QUOTE(Saulyte` @ 2011 03 01, 14:01)
Tai beabejo, aš šitą puikiai suprantu
Bet norėjau pasakyti, kad mokaisi 6 metus, o po to tau siųlo tokį patį atlyginimą, kaip uždirbai 2 kurse be išsilavinimo ir darbo patirties. Šiek tiek nelogiška, kad biuro administratorė, vadybininkė ar dar kas nors gauna beveik tiek pat kiek valytoja
Tai pradedi antrame kurse dirbti, ir kai baigi magistrą - turi darbo patirties ir esi verta daug didesnio atlyginimo.
Jei pradėsi dirbti paprastą juodą darbą, tai su kiekvienais metais bus sunkiau įsidarbinti, kaip tu sakai į 'ofisinį darbą'
QUOTE(Grantee @ 2011 03 01, 15:51)
pardavėja-konsultante dirbusi.. nu nenoriu aš tų slenkančių grafikų. poliklinikoj darbas butų nuo 8 iki 14 val ir nuo 14 iki 20 val. kažkaip durnai gaunasi, ieška ieškai darbo, lyg jau ir atsiranda tas pasiūlymas ir suabejoju
dirbt noriu, atsibodo nieko neveikti, bet vis kažko spardausi kaip ožkutė
Svarbiausia - pradėti dirbti. Nes kai pradedi dirbti, atsiranda patirtis, kurios taip trokšta darbdaviai.
Jei aš neturėčiau patirties, dirbčiau, net jei išeičiau "į nulį". Tiesiog man būtų "mokama" patirtimi - taip kaupčiau kapitalą, kurio, skirtingai nei pinigų, neprarasi.
Dar dingo citata, kurią buvau pasižymėjusi - apie konsultantės darbą parduotuvėje, kurioje nėra žmonių. Tai gera pardavėja tą situaciją gali puikiai pakeisti ir taip išsireikalauti bonusų dar.
O su tokiu požiūriu - ai ne, čia nedirbsiu, čia nepatinka, ai, čia mažai moka... Galima ir du metus darbo ieškotis - patikėkit, visos jūsų nuostatos yra nematomu rašalu parašytos ant kaktos
Aysel, žaviuosi Jūsų postais ir požiūriu į darbą