Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(^Austėja^ @ 2011 02 24, 23:10)
del kitokiu dalyku, ne kad darbas netinka. as pries 2 metus baigiau studijas, o patirties neturiu, nes dar mokausi neakivaizdziai.
as cv gerai parasau, mane kviecia i pokalbius, bet netinku del to kad per jaunai atrodau, as mazai kalbu, nedrasiai, per nuolanki.

na žinokit tai pataisoma, apranga rinkitės kuo griežtesnę, o kalbas repetuokite, tiesiog pvz. dažotės ryte ir šnekėkite su savim garsiai, repetuokite situacijas, aš jau gana metuose, bet aš visada repetuoju tik tyliai, nes čiaip kalbu gana garsiai ir gana emocingai, bet pvz. susigalvoju klausimą ir surepetuoju atsakymą, man tai padeda, nes kai paklausia aš jau būnu kaip ir atsakius sau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soul @ 2011 02 24, 23:24)
Aš KTU+VGTU-> Bakalaure 2 praktikos, magistre 1, po magistro irgi 1...

O praktikas prie darbo patirties rašyti ar kur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2011 02 25, 09:56)
na žinokit tai pataisoma, apranga rinkitės kuo griežtesnę, o kalbas repetuokite, tiesiog pvz. dažotės ryte ir šnekėkite su savim garsiai, repetuokite situacijas, aš jau gana metuose, bet aš visada repetuoju tik tyliai, nes čiaip kalbu gana garsiai ir gana emocingai, bet pvz. susigalvoju klausimą ir surepetuoju atsakymą, man tai padeda, nes kai paklausia aš jau būnu kaip ir atsakius sau  4u.gif

Deganti, kaip tau sekasi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 25, 12:03)
Deganti, kaip tau sekasi?  rolleyes.gif

darau pertrauką ir tiek, šiuo metu tik perverčiu skelbimus, darbo paiešką atidėjau 4u.gif dėlioju dabar save po truputį, supratau, kad galbūt save nuvertinu ir galbūt galėčiau pretenduot ir į aukštesnes pareigas, nei kad žiūrinėjau, tad tiesiog kaupiuose naujam etapui biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, pirmadieni gal po 2 savaiciu pertraukos ir as keliausiu i pokalbi thumbup.gif Siunciau i vienas pareigas, bet sako pas mus keiciasi struktura, ieskosime dar vieno zmogaus ir kaiptik man dar tinkamesnes pareigos ir darbo profilis bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2011 02 25, 13:55)
supratau, kad galbūt save nuvertinu ir galbūt galėčiau pretenduot ir į aukštesnes pareigas, nei kad žiūrinėjau, tad tiesiog kaupiuose naujam etapui  biggrin.gif

thumbup.gif As ir bandau kauptis, kas daugiau belieka doh.gif

mamucis  Paskelbta Šiandien, 14:07
  Nu va, pirmadieni gal po 2 savaiciu pertraukos ir as keliausiu i pokalbi thumbup.gif Siunciau i vienas pareigas, bet sako pas mus keiciasi struktura, ieskosime dar vieno zmogaus ir kaiptik man dar tinkamesnes pareigos ir darbo profilis bigsmile.gif

VALIO thumbup.gif thumbup.gif o kodel tokia pertrauka ilga buvo, ar niekur nesiuntei ar nieks nekviete? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 25, 14:15)
VALIO  thumbup.gif  thumbup.gif o kodel tokia pertrauka ilga buvo, ar niekur nesiuntei ar nieks nekviete? smile.gif

Cia buvo tarpas kai nelabai radau kur siusti, issiunciau labai mazai cv, tai ir rezultatas toks atitinkamas
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2011 02 25, 14:27)
Cia buvo tarpas kai nelabai radau kur siusti, issiunciau labai mazai cv, tai ir rezultatas toks atitinkamas

Tikekimes pirmadienio pokalbis atnes geru permainu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as irgi gavau pakvietima i pokalbi antradieniui bigsmile.gif Valio! biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. as dar rimtai neieskau darbo, nes dekrete iki rugpjucio, bet slaitau foruma is skelbimus perziuriu. Radau senai pries kelias sav skelbima kad iesko zmogaus 3-4 dirbt, galvoju nusiusiu cv, bet parasiau domina, tik jei neoficialus. ir siandien skambina...sako jei ofise neiseina del vaiko dirbt galit namuose neoficialiai, jei i susitikima negalit atvaziuot, galiu pas jus i namus atvaziuot pakalbet...kazkaip keista...bijau, kad neisdurtu...internete nieko beveik apie ta imone nerandu...nepvm moketoja
nors radau jau ju psl ir jame raso pvm moketojai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuoklexxx: 25 vasario 2011 - 14:41
mamuci, aš irgi turiu nuojautą, tik nieko nesakysiu bigsmile.gif

Chrysocolla, tau turi gi pagaliau atsirasti kažkokių prošvaisčių, tu tiek CV siunti ir taip stengiesi 4u.gif . primink, ar tu dabar kažką dirbi (turi kokių "chaltūrų"), ar visą save atiduodi tik darbo paieškai?

aš pradėsiu tik nuo antradienio, bet jau šią savaitę gavau daugybę informacijos, buvom ilgam susitikę su savininku, pirmadienį - pirmieji darbo susitikimai kitame mieste. žodžiu, aš jau visa in.
tikiuosi, darbo sutartis manęs labai nenustebins (nors mane nustebinti, turbūt, nedaug kas gali biggrin.gif ).
Atsakyti
Sveiko, pasiilgot manęs? biggrin.gif

QUOTE(2softly @ 2011 02 24, 12:33)
Atrodo labai įdomu bigsmile.gif Pačiai įdomu buvo?

Mano darbas šiek tiek su tuo siejasi, tačiau ėjau savo noru ir iniaciatyva.

QUOTE(Oliza @ 2011 02 24, 20:31)
Geltonazuvis  bigsmile.gif  tukstantis balioneliu tau  4u.gif  Ekstremaliai greit susisukau ir seminare sekmingai sudalyvavau  friends.gif

Nėra už ką ax.gif Ar patiko? Man tai dauguma dalykų buvo žinoma, bet naudinga, kad priminė ax.gif

QUOTE(mamucis @ 2011 02 25, 15:07)
Nu va, pirmadieni gal po 2 savaiciu pertraukos ir as keliausiu i pokalbi  thumbup.gif  Siunciau i vienas pareigas, bet sako pas mus keiciasi struktura, ieskosime  dar vieno zmogaus ir kaiptik man dar tinkamesnes pareigos ir darbo profilis  bigsmile.gif

Mamuči, liuks, sėkmės pokalbyje thumbup.gif

QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 25, 15:53)
O as irgi gavau pakvietima i pokalbi antradieniui  bigsmile.gif Valio!  biggrin.gif

Tau taip pat smile.gif

Dar pasipasakosiu smile.gif Vakar per seminaro pietų pertrauką sulaukiau skalbučio iš agentūros. Siunčiau pirmadienį CV. Paklausinėjo ir perdavė mano duomenis įmonei. Vakare paskambino iš ten ir pakvietė į pokalbį. Tai iš jo neseniai grižau. Šiaip visai nieko, manau, kad sutikčiau, jei pasirinktų mane. Nuliūdino vienas dalykas. Ryte spėjau pastebėti, kad atnaujino tą skelbimą, kur taip laukiau skambučio su atsakymu... verysad.gif
Atsakyti