QUOTE(dontstop @ 2011 03 03, 15:37)
Žinokit, man mano darbe patinka turbūt tik vienas aspektas - didelė įvairovė užduočių, ne taip nuobodu
Aš už visadarystę
o aš esu tai jau darius sėkmingai šešis metus, pirmus metus įdomu, antrus prastumi, trečius viskas iš pradžių, užduotis atlieki jau greitai ir nesigilini, nes neturi laiko knaisiotis, padarai, kad būtų padaryta, na ir galiausiai išėjus motinystės atostogų šiandien suprantu, kad iš tikro tai moku viską ir nemoku nieko
bet kai pradėjau dirbt man ir patiko, beja už darbą man asmeniškai buvo ir gerai atlyginama, bet va tas visko darymas dabar ir stabdo. O darbo pokalbiuose, tai kai pradedu pasakot ką dariau, tai ir neatrenku ar stabdo tai, kad gal daug moku ir daug tikiuosi, ar jie ir galvoja, kad nieko dorai neišmanau
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 03, 15:55)
Žinau, kad įgausiu, tiesiog jau viltį baigiu prarasti... Merginos, kurios su fantazija esat, kaip mažą įmonę, kurioje dirba pora žmonių paversti privalumu?
manop situacija panaši, mane gelbėja, kad mes esam kaip ir atstovai didelės kompanijos, tai aš tai visad pabrėžiu, kad pastoviai esam su ta kompanija glaudžiuose ryšiuose, na taip ir yra iš tikro, bet čia Lietuvoj dirbom tik dviese, tas labai stebina visus.