Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Aš irgi prisijungsiu prie ieškančių darbo smile.gif
Kol kas man sekasi vidutiniškai. Pikčiausia, kad turėdama magistro diplomą greičiausiai turėsiu dirbti už kokius 1200 lt, nors kaip kažkas minėjo Vilniuje tai gana juokingi pinigai, visi žinom kiek šildymas kainuoja smile.gif Dabar pradedu galvoti, kad jei jau negausiu darbo kurio tikrai noriu jau geriau dirbti kokį nors paprastą, kad tik mokėtų daugiau, negu išdidžiai dirbti ofise, bet gauti mažiau.
Jau buvau 5 pokalbiuose, dar keletas skambino, bet kol kas jokio rezultato nors ieškau jau beveik 3 savaites. Man įdomu kiek jūs mergaitės laiko ieškote darbo?
Atsakyti
QUOTE(Saulyte` @ 2011 03 01, 14:47)
Aš irgi prisijungsiu prie ieškančių darbo smile.gif
Kol kas man sekasi vidutiniškai. Pikčiausia, kad turėdama magistro diplomą greičiausiai turėsiu dirbti už kokius 1200 lt, nors kaip kažkas minėjo Vilniuje tai gana juokingi pinigai, visi žinom kiek šildymas kainuoja smile.gif Dabar pradedu galvoti, kad jei jau negausiu darbo kurio tikrai noriu jau geriau dirbti kokį nors paprastą, kad tik mokėtų daugiau, negu išdidžiai dirbti ofise, bet gauti mažiau.
Jau buvau 5 pokalbiuose, dar keletas skambino, bet kol kas jokio rezultato nors ieškau jau beveik 3 savaites. Man įdomu kiek jūs mergaitės laiko ieškote darbo?

Na, magistro diplomas praktinės naudos nelabai duoda ax.gif Moka juk už padarytą darbą, naudą, o ne už diplomą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 01, 14:57)
Na, magistro diplomas praktinės naudos nelabai duoda  ax.gif  Moka juk už padarytą darbą, naudą, o ne už diplomą  4u.gif

Tai beabejo, aš šitą puikiai suprantu smile.gif Bet norėjau pasakyti, kad mokaisi 6 metus, o po to tau siųlo tokį patį atlyginimą, kaip uždirbai 2 kurse be išsilavinimo ir darbo patirties. Šiek tiek nelogiška, kad biuro administratorė, vadybininkė ar dar kas nors gauna beveik tiek pat kiek valytoja
Atsakyti
Merginos,reikia nuomonės iš šono biggrin.gif situacija tokia,kad jau daugiau nei puse metų ieškausi darbo. vieną savaitę užsidegu ir išsiunčiu virš 20 CV, o po to mėnesį laukiu kol paskambins biggrin.gif baigiau buhalterės spec, vadybos ir verslo administravimo studijų kryptį. Ieškau buhalterės, administratorės, galiausiai pardavėjos darbo.. dabar lyg ir yra pasiūlymas dirbti registratūroje poliklinikoje 0,75 etato, alga apie 800 lt tik dar neaišku y rankas ar ne, šalia namų,važinėti nereikėtų. tad sutaupau vien apie 200 lt ant važinėjimo, bet priimtų su tokia sąlyga jei dirbčiau mažiausiai iki rudens. Vat tas ir gąsdina nes buvau nusprendusi ieškotis bet kokio darbo,kad tik nesedėti namuose,nes jau stogas važiuoja, ir po to,dirbant ieškotis geresnio. bet gal čia tik svajonės? kokia jūsų nuomonė, kokios algos siūlomos? paskutiniuose pokalbiuose administratorės pareigoms tai man auksinės algos buvo.. vienam 1500, kitam 1300 + sumoka už benziną. Bet deja jiems netikau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2011 03 01, 16:21)
Merginos,reikia nuomonės iš šono  biggrin.gif  situacija tokia,kad jau daugiau nei puse metų ieškausi darbo. vieną savaitę užsidegu ir išsiunčiu virš 20 CV, o po to mėnesį laukiu kol paskambins  biggrin.gif  baigiau buhalterės spec, vadybos ir verslo administravimo studijų kryptį. Ieškau buhalterės, administratorės, galiausiai pardavėjos darbo.. dabar lyg ir yra pasiūlymas dirbti registratūroje poliklinikoje 0,75 etato, alga apie 800 lt tik dar neaišku y rankas ar ne, šalia namų,važinėti nereikėtų. tad sutaupau vien apie 200 lt ant važinėjimo, bet priimtų su tokia sąlyga jei dirbčiau mažiausiai iki rudens. Vat tas ir gąsdina nes buvau nusprendusi ieškotis bet kokio darbo,kad tik nesedėti namuose,nes jau stogas važiuoja, ir po to,dirbant ieškotis geresnio. bet gal čia tik svajonės? kokia jūsų nuomonė, kokios algos siūlomos? paskutiniuose pokalbiuose administratorės pareigoms tai man auksinės algos buvo.. vienam 1500, kitam 1300 + sumoka už benziną. Bet deja jiems netikau  verysad.gif

Geriau tada pardavėja - konsultantė, grafikas patogesnis darbo paieškoms ir išeiti galima bet kada, ir alga didesnė 4u.gif
Atsakyti
Visokių tų algų būna, bet dažniausiai administratorėms apie 1000 į rankas siūlo arba vos ne minimumą...

Penktadienį vėl einu į pokalbį. Jau net nežinau, ar verta, nes greičiausiai atsakymas vėl bus "radome kitą kandidatę"... Nervas tik ima doh.gif
Atsakyti
pardavėja-konsultante dirbusi.. nu nenoriu aš tų slenkančių grafikų. poliklinikoj darbas butų nuo 8 iki 14 val ir nuo 14 iki 20 val. kažkaip durnai gaunasi, ieška ieškai darbo, lyg jau ir atsiranda tas pasiūlymas ir suabejoju g.gif dirbt noriu, atsibodo nieko neveikti, bet vis kažko spardausi kaip ožkutė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 03 01, 15:47)
Penktadienį vėl einu į pokalbį. Jau net nežinau, ar verta, nes greičiausiai atsakymas vėl bus "radome kitą kandidatę"... Nervas tik ima  doh.gif

O aš šiandien jaučiuos nei pakarta, nei paleista doh.gif jokio rezultato - nesulaukiau nei skambučio, nei emailu laiško, kad pasirinko kitą kandidatą - tyla... Nors patys prisižadėjo, kad tikrai informuos ir t.t. Ech, darbo paieškų dulkėtas kelias... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2011 03 01, 15:51)
pardavėja-konsultante dirbusi.. nu nenoriu aš tų slenkančių grafikų.  poliklinikoj darbas butų nuo 8 iki 14 val ir nuo 14 iki 20 val. kažkaip durnai gaunasi, ieška ieškai darbo, lyg jau ir atsiranda tas pasiūlymas ir suabejoju  g.gif  dirbt noriu, atsibodo nieko neveikti, bet vis kažko spardausi kaip ožkutė  g.gif

O gal tiesiog bijai pokyčių?
Atsakyti
QUOTE(misbeliever @ 2011 03 01, 17:25)
O aš šiandien jaučiuos nei pakarta, nei paleista doh.gif  jokio rezultato - nesulaukiau nei skambučio, nei emailu laiško, kad pasirinko kitą kandidatą - tyla... Nors patys prisižadėjo, kad tikrai informuos ir t.t.  Ech, darbo paieškų dulkėtas kelias... doh.gif

Neliudek, as ir panasiai jauciuosi, bet tikiu kad viena syki butinai pasiseks biggrin.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 03 01, 16:54)
Neliudek, as ir panasiai jauciuosi, bet tikiu kad viena syki butinai pasiseks biggrin.gif group.gif

Tu irgi neliūdėk 4u.gif Ir nei viena neliūdėkit, juk šiandien pirmoji kalendorinio pavasario diena, o pavasaris - naujų darbų pradžia, atsinaujinimo metas. Tad visos galvas aukštyn, pakoreguojam šypsenas į dar platesnes ir ruošiamės naujiems pokyčiams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zinke @ 2011 03 01, 16:32)
O gal tiesiog bijai pokyčių?

Gal ir bijau g.gif nuo to nieko neveikimo tiesiog atbunki ir pradedi nebepasitikėti nei savimi,nei savo žiniomis unsure.gif
Atsakyti