Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 01, 09:35)
Kaip baisia skamba „po keliolikos“. Būtų smagu kuo mažiau tų pokalbių  biggrin.gif

Šiaip darbui gauti gali ir vieno pokalbio teprireikti, bet aš turbūt iš vieno ar kelių negalėčiau išsirinkti, galvočiau, o kas jei vėliau pasiūlys ką nors geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 03 01, 09:53)
Šiaip darbui gauti gali ir vieno pokalbio teprireikti, bet aš turbūt iš vieno ar kelių negalėčiau išsirinkti, galvočiau, o kas jei vėliau pasiūlys ką nors geriau  ax.gif

Na, reikia rizikuoti gal...
Nors man irgi tas pats... Eisiu šiandien į tą parduotuvę, o viduje mintis, jei pradėčiau dirbti ir pasiūlytų kokios administratorės darbą, kuris man arčiau širdies, kas tada... doh.gif biggrin.gif juk kas mėnesį irgi nelakstysi nekeisi darbų... Nors va mano draugė panašiai, nueina, nepatinka, mėnesis praeina, apsisuka ir ieško kitur... unsure.gif
Atsakyti
man tai patiktų klausimas apie svajones wub.gif tik aš pasitikslinčiau, apie kokias svajones norėtų išgirsti - gyvenimo, karjeros ar susijusios su šiuo darbu. jei atsakytų, kad, pvz. gyvenimo, tai pasakyčiau savo gyvenimo svajonę (tai galėtų būti ir verslas, ir kelionė aplink pasaulį, ir išmokti šokti, ir pan), bet dar pasakyčiau, kad kadangi kalbame apie darbą, tai artimiausiu metu mano svajonė - gauti šį darbą arba dirbti šioje įmonėje ar kažkaip smile.gif
beje, Austėja, tavo svajonė apie nuosavą verslą yra gera svajonė 4u.gif ji nuoširdesnė ir tikresnė, nei svajonė dirbti kokioje vadybininkės pozicijoje 4u.gif aš labiau patikėčiau.

bet mano karjeros testų rezultatai parodė beveik 0 "gero įspūdžio" skalėje bigsmile.gif aš nesistengiu pasirodyti geriau, nei esu blush2.gif

o man taaaaaip faina dirbti samdomą darbą su profesionaliais kolegomis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 01, 08:58)
Nors man irgi tas pats... Eisiu šiandien į tą parduotuvę, o viduje mintis, jei pradėčiau dirbti ir pasiūlytų kokios administratorės darbą, kuris man arčiau širdies, kas tada...  doh.gif  biggrin.gif juk kas mėnesį irgi nelakstysi nekeisi darbų... Nors va mano draugė panašiai, nueina, nepatinka, mėnesis praeina, apsisuka ir ieško kitur...  unsure.gif

mano paprastas patarimas (tau, visoms ir pačiai sau) - nueik, gauk darbą, tada galvok ir priimk sprendimą dirbti ten ar ne 4u.gif kai gausi administratorės darbą - vėl galvok ir priimk sprendimą, ką pasirinkti - likti pardavėja ar lėkti dirbti administratore.
labai lengva svarstyti, ką darytum ar ko nedarytum, kol dar neturi realaus pasirinkimo. yra didelis skirtumas tarp pasirinkimo iš realių ir iš menamų pasiūlymų ax.gif o dar lengviau nuspręsti iš anksto (pvz., vis tiek to nedirbsiu) ir tuo pateisinti kažko nepadarymą.
taigi aistuliaa, nueik į pokalbį, gauk tą darbą, o tada svarstyk - eiti/neiti/dirbti čia/ieškoti kito. žiūrėk, donstop taip ir darė - ėjo visur, gavo 5 pasiūlymus ir pasirinko tikrai ne pirmą.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 01, 09:58)
Nors man irgi tas pats... Eisiu šiandien į tą parduotuvę, o viduje mintis, jei pradėčiau dirbti ir pasiūlytų kokios administratorės darbą, kuris man arčiau širdies, kas tada...  doh.gif  biggrin.gif juk kas mėnesį irgi nelakstysi nekeisi darbų... Nors va mano draugė panašiai, nueina, nepatinka, mėnesis praeina, apsisuka ir ieško kitur...  unsure.gif

Aš tokia pat doh.gif Nepatinka - išeinu, kad ir po mėnesio. Užtat per kiekvienas paieškas sakau sau - neskubėk, apsvarstyk viską gerai. Bet kol nepradedi dirbti konkretų darbą konkrečioje įmonėje, tol nesupranti, ar tau tas patinka ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 03 01, 10:09)
mano paprastas patarimas (tau, visoms ir pačiai sau) - nueik, gauk darbą, tada galvok ir priimk sprendimą dirbti ten ar ne  4u.gif kai gausi administratorės darbą - vėl galvok ir priimk sprendimą, ką pasirinkti - likti pardavėja ar lėkti dirbti administratore.
labai lengva svarstyti, ką darytum ar ko nedarytum, kol dar neturi realaus pasirinkimo. yra didelis skirtumas tarp pasirinkimo iš realių ir iš menamų pasiūlymų ax.gif o dar lengviau nuspręsti iš anksto (pvz., vis tiek to nedirbsiu) ir tuo pateisinti kažko nepadarymą.
taigi aistuliaa, nueik į pokalbį, gauk tą darbą, o tada svarstyk - eiti/neiti/dirbti čia/ieškoti kito. žiūrėk, donstop taip ir darė - ėjo visur, gavo 5 pasiūlymus ir pasirinko tikrai ne pirmą.

Taip taip, eisiu smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 03 01, 10:16)
Aš tokia pat  doh.gif  Nepatinka - išeinu, kad ir po mėnesio. Užtat per kiekvienas paieškas sakau sau - neskubėk, apsvarstyk viską gerai. Bet kol nepradedi dirbti konkretų darbą konkrečioje įmonėje, tol nesupranti, ar tau tas patinka ar ne doh.gif

Aš iš vienos pusės žaviuosi, kad tiek ryžto smile.gif o iš kitos, ar darbdaviui neklius pažiūrėjus CV, kd darbai taip dažnai keičiami ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 01 kovo 2011 - 09:18
Labas rytas 4u.gif

sveikinimai gavusioms darbus 4u.gif

o aš šiandien lauksiu galutinio sprendimo... Kadangi sakė, kad bet kokiu atveju informuos, tai vis tikrinu paštą blush2.gif (nors vis bandau nukreipti mintis kitur).

Mano situacija panaši, kaip prieš tai kalbėjot - darbas, kurį siūlo nėra mano svajonių, bet turiu gyvenimo pamoką, kaip būna su išankstiniu nusistatymu.

Pradėjusi dirbti savo svajonių darbą, labai greit nusivyliau, po to gavau dar vieną pasiūlymą, tačiau labai nenorėjau... Laimei, mano situacija susiklostė taip, kad galėjau vienu metu derinti abu darbus. O galutinis rezultatas toks, kad atsisakiau savo svajonių darbo ir likau dirbti ten, kur maniau, kad man bus visiškai ne prie širdies...
Atsakyti
QUOTE(misbeliever @ 2011 03 01, 10:28)
Labas rytas 4u.gif

sveikinimai gavusioms darbus  4u.gif

o aš šiandien lauksiu galutinio sprendimo... Kadangi sakė, kad bet kokiu atveju informuos, tai vis tikrinu paštą  blush2.gif (nors vis bandau nukreipti mintis kitur).

Tikiuosi, kad pavyks 4u.gif
Atsakyti
O aš šiandien sulaukiau neigiamo atsakymo iš vienos įmonės verysad.gif Agentūra parašė sms. Dar vieno atsakymo laukiu, bet jaučiu bus toks pats. Nesuprantu, ką darau negerai g.gif Iš tikro su baime pradedu laukti vasaros, kada darbų pasiūla išvis sumažės...

Aistuliaa citata "Aš iš vienos pusės žaviuosi, kad tiek ryžto o iš kitos, ar darbdaviui neklius pažiūrėjus CV, kd darbai taip dažnai keičiami "

Į CV nebūtina viską rašyti tongue.gif

Misbeliever, laikom kumščius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 01, 10:18)
o iš kitos, ar darbdaviui neklius pažiūrėjus CV, kd darbai taip dažnai keičiami  ax.gif

Taip, taip Geltonažuvis teisi biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau po pokalbio. Užtruko viskas kelias minutes, pati atsisakiau. Iš karto nuėjus nepatiko, kad ten viskas apmirę, žmonių nėra, ką ten veikti visą dieną, išeit iš proto galima... O jei ateina koks žmogus, eiti ir įkyriai siūlyti visus iš eilės drabužius, nes kitaip sakė niekas nieko neperka... Nenoriu schmoll.gif

O šiaip rudenį daugiau darbų pasiūlymų atsiranda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 01 kovo 2011 - 12:14
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 01, 13:13)
Aš jau po pokalbio. Užtruko viskas kelias minutes, pati atsisakiau. Iš karto nuėjus nepatiko, kad ten viskas apmirę, žmonių nėra, ką ten veikti visą dieną, išeit iš proto galima... O jei ateina koks žmogus, eiti ir įkyriai siūlyti visus iš eilės drabužius, nes kitaip sakė niekas nieko neperka... Nenoriu  schmoll.gif

O šiaip rudenį daugiau darbų pasiūlymų atsiranda?

Jau geriau kai apmirę, nei kai milijonas klientų ir nusivarai nuo kojų 4u.gif
Atsakyti
Na ką, o mano viltis po truputį gęsta... Jau gerokai įdienojo, o skambučio dar nėra. Guodžia tik tai, kad ir elektroniniu paštu dar negavau jokios žinutės... unsure.gif
Atsakyti