Gavau kvietimą į pokalbį
QUOTE(2softly @ 2011 03 02, 20:27)
Gavau kvietimą į pokalbį
As dvejose imonese po dvieju etapu laukiu rezulatatu, ar pateksiu i trecius etapus o kiek is viso ju dar bus - neklauskit, nezinau
QUOTE(Grantee @ 2011 03 02, 16:22)
Na va, buvau aš šiandien pasibandyt dirbti toj poliklinikoj. kažkuri klausė kur,tai atsakau,kad Kaune.
Smagu. Labai norėčiau pati padirbt, ir darbo pobūdis man smagus, ir darbo laikas
QUOTE(2softly @ 2011 03 02, 21:27)
Gavau kvietimą į pokalbį
Kokio darbelio?
aistuliaa, o kaip jūs tą smagumą suprantat ? poliklinikoj patenkintų klientų nebūna gi
QUOTE(Grantee @ 2011 03 03, 00:06)
aistuliaa, o kaip jūs tą smagumą suprantat ? poliklinikoj patenkintų klientų nebūna gi
Žinau, kad patenkintų nebūna, bet man vistiek smagus darbas, su žmonėmis, tvarkyt korteles ten tas ir pan.
Tik ne jūs, o tu
QUOTE(Grantee @ 2011 03 02, 23:06)
viskas tik nuo Jūsų priklauso, esu pvz. etatinis klinikų lankytojas, nu jau registratūros personalas ir per beveik dešimt metų nepakitęs, reiškia Joms ten labai gerai, nors pvz. Kauno centro poliklinikoj buvo registratorė ir kaip tik mano langelio superinis žmogus, kaip ir dabar lankausi kitam šeimos centre, tai viena ir moteris yra labai labai, nuėjau atmenu pirmą kart, nes norėjau pas juos persirašyti, kad prižiūrėtų nėštumą ir aišku pas šeimos tuo pačiu, nes arčiau namų, tai labai maloniai, paaiškinau kas kaip, tai sako, oi Jums greičiau reikia, registruojamės, pildom prašymą ir laukiam Jūsų.
Sėkmės Jums darbuke, pamatysit bus viskas puiku
Ir kitoms merginoms sėkmės
2softly, kada pokalbis? papasakok!
aistuliaa, jei norėtum dirbti registratūroje, pabandyk kreiptis tiesiai į poliklinikas ar kokias privačias medicinos įstaigas (tiesa, nežinau ar ten nereikia specialaus išsilavinimo). manau, darbuotojo noras dirbti būtent tokiose pareigose yra stiprus motyvas priimti būtent jį.
kaunietės mergaitės, gal kuri kreipiatės dėl šito darbo?
aistuliaa, jei norėtum dirbti registratūroje, pabandyk kreiptis tiesiai į poliklinikas ar kokias privačias medicinos įstaigas (tiesa, nežinau ar ten nereikia specialaus išsilavinimo). manau, darbuotojo noras dirbti būtent tokiose pareigose yra stiprus motyvas priimti būtent jį.
kaunietės mergaitės, gal kuri kreipiatės dėl šito darbo?
QUOTE(aysel @ 2011 03 03, 09:40)
išsilavinimo specialaus nereikia
Esu nusiuntusi į vieną valstybinę polikliniką arčiausiai namų, bet niekas neskambina, gal kada kai ieškos ir prisimins mane
QUOTE(Grantee @ 2011 03 02, 23:06)
Smalsu man, Tikriausiai šį (poliklin. registratorės)darbo pasiūlymuką ne per skelbimus susiradai?
QUOTE(aysel @ 2011 03 03, 09:40)
O kodel klausi? Kreipciaus bet rusu nemoku ir patirties telemarketinge neturiu
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 03 03, 14:10)
ir patirties telemarketinge neturiu
Abejoju, ar telemarketinge reikia patirties.
Šiandien skambino dėl skolų išieškojimų vadybininkės darbo, siūlė ateiti į pokalbį, bet vakarinė pamaina - 17.00-22.00, nekas...