Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Gavau kvietimą į pokalbį bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2softly @ 2011 03 02, 20:27)
Gavau kvietimą į pokalbį  bigsmile.gif

thumbup.gif

As dvejose imonese po dvieju etapu laukiu rezulatatu, ar pateksiu i trecius etapus lotuliukas.gif o kiek is viso ju dar bus - neklauskit, nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2011 03 02, 16:22)
Na va, buvau aš šiandien pasibandyt dirbti toj poliklinikoj. kažkuri klausė kur,tai atsakau,kad Kaune.

Smagu. Labai norėčiau pati padirbt, ir darbo pobūdis man smagus, ir darbo laikas wink.gif

QUOTE(2softly @ 2011 03 02, 21:27)
Gavau kvietimą į pokalbį  bigsmile.gif

Kokio darbelio? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 02 kovo 2011 - 21:42
aistuliaa, o kaip jūs tą smagumą suprantat ? biggrin.gif poliklinikoj patenkintų klientų nebūna gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2011 03 03, 00:06)
aistuliaa, o kaip jūs tą smagumą suprantat ?  biggrin.gif  poliklinikoj patenkintų klientų nebūna  gi  biggrin.gif

Žinau, kad patenkintų nebūna, bet man vistiek smagus darbas, su žmonėmis, tvarkyt korteles ten tas ir pan. laugh.gif
Tik ne jūs, o tu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 02 kovo 2011 - 23:43
QUOTE(Grantee @ 2011 03 02, 23:06)
aistuliaa, o kaip jūs tą smagumą suprantat ?  biggrin.gif  poliklinikoj patenkintų klientų nebūna  gi  biggrin.gif

viskas tik nuo Jūsų priklauso, esu pvz. etatinis klinikų lankytojas, nu jau registratūros personalas doh.gif ir per beveik dešimt metų nepakitęs, reiškia Joms ten labai gerai, nors pvz. Kauno centro poliklinikoj buvo registratorė ir kaip tik mano langelio superinis žmogus, kaip ir dabar lankausi kitam šeimos centre, tai viena ir moteris yra labai labai, nuėjau atmenu pirmą kart, nes norėjau pas juos persirašyti, kad prižiūrėtų nėštumą ir aišku pas šeimos tuo pačiu, nes arčiau namų, tai labai maloniai, paaiškinau kas kaip, tai sako, oi Jums greičiau reikia, registruojamės, pildom prašymą ir laukiam Jūsų.

Sėkmės Jums darbuke, pamatysit bus viskas puiku 4u.gif

Ir kitoms merginoms sėkmės 4u.gif
Atsakyti
2softly, kada pokalbis? papasakok!

aistuliaa, jei norėtum dirbti registratūroje, pabandyk kreiptis tiesiai į poliklinikas ar kokias privačias medicinos įstaigas (tiesa, nežinau ar ten nereikia specialaus išsilavinimo). manau, darbuotojo noras dirbti būtent tokiose pareigose yra stiprus motyvas priimti būtent jį.

kaunietės mergaitės, gal kuri kreipiatės dėl šito darbo?
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 03 03, 09:40)
aistuliaa, jei norėtum dirbti registratūroje, pabandyk kreiptis tiesiai į poliklinikas ar kokias privačias medicinos įstaigas (tiesa, nežinau ar ten nereikia specialaus išsilavinimo). manau, darbuotojo noras dirbti būtent tokiose pareigose yra stiprus motyvas priimti būtent jį.

išsilavinimo specialaus nereikia smile.gif
Esu nusiuntusi į vieną valstybinę polikliniką arčiausiai namų, bet niekas neskambina, gal kada kai ieškos ir prisimins mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2011 03 02, 23:06)

Smalsu man, Tikriausiai šį (poliklin. registratorės)darbo pasiūlymuką ne per skelbimus susiradai?
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 03 03, 09:40)
kaunietės mergaitės, gal kuri kreipiatės dėl šito darbo?

O kodel klausi? smile.gif Kreipciaus bet rusu nemoku schmoll.gif ir patirties telemarketinge neturiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 03 03, 14:10)
ir patirties telemarketinge neturiu  schmoll.gif

Abejoju, ar telemarketinge reikia patirties.
Šiandien skambino dėl skolų išieškojimų vadybininkės darbo, siūlė ateiti į pokalbį, bet vakarinė pamaina - 17.00-22.00, nekas...
Atsakyti