Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE('amberr @ 2011 03 03, 17:41)
taip nenusiteikinek, juk iš kitos pusės igausi darbo pokalbių patirties  smile.gif

Žinau, kad įgausiu, tiesiog jau viltį baigiu prarasti... Merginos, kurios su fantazija esat, kaip mažą įmonę, kurioje dirba pora žmonių paversti privalumu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 03, 16:55)
Žinau, kad įgausiu, tiesiog jau viltį baigiu prarasti... Merginos, kurios su fantazija esat, kaip mažą įmonę, kurioje dirba pora žmonių paversti privalumu?  doh.gif

Artimi, šeimyniški santykiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2011 03 03, 17:10)
Artimi, šeimyniški santykiai mirksiukas.gif

turbūt kalba ėjo apie privalumą potencialaus darbdavio akyse g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 03, 16:55)
Žinau, kad įgausiu, tiesiog jau viltį baigiu prarasti... Merginos, kurios su fantazija esat, kaip mažą įmonę, kurioje dirba pora žmonių paversti privalumu?  doh.gif

mano manymu, darbas mazoje imoneje ypatingas tuo, kad gali prisiliesti prie ivairiu sriciu, kaip cia vadinama "visdaryste". Nes realiai, dideleje imoneje tau duoda konkrecias pareigas ir darai kas tau priklauso, o visa kita tau vienodai sviecia, nes tai ne tavo darbas. O mazoje imoneje nori nenori vistiek matai, girdi ir darai didesne ivairove darbu. As pvz ir sakydavau, kad kadangi tai nedidele imone, tai tu darbu buvo daug is ivairiu sriciu nuo ... ir vardini ka darei, snekek kol jiems neatsibos, galu gale susirasyk ant lapo ka darei. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 03, 15:37)
Žinokit, man mano darbe patinka turbūt tik vienas aspektas - didelė įvairovė užduočių, ne taip nuobodu  ax.gif  Aš už visadarystę  lithuania.gif

o aš esu tai jau darius sėkmingai šešis metus, pirmus metus įdomu, antrus prastumi, trečius viskas iš pradžių, užduotis atlieki jau greitai ir nesigilini, nes neturi laiko knaisiotis, padarai, kad būtų padaryta, na ir galiausiai išėjus motinystės atostogų šiandien suprantu, kad iš tikro tai moku viską ir nemoku nieko doh.gif bet kai pradėjau dirbt man ir patiko, beja už darbą man asmeniškai buvo ir gerai atlyginama, bet va tas visko darymas dabar ir stabdo. O darbo pokalbiuose, tai kai pradedu pasakot ką dariau, tai ir neatrenku ar stabdo tai, kad gal daug moku ir daug tikiuosi, ar jie ir galvoja, kad nieko dorai neišmanau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 03, 15:55)

manop situacija panaši, mane gelbėja, kad mes esam kaip ir atstovai didelės kompanijos, tai aš tai visad pabrėžiu, kad pastoviai esam su ta kompanija glaudžiuose ryšiuose, na taip ir yra iš tikro, bet čia Lietuvoj dirbom tik dviese, tas labai stebina visus.
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 03, 15:55)

Sakyciau, jog kadangi dirbu mazoje kompanijoje, puikiai ismanau visus imoneje vykstancius procesus, kasdien tenka prisiliesti prie daugybes sriciu, ir kad pareigos irasytos DS toli grazu neatitinka viso to, ka yra teke dirbti. O dirbant tokiam nedideliam kolektyve labai paprasta issiugdyti atsakomybe, nes kiekvienas atliekamas darba glaudziai susijes su kito zmogaus darbu. Mazoje imoneje visi formalumai, rastai, buhalteriniai, saugos darbu ir kt. zurnalai lygiai taip pat privalomi ir yra lygiai tokie tap kaip ir dideleje, tik irasu juose maziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2011 03 02, 22:13)
thumbup.gif
As dvejose imonese po dvieju etapu laukiu rezulatatu, ar pateksiu i trecius etapus  lotuliukas.gif  o kiek is viso ju dar bus - neklauskit, nezinau  doh.gif

Linkiu patekti 4u.gif
QUOTE(aysel @ 2011 03 03, 09:40)
2softly, kada pokalbis? papasakok!

Kitą savaitę. Nežinau kas suveikė, t.y. ar motyvacinis, ar CV, ar tai, kad kreipiausi ne pagal skelbimą, o siunčiau susiradusi konkretaus žmogaus kontaktus g.gif O gal viskas kartu. Tiesiog siunčiau ten, kur norėčiau dirbti, ir parašiau kuo. Matysiu kaip ir kas, kai nueisiu. Turėtų būti įdomus pokalbis bigsmile.gif

Kažkas klausė koks darbelis, bet kol kas neatsakysiu į šį klausimą ax.gif
QUOTE(medi @ 2011 03 03, 15:28)
Na ką, merginos, spėjau su dukryte ligoninėj pagulėti ir ten begulint sulaukiau skambučio, kad gavau aš darbą, kurio pokalbyje buvau praeitą savaitę biggrin.gif Dabar tai šiokia tokia baimė apėmė kaip čia viskas bus, nes dukrytės jau nebematysiu nuo ryto iki vakaro, bet tikiuosi viskas bus gerai ir greit priprasiu prie pasikeitimų  smile.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2softly: 03 kovo 2011 - 19:28

Kitą savaitę. Nežinau kas suveikė, t.y. ar motyvacinis, ar CV, ar tai, kad kreipiausi ne pagal skelbimą, o siunčiau susiradusi konkretaus žmogaus kontaktus g.gif O gal viskas kartu. Tiesiog siunčiau ten, kur norėčiau dirbti, ir parašiau kuo. Matysiu kaip ir kas, kai nueisiu. Turėtų būti įdomus pokalbis bigsmile.gif

--
toki metoda esu bandžiusi, bet dar nesuveikė. Tikiuosi Tu busi jiems reikalinga ir naudinga darbuotoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2011 03 03, 15:39)
Greičiausiai atsisakysiu... Noriu gilintis tik į savo profesiją, o ne būti visų galų meistrė...
Galit užmėtyti mane akmenimis už tokius žodžius...  blush2.gif

Jei tik turit galimybę nedirbti ir ieškotis toliau, tai ir ieškokit smile.gif pati panašiai darau, tad akmenim nemėtysiu ir Jūsų biggrin.gif
Atsakyti
verysad.gif tylu ramu cia ar dauguma jau i darbo pokalbius išbėgę? Nelengva man su darbo paieskom..Kaip cia pavadinus trukumu ar privalumu bet mano specialybė gan reta tai ir kandidatuoti nelabai kur yra, aišku turiu aukštaji universitetinį išsilavinimą< Jau iš tos nevilties pradedu vartyti valytojų darbo pasiūlymus. Esu buvusi pokalbiuose su pakankamai nemaloniais darbdaviais : kurie leido sau vėluoti apie valanda..
Maniškiai iš pažįstamų gavę darbus, nesupranta kaip sunku įsidarbinti, isivaizduoja kad nuvažiuoji i pokalbį ir iš karto gauni darbą : "Tai ka negavai darbo? Tai tu nevykėlė ir blogai pasirodanti .."
Atsakyti
Aš kažkaip jau kuris laikas neturiu noro čia reikštis, nenoriu gadinti nuotaiko kitoms rolleyes.gif

Ką tik gavau dar vieną neigiamą atsakymą. Pasiteiravau, kokios priežastys, kokios mano padarytos klaidos. Tai atsakė, kad vadovas jų neįvardimo, tiesiog buvo kita, reikalavimus geriau atitinkanti kandidatė.

Šiandien buvau pokalbyje, tyai užtrukau gal pora minučių. Papraše papasakoti, ką veikiu, papasakojau. Paklausė, kokio atlyginimo tikiuosi, pasakiau. Tai tada pasakė, kad mums nepakeliui. Pas juos yra žmonių už dyką dirbančių, pirmiausia įrodančių savo naudą įmonei, o paskui jau jiems pradeda mokėti algą. Ir kad jie tikrai susiras žmogų, dirbsiantį už mažiau nei aš noriu, ypač kai dabar tokie laikai. Palinkėjau sėkmės ir išėjau.
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 04, 13:02)
Aš kažkaip jau kuris laikas neturiu noro čia reikštis, nenoriu gadinti nuotaiko kitoms  rolleyes.gif

Ką tik gavau dar vieną neigiamą atsakymą. Pasiteiravau, kokios priežastys, kokios mano padarytos klaidos. Tai atsakė, kad vadovas jų neįvardimo, tiesiog buvo kita, reikalavimus geriau atitinkanti kandidatė.

Šiandien buvau pokalbyje, tyai užtrukau gal pora minučių. Papraše papasakoti, ką veikiu, papasakojau. Paklausė, kokio atlyginimo tikiuosi, pasakiau. Tai tada pasakė, kad mums nepakeliui. Pas juos yra žmonių už dyką dirbančių, pirmiausia įrodančių savo naudą įmonei, o paskui jau jiems pradeda mokėti algą. Ir kad jie tikrai susiras žmogų, dirbsiantį už mažiau nei aš noriu, ypač kai dabar tokie laikai. Palinkėjau sėkmės ir išėjau.

Nesmagu išgirsti neigiamą atsakymą, bet manau, jog tikrai rasi tokį darbą, kur ir tu tiksi ir tau patiks 4u.gif O kur buvai, matyt, svarbiausias kriterijus yra pageidaujamo atlyginimo dydis, jei antras klausimas iš karto apie atlyginimą. Beje, o kiek paprašei?
Atsakyti