QUOTE(medi @ 2011 03 03, 14:28)
Na ką, merginos, spėjau su dukryte ligoninėj pagulėti ir ten begulint sulaukiau skambučio, kad gavau aš darbą, kurio pokalbyje buvau praeitą savaitę
Dabar tai šiokia tokia baimė apėmė kaip čia viskas bus, nes dukrytės jau nebematysiu nuo ryto iki vakaro, bet tikiuosi viskas bus gerai ir greit priprasiu prie pasikeitimų
medi, ar gerai supratau, tai buvo pirmas pamatytas patrauklus darbo skelbimas ir pirmas išsiųstas CV po motinystės atostogų? tuomet labai labai sveikinu su sėkme. taip nutinka labai labai retai, šiais metais, kiek pamenu, šiame forume esi antra tokia
paneigi mano teorijas ir patirtį, kad norint kažką gauti, reikia įdėti daug pastangų, kartais išties nusišypso sėkmė. merginos, kurios ieškote, va jums geras pavyzdys, kad visko būna
Papildyta:
QUOTE(dista @ 2011 03 03, 14:39)
Galit užmėtyti mane akmenimis už tokius žodžius...
jei neskubu ir nėra didelės būtinybės dirbti, tada žinoma daryk kaip atrodo geriau. tuo labiau, kad tikrai žinai, ko nori, o buhalterija reikalauja gilinimosi ir susikaupimo. kur skaičiai ir dokumentai, ten klientų aptarnavimas sunkiai dera
kita vertus, jei darbo labai reikia, tokia patirtis tikrai nepatrukdys; ypač, jei ateity turėsi savo ar šeimos verslą.
o ir šiaip ir buhalteriams pravartu matyti daugiau, ne vien popierius. kartais jie taip įsitraukia į popierius, kad ir bendraut normaliai pamiršta