neprarandam optimzmo !!! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aysel @ 2011 03 04, 12:39)
pasikartosiu: kiekvienas pralaimėjimas - tai žingsnis į pergalę. kantrybės 4u.gif

gera mintis!
Atsakyti
Bet kiek daug dabar tokiu kurie mano kad turi dirbti dykai blink.gif ypac mano srityje... zmones sukande dantis sedi darbuose ir dziaugiasi kad ji turi. Ir net nekelia klausimo - kada bus alga? As jauciu kad mane praspyre po bandomojo is paskutinio darbo kaip tik del to kad zirziau del algos (pamanykit, del minimumo!) o kiekviena diena kolege - virsininko zmona aiskindavo kad man gerai nes alga gaunu mat ji ir buhaltere jau puse metu negauna biggrin.gif nu ir i saraskina buvau papuolusi... :/ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 04, 13:28)
Nu, kosmoso tikrai neprašiau  doh.gif , net gi mažiau, nei iš tikro noriu gauti. Aš realistė, puikiai suprantu, kad bandomuoju laikotarpiu naudos iš manęs mažiau būtų. Tad nematau nieko blogo padirbti už mažesnę sumą nei pageidauju... Nu, bet ne "for free", nes aš nesu studentė, kurią išlaiko tėvai, ar turtingo vyro žmona. Aš sau už dyką dirbti negaliu leisti  schmoll.gif

Suprantu. Nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti
'amberr, kokioje srityje darbo ieškaisi? Ir kokiam mieste?

Pirmadienį vėl į pokalbį doh.gif Jau net nebežinau, ar džiaugtis doh.gif Nes po šiandienos optimizmas žiauriai nusmuko g.gif Tikiuosi nuotaika per savaitgalį pasitaisys ir pirmadienį nueisiu gerai nusiteikusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 04, 13:02)
Šiandien buvau pokalbyje, tyai užtrukau gal pora minučių. Papraše papasakoti, ką veikiu, papasakojau. Paklausė, kokio atlyginimo tikiuosi, pasakiau. Tai tada pasakė, kad mums nepakeliui. Pas juos yra žmonių už dyką dirbančių, pirmiausia įrodančių savo naudą įmonei, o paskui jau jiems pradeda mokėti algą. Ir kad jie tikrai susiras žmogų, dirbsiantį už mažiau nei aš noriu, ypač kai dabar tokie laikai. Palinkėjau sėkmės ir išėjau.

Ir kokie gi dabar tie laikai - zmones gal valgyti nustojo ar mokesciu moketi nereikia? Apie rubus, higienos priemones, transporto islaidas jau, matyt, kalbeti nebeverta.
Nesusiturejau nepakomentavusi rolleyes.gif

Skaitau jusu tema jau senokai, bet vis prisijungti nedristu. Lyg ir ieskausi darbo, lyg laukiu, kol jis mane suras smile.gif Iki liepos men. esu vaiko prieziuros atostogose, tad dairausi darbo kol kas dar ne intensyviai. I senaji grizti nenoriu del nepalankaus seimai darbo grafiko.
Atsakyti
Jei būčiau studentė, neturėčiau darbo patirties ar gyvenčiau šalia, kad nebūtų transporto išlaidų, tai dar pagalvočiau... Bet ir taip greičiausiai pardavėja dirbti nueičiau...Žodžiu, kaip sakė aysel, "į nuostolius" tas pokalbis smile.gif

La pluie, kokio darbo ieškaisi?
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 04, 15:42)
Jei būčiau studentė, neturėčiau darbo patirties ar gyvenčiau šalia, kad nebūtų transporto išlaidų, tai dar pagalvočiau...  Bet ir taip greičiausiai pardavėja dirbti nueičiau...Žodžiu, kaip sakė aysel, "į nuostolius" tas pokalbis  smile.gif

La pluie, kokio darbo ieškaisi?

Man darbas dykai asocijuojasi su elementariu isnaudojimu ir tiek.

Siemet pagaliau igijau teises bakalaura, tai svajoju bent maza dalimi prisiliesti prie teisines sistemos. Dabar dalyvausiu trijuose konkursuose i teismo posedziu sekretores vieta. Zinau, kad darbas sunkus ir menkai mokamas, bet man reikalinga patirtis, reikia praktiniu ziniu ir galimybiu veliau kilti karjeros laiptais. O valstybes tarnyba, kiek suprantu, sia galimybe teikia. Iki siol dirbau parduotuves vedejos pavaduotojos darba - nuododu, tobuleti nera kur, o ir slenkantis grafikas pliusu neturi.

Galimybiu is karto patekti i norima vieta nelabai matau, nes konkursuose dalyvauja n zmoniu ir daugelis ju - jau ''etatiniai'', bet manau, kad man tai bus puiki patirtis ir galbut per egzamina zodziu sugebesiu padaryti gera ispudi - ir mane pakvies bent jau pakaitine dirbti. Zodziu, as vis svajoju ir svajoju smile.gif Na, is tiesu, tai ir ruosiuosi saziningai: skaitau visus kodeksus, istatymus, darau testus.
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 04, 14:36)
'amberr, kokioje srityje darbo ieškaisi? Ir kokiam mieste?

Pirmadienį vėl į pokalbį  doh.gif Jau net nebežinau, ar džiaugtis  doh.gif Nes po šiandienos optimizmas žiauriai nusmuko g.gif  Tikiuosi nuotaika per savaitgalį pasitaisys ir pirmadienį nueisiu gerai nusiteikusi  smile.gif

Dziaukis aisku! Kuo daugiau pokalbiu, tuo daugiu tarp ju normaliu imoniu, ir normaliu pasiulymu thumbup.gif Visokiu buna irnesakyk.gif nieko nepraradai siandien!
Atsakyti
Į VT aš taip pat norėčiau smile.gif Šiandien mačiau labai man tinkantį konkursą, bet neatinku dviejų reikalavimų, tai net nesivarginsiu nešti dokumentų, nes vis tiek nepriims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 04, 15:55)
Į VT aš taip pat norėčiau  smile.gif  Šiandien mačiau labai man tinkantį konkursą, bet neatinku dviejų reikalavimų, tai net nesivarginsiu nešti dokumentų, nes vis tiek nepriims  smile.gif

Na, tvarka ten griezta - reikia atitikti visus bendruosius ir specialiuosius reikalvimus. Man priimtinesniuose skelbimuose, visur praso bent vieneriu metu patirties toje srityje, o kadangi as jos neturiu, tai tenka apsiriboti sekretores pareigomis smile.gif Bet as manau, kad svarbiausia, ten pakliuti - po to jau darbu ir ziniom irodysiu, kad galiu daug daugiau. O ir magsitranturoje ketinu studijuoti - vel praplesiu savo galimybes smile.gif Zodziu, norai mano geri - kad tik pildytusi smile.gif
Atsakyti