buvau dar del vieno darbo pokalbyje, tai pasake, kad esu labai nuolanki ir nusileidzianti ir dar kai ka. tai vat negavau dabo, ir nezn isvis kada as ji gausiu, nes nesiseka man su juo tai algu nemoka tai as netinku. tai as per jauna, tai per silpna ir t.t.
jau net galvoju apie psichologo konsultacija, bet kad pinigu nesukrapstau.
Papildyta:
QUOTE(misbeliever @ 2011 02 21, 22:56)
o aš nuoširdžiai patarsiu, kad net ir studijuodama magistrą, būtinai įsidarbink. Per pokalbius esu sulaukus net tokio klausimo, kodėl nedirbau bakalauro studijų metu, nors paaiškinau, kad studijavau dienine forma bei visą savo laiką skyriau įgyti kuo daugiau žinių, tačiau darbdavys piktu veidu atšovė, kad teorija be praktikos apskritas nulis
Apie magistrus, uzdarbius.... pažiūrėk va čia vaizdelį, bet turi pati pasispaust Apie magistrus... Labai patiko vienas sakinys "pas mus išaukštinamas aukštasis mokslas, mokslas tai jėga... bet!"
Apie magistrus, uzdarbius.... pažiūrėk va čia vaizdelį, bet turi pati pasispaust Apie magistrus... Labai patiko vienas sakinys "pas mus išaukštinamas aukštasis mokslas, mokslas tai jėga... bet!"
bet tai kas per protas pas ta darbdavi, gi reikia dienine forma mokytis iki 18 val kai kada sedeti ir dar kiekviena diena, o po to paskaitom ruostis, o dar studentu nelabai priima.