man tai patiktų klausimas apie svajones
tik aš pasitikslinčiau, apie kokias svajones norėtų išgirsti - gyvenimo, karjeros ar susijusios su šiuo darbu. jei atsakytų, kad, pvz. gyvenimo, tai pasakyčiau savo gyvenimo svajonę (tai galėtų būti ir verslas, ir kelionė aplink pasaulį, ir išmokti šokti, ir pan), bet dar pasakyčiau, kad kadangi kalbame apie darbą, tai artimiausiu metu mano svajonė - gauti šį darbą arba dirbti šioje įmonėje ar kažkaip
beje, Austėja, tavo svajonė apie nuosavą verslą yra gera svajonė
ji nuoširdesnė ir tikresnė, nei svajonė dirbti kokioje vadybininkės pozicijoje
aš labiau patikėčiau.
bet mano karjeros testų rezultatai parodė beveik 0 "gero įspūdžio" skalėje
aš nesistengiu pasirodyti geriau, nei esu
o man taaaaaip faina dirbti samdomą darbą su profesionaliais kolegomis
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 01, 08:58)
Na, reikia rizikuoti gal...
Nors man irgi tas pats... Eisiu šiandien į tą parduotuvę, o viduje mintis, jei pradėčiau dirbti ir pasiūlytų kokios administratorės darbą, kuris man arčiau širdies, kas tada...
juk kas mėnesį irgi nelakstysi nekeisi darbų... Nors va mano draugė panašiai, nueina, nepatinka, mėnesis praeina, apsisuka ir ieško kitur...
mano paprastas patarimas (tau, visoms ir pačiai sau) - nueik, gauk darbą, tada galvok ir priimk sprendimą dirbti ten ar ne
kai gausi administratorės darbą - vėl galvok ir priimk sprendimą, ką pasirinkti - likti pardavėja ar lėkti dirbti administratore.
labai lengva svarstyti, ką darytum ar ko nedarytum, kol dar neturi realaus pasirinkimo. yra didelis skirtumas tarp pasirinkimo iš realių ir iš menamų pasiūlymų
o dar lengviau nuspręsti iš anksto (pvz., vis tiek to nedirbsiu) ir tuo pateisinti kažko nepadarymą.
taigi
aistuliaa, nueik į pokalbį, gauk tą darbą, o tada svarstyk - eiti/neiti/dirbti čia/ieškoti kito. žiūrėk,
donstop taip ir darė - ėjo visur, gavo 5 pasiūlymus ir pasirinko tikrai ne pirmą.