Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(misbeliever @ 2011 03 01, 17:25)
O aš šiandien jaučiuos nei pakarta, nei paleista doh.gif  jokio rezultato - nesulaukiau nei skambučio, nei emailu laiško, kad pasirinko kitą kandidatą - tyla... Nors patys prisižadėjo, kad tikrai informuos ir t.t.  Ech, darbo paieškų dulkėtas kelias... doh.gif

4u.gif Jei labai nori sužinoti kas ir kaip, tai aš siūlau pačiai paskambinti arba parašyti ir paklausti. O šiaip nenusimink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2011 03 01, 17:10)
Gal ir bijau  g.gif  nuo to nieko neveikimo tiesiog atbunki ir pradedi nebepasitikėti nei savimi,nei savo žiniomis  unsure.gif

del to ir suprantu, nes pati 5 metus pasedejau su vaikais. O ir i pokalbius nieks nekviecia...nesuprantu kodel. Kazkaip neuzstringa mano CV niekam. Nors neblogas jis g.gif jau dabar pradedu galvot, kad i per zemas pareigas pretenduoju, paziuri CV ir nesupranta kodel as einu zemiau, nei dirbau rolleyes.gif nu bet po 5 metu man reikia isivaziuoti...kazkaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 03 01, 09:09)
bet mano karjeros testų rezultatai parodė beveik 0 "gero įspūdžio" skalėje bigsmile.gif aš nesistengiu pasirodyti geriau, nei esu blush2.gif

o kur tu tai patikrinai? smile.gif
Papildyta:
nepergyvenkit, viskas bus gerai, ar anksciau ar veliau, bet visos isidarbinsit !!! 4u.gif
Atsakyti
Grantee, niekur nėra nurodyta, kiek laiko turi dirbti ax.gif jei susirasi kitą darbą, tikrai galėsi išeiti. Nebent darbiniesi pas pažįstamus ir nenorėsi jų nuvilti, bet ir tai.... jei rasi geresnį darbą, tikrai galėsi išeiti 4u.gif darbas yra darbas - rasi geriau, niekas negalės sulaikyti.
taip kad jei laiko tik baimė įsipareigoti iki rudens, drąsiai eik.

Austėja, dariau karjeros testus atrankos agentūroje - čia kur dabar gavau darbą ax.gif
Atsakyti
Aysel,
Kaip darbas? Koks pirmas įspūdis? Šiandien jau pasirašei sutartį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2011 03 01, 16:51)
pardavėja-konsultante dirbusi.. nu nenoriu aš tų slenkančių grafikų.  poliklinikoj darbas butų nuo 8 iki 14 val ir nuo 14 iki 20 val. kažkaip durnai gaunasi, ieška ieškai darbo, lyg jau ir atsiranda tas pasiūlymas ir suabejoju  g.gif  dirbt noriu, atsibodo nieko neveikti, bet vis kažko spardausi kaip ožkutė  g.gif

Tai irgi nieko tvarkaraštis, tinka paieškoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 01, 14:13)
Jau geriau kai apmirę, nei kai milijonas klientų ir nusivarai nuo kojų  4u.gif

Ne 4u.gif man geriau daugiau darbo ir nusivaryt nuo kojų, nei sėdėt 8 val. ir mirt iš nuobodulio smile.gif
QUOTE(Grantee @ 2011 03 01, 16:21)
yra pasiūlymas dirbti registratūroje poliklinikoje 0,75 etato, alga apie 800 lt tik dar neaišku y rankas ar ne, šalia namų,važinėti nereikėtų. tad sutaupau vien apie 200 lt ant važinėjimo, bet priimtų su tokia sąlyga jei dirbčiau mažiausiai iki rudens.

Kur čia siūlo, jei ne paslaptis? Vilniuje? smile.gif
Draugė dirba valstybinėje poliklinikoje registratore, gauna apie 1000 į rankas už pilną etatą smile.gif aš pati visai norėčiau ten padirbt smile.gif

QUOTE(misbeliever @ 2011 03 01, 17:25)
O aš šiandien jaučiuos nei pakarta, nei paleista doh.gif  jokio rezultato - nesulaukiau nei skambučio, nei emailu laiško, kad pasirinko kitą kandidatą - tyla... Nors patys prisižadėjo, kad tikrai informuos ir t.t.  Ech, darbo paieškų dulkėtas kelias... doh.gif

Visi jie žada bet kokiu atveju pranešti, tik kaži kiek praneša? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 01 kovo 2011 - 23:28
QUOTE(Saulyte` @ 2011 03 01, 14:01)
Tai beabejo, aš šitą puikiai suprantu smile.gif Bet norėjau pasakyti, kad mokaisi 6 metus, o po to tau siųlo tokį patį atlyginimą, kaip uždirbai 2 kurse be išsilavinimo ir darbo patirties. Šiek tiek nelogiška, kad biuro administratorė, vadybininkė ar dar kas nors gauna beveik tiek pat kiek valytoja

Tai pradedi antrame kurse dirbti, ir kai baigi magistrą - turi darbo patirties ir esi verta daug didesnio atlyginimo.
Jei pradėsi dirbti paprastą juodą darbą, tai su kiekvienais metais bus sunkiau įsidarbinti, kaip tu sakai į 'ofisinį darbą'

QUOTE(Grantee @ 2011 03 01, 15:51)
pardavėja-konsultante dirbusi.. nu nenoriu aš tų slenkančių grafikų.  poliklinikoj darbas butų nuo 8 iki 14 val ir nuo 14 iki 20 val. kažkaip durnai gaunasi, ieška ieškai darbo, lyg jau ir atsiranda tas pasiūlymas ir suabejoju  g.gif  dirbt noriu, atsibodo nieko neveikti, bet vis kažko spardausi kaip ožkutė  g.gif

Svarbiausia - pradėti dirbti. Nes kai pradedi dirbti, atsiranda patirtis, kurios taip trokšta darbdaviai.

Jei aš neturėčiau patirties, dirbčiau, net jei išeičiau "į nulį". Tiesiog man būtų "mokama" patirtimi - taip kaupčiau kapitalą, kurio, skirtingai nei pinigų, neprarasi.

Dar dingo citata, kurią buvau pasižymėjusi - apie konsultantės darbą parduotuvėje, kurioje nėra žmonių. Tai gera pardavėja tą situaciją gali puikiai pakeisti ir taip išsireikalauti bonusų dar.

O su tokiu požiūriu - ai ne, čia nedirbsiu, čia nepatinka, ai, čia mažai moka... Galima ir du metus darbo ieškotis - patikėkit, visos jūsų nuostatos yra nematomu rašalu parašytos ant kaktos wink.gif

Aysel, žaviuosi Jūsų postais ir požiūriu į darbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2011 03 02, 00:34)
Dar dingo citata, kurią buvau pasižymėjusi - apie konsultantės darbą parduotuvėje, kurioje nėra žmonių. Tai gera pardavėja tą situaciją gali puikiai pakeisti ir taip išsireikalauti bonusų dar.

O su tokiu požiūriu - ai ne, čia nedirbsiu, čia nepatinka, ai, čia mažai moka... Galima ir du metus darbo ieškotis - patikėkit, visos jūsų nuostatos yra nematomu rašalu parašytos ant kaktos wink.gif

Jei čia taikoma man, aš niekur neskubu wink.gif iš tikro man svarbiausia baigti mokslus, rasiu darbą dabar, puiku, nerasiu dabar - irgi gerai, ieškosiu toliau smile.gif situacija nėra deganti, kad pulčiau ten, kur nėra noro.
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2011 03 01, 15:21)
Merginos,reikia nuomonės iš šono  biggrin.gif  situacija tokia,kad jau daugiau nei puse metų ieškausi darbo. vieną savaitę užsidegu ir išsiunčiu virš 20 CV, o po to mėnesį laukiu kol paskambins  biggrin.gif  baigiau buhalterės spec, vadybos ir verslo administravimo studijų kryptį. Ieškau buhalterės, administratorės, galiausiai pardavėjos darbo.. dabar lyg ir yra pasiūlymas dirbti registratūroje poliklinikoje 0,75 etato, alga apie 800 lt tik dar neaišku y rankas ar ne, šalia namų,važinėti nereikėtų. tad sutaupau vien apie 200 lt ant važinėjimo, bet priimtų su tokia sąlyga jei dirbčiau mažiausiai iki rudens. Vat tas ir gąsdina nes buvau nusprendusi ieškotis bet kokio darbo,kad tik nesedėti namuose,nes jau stogas važiuoja, ir po to,dirbant ieškotis geresnio. bet gal čia tik svajonės? kokia jūsų nuomonė, kokios algos siūlomos? paskutiniuose pokalbiuose administratorės pareigoms tai man auksinės algos buvo.. vienam 1500, kitam 1300 + sumoka už benziną. Bet deja jiems netikau  verysad.gif

Man tai visai neblogai skamba. Jei ilgai nedirbai tai gali būt sunku iškart iš pagrindų gyvenimo ritmą pakeist, o čia, turint omeny, kad nereikės kažinkiek laiko praleist kamščiuose ir pakankamai dienos laiko saviems reikalams liks, pats tas įsivažiavimui.
Dėl baimės įsipareigoti iki rudens pritariu aysel - jie negalės tavęs sulaikyt, jei rasi geresnį darbą. Pati kažkada esu pasirašiusi sutartį metams ir išėjusi į geriau apmokamą darbą po 2 savaičių - nelabai gražu darbdavių atžvilgiu tai buvo, bet jie normaliai suregavo suprasdami, kad kiekvienas savęs žiūrisi.
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2011 03 02, 00:34)
Tai pradedi antrame kurse dirbti, ir kai baigi magistrą - turi darbo patirties ir esi verta daug didesnio atlyginimo.
Jei pradėsi dirbti paprastą juodą darbą, tai su kiekvienais metais bus sunkiau įsidarbinti, kaip tu sakai į 'ofisinį darbą'
Svarbiausia - pradėti dirbti. Nes kai pradedi dirbti, atsiranda patirtis, kurios taip trokšta darbdaviai.

Aš pradėjau dirbti dar prieš studijas, taip kad turiu darbo patirties ir išsilavinimą smile.gif
Atsakyti
Man jau stogas važiuoja doh.gif Šianakt jau sapnavau darbo pokalbį. Susikvietė visus tuo pačiu metu ir kiekvieną vis į kabinetą šaukdavosi. Pateikdavo klausimus. Visi praėjo, o paskui praktinės užduotys prasidėjo... Kiek pamenu, man sekėsi gerai, tik nežinau, kuo viskas baigėsi, nes žadintuvas suskambėjo lotuliukas.gif
Atsakyti