del "druskos" as pritariu
jei matai, kad nieko nebus, tai pilk jos kiek nori, ir nekreipk demesio, yra tokiu, kur tiesiog biolaukai nesutampa, tai pradeda issidirbineti, arba tokia natura, lygis, zemint, zino, kad ieskai ir esi pazeidziama, geriau buk drasi ir eik kaip i svente, gerai nusiteikus, "negausiu, turesiu praktikos" tada ir pokalbiai bus sklandesni ir tau bus psichologiskai lengviau.
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 24, 23:15)
O kiek ten tų praktikų turėjai?
Nes aš kai VPU, turėjau 2 pedagogines praktikas, kurios man duotų pliusiuką tik darbinantis mokykloj, daugiau niekam nebūtų įdomios...
tu juokauji? (as pradejau nuo telemarketingo, ten super gera mokykla, paskui kiti keliai atsiveria)
ziurint i kokias pareigas siuo metu ieskai ???
dirbau mokykloje. esu komunikabili,
teko vesti renginius, prisideti mokyklos sventej. organizavom kazka, teko padaryti ta ir ta....
esu komunikabili, imli naujovems, puikiai surandu kalba su iv amziaus zmonemis..
megstu organizuoti, kurti, daryti,
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 25, 16:47)
Aš neišmanau, bet manau, jog tai rodo nesidomėjimą pašnekovu...
Mane šiandien dviese klausinėjo, vienas vienoj pusėj sėdėjo, kitas - kitoj. Tai stengiausi kalbėdama abu žvilgsniais apšaudyt
Beje, šiandien supratau 1 svarbų dalyką, kurį įtariau, bet... Darbdaviai abejoja mano kompetencija, kadangi dirbu mikro įmonėje, kur dokumentų realiai yra nedaug. Jie galvoja, jog aš galiu nesugebėti jų paruošti, mažai patirties. Kaip manot, kaip juos įtikinti, kad kompetencijos aš turiu? Šiandien tai taip ir pasakiau, kad nors apimtys ne tokios kaip pas juos, tačiau raštvedybos taisyklės galioja visiems tos pačios. Net klausė, ar domiuosi jų pakeitimais, naujovėmis ir kokie paskutiniai yra
yra tokia kategorija zmoniu, kurie bijo akiu kontakto, arba del tam tikru priezasciu
pasiteirauk, pagal ka jie sprendzia, kad tu nekompetetinga?
kaunas-kursai