Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

gathering.gif na ka, galim svest, pasirasiau siandien, pradedu pirmadieni drinks_cheers.gif

Kam dar nepasiseke, nepraraskit vilties (zinau zinau kaip tai sunku, man irgi ne is 1, 2 ar net 10 karto pasiseke) ir nedarykit jokiu pertrauku, nuosekliai tikslo link ir pasiseks! 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Fancy, nuoširdūs sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 02, 13:08)
Fancy, nuoširdūs sveikinimai  thumbup.gif

aciu, taip gera dabar thumbup.gif sunkus darbas susirast darba! ax.gif
Atsakyti
Fancy bigsmile.gif nu tai jau oficialus, garsus, sirdingi sveikinimai!!! 4u.gif Kas sekanti? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Nusiunčiau cv į beta.lt, rašyt reklaminius tekstus, atsiuntė užduotį - parašyti vieną pristatymą.. Pagal tą užduotį atrinks darbuotoją..
Smagu, reikės susikauti ir pasidaryti, gal pavyks kartais smile.gif

Ai bet labai užkliuvo milijonas klaidų jų laiške doh.gif

O šiaip pagalvojau, kad siųsiu CV tik į tikrai norimas vietas darbo, bet kur neskubėsiu, jei nerasiu darbo, vasarą pasiilsėsiu geriau, nes paskutinė manau tokia vasara po mokslų smile.gif

Fancy, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 02 kovo 2011 - 12:35
Fancy, sveikinimai 4u.gif

O aš nusprendžiau neskambinti ir nesiteirauti kaip ten kas, nes pati pagalvojau, kad tai ne mano vieta.

Minėjau anksčiau, kad jie pakvietė mane į pokalbį dėl to, kad buvau atsiuntus cv savo iniciatyva, o negalėdami pasiūlyti pagal mano specialybę, pasiūlė darbą tokį, kur jiems šiuo metu reikalingas darbuotojas. Manau, kad tiek aš, tiek jie suprato, kad tiesiog tame darbe man būtų per maža erdvės save realizuoti, o be to, kaip kažkas pasakė, turbūt ant kaktos nematomu rašalu parašyta, kad vis tiek ieškočiau darbo pagal specialybę, kuris man būtų visiškai prie dūšios.

Bet šis darbo pokalbis padidino mano pasitikėjimą savimi, davė supratimą, kad mano cv gali būti kažkam įdomus, kad nesu jau tokia beviltiška thumbup.gif

kam įdomūs straipsniai iš serijos "kaip pritraukti sėkmę" galit paskaityti ČIA

Atsakyti
2softly, ačiū, darbas puikus, darbo sutartis pasirašyta, pareigas įsirašiau pati, atlyginimas teisingas (nesakau, kad geras, bet tas, kokį žadėjo bigsmile.gif ). ir išvis susišneku ir su vadovais, ir su kolegomis. džiaugiuosi.
fancy, suuuuper 4u.gif sveikinu pavasarį pradedant kitaip.

Moterie, mes su jumis susišnekame 4u.gif tačiau neslėpsiu, prieš porą metų būčiau pati kalbėjus kitaip. kai savo kailiu pabandai užsidirbti algą sau ir dar kitam ir dar visus mokesčius sumokėti, tenka požiūrį keisti ir akiratį plėsti bigsmile.gif užtat labai gerbiu tuos žmones, kurie sugeba tą padaryti. vienareikšmiškai gerbiu savo darbdavius ir esu dėkinga, kad leidžia man dirbti su jais. tikiuosi, nepasigailės, jau dabar jaučiu, kad jiems padėsiu. o atlyginimas, visokios ten darbo priemonės ir kiti darbuotojų akcentuojami dalykai - toookios smulkmenos palyginus su jų įsipareigojimu man.

darbuotojams, kurie jaučiasi daug mokantys arba daug dirbantys ir mažai gaunantys, turėčiau ką pasakyti, jei tik jie norėtų girdėti.
Atsakyti
"Uzsidirbti alga sau ir dar kitam" g.gif Jus teigiate, kad darbuotojas neuzsidirba sau algos?

Kas yra darbuotoju akcentuojamos smulkmenos? Pvz kasdieniai virsvalandziai, neteisinga darbo laiko apskaita, papildomi darbai nesusije su pareigomis, o galu gale elementari nepagarba zmogui, necenzuriniai kreipiniai ir t.t.
Nekalbu apie save, as to nepatyriau, taciau isnaudojimo atveju manau yra ne vienas ir ne du. Kaip tokiais atvejais kalbeti apie darbdavius? Nemanau, kad jiems reiktu deti aureoles. Visokiu yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutas2006: 02 kovo 2011 - 14:54
Na va, buvau aš šiandien pasibandyt dirbti toj poliklinikoj. kažkuri klausė kur,tai atsakau,kad Kaune.

Dėkui visoms už patarimus, 5d jei jiems tinku - įdarbins. man darbas tinka, aišku yra ir pliusų ir minusų,bet kai nėra iš ko rinktis manau,kad nenusivilsiu
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2011 03 01, 18:10)
Gal ir bijau  g.gif  nuo to nieko neveikimo tiesiog atbunki ir pradedi nebepasitikėti nei savimi,nei savo žiniomis  unsure.gif

Manau verta mirksiukas.gif ten poliklinikoje, ir grafikas neblogas, as gundyciaus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Grantee @ 2011 03 02, 16:22)
Na va, buvau aš šiandien pasibandyt dirbti toj poliklinikoj. kažkuri klausė kur,tai atsakau,kad Kaune.

Dėkui visoms už patarimus, 5d jei jiems tinku - įdarbins. man darbas tinka, aišku yra ir pliusų ir minusų,bet kai nėra iš ko rinktis manau,kad nenusivilsiu

Saunu thumbup.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Merginos, ar verta eiti uzsiregistruot i "Idarbinimo tarpininkavimo centra" g.gif ar efektinga, ar tik pinigus paima ir viso gero... ax.gif as siunciau CV, tai is ten man skambino, kviete ateiti ax.gif nebezinau ir ka daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2011 03 02, 18:01)

Merginos, ar verta eiti uzsiregistruot i "Idarbinimo tarpininkavimo centra" g.gif ar efektinga, ar tik pinigus paima ir viso gero... ax.gif as siunciau CV, tai is ten man skambino, kviete ateiti ax.gif nebezinau ir ka daryti smile.gif

Neverta, paims pinigus ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 03 02, 13:57)
2softly, ačiū, darbas puikus, darbo sutartis pasirašyta, pareigas įsirašiau pati, atlyginimas teisingas (nesakau, kad geras, bet tas, kokį žadėjo  bigsmile.gif ). ir išvis susišneku ir su vadovais, ir su kolegomis. džiaugiuosi.

Džiugu bigsmile.gif kad ir toliau viskas gerai sektųsi.

Fancy, sveikinu su gera pavasario pradžia drinks_cheers.gif
Atsakyti