Aš šiandien ir ryt irgi dalyvauju seminare, labai įdomus, toks psichologinis, apie asmenybės tipus, universitete nemokamai
misbeliever, smagu, kad puikiai praėjo pokalbis, linkiu, kad pasisektų
Šiandien dėl papildomo darbelio tik skambinausi, korepetitorės, būtų man pagal specialbę, tik, aišku, čia neoficialus ir tik kaip papildomas
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 02 24, 19:03)
as saves anksciau nenuvertindavau, bet mane nuvertina kai darbo ieskau, visa mintis tame ir paslepta.
todel, kad tau pasake, gal tau darbas netinkamas?
kl toks, kiek pati issiunti cv i tokias pozicijas, ar turi darbines patirties, kiek laiko, ar studijas baigus?
kaip aktyviai pati ieskai?
jei reikia, yra zm, cia kurie galetu perziureti tavo cv ir paziuret, ka ne taip rasai.
jei kazkas nepatiko kitu postuose, paprasyk pagristi savo nuomone, bet nemanyk, kad yra nusistate pries tave.
kiekvienos nuomone svarbi. nesvarbu kokia. tai tik nuomone , sprendimus priimi tik TU
vakar buvau parasiusi daugiau, bet pagalvojau, kad esu snipinejama istryniau
lankau kursus, kai mane pasirinko jie, snd kl pagal kokius kriterijus renkasi darbuotojus
atsakymas
el pastai, jokiu pupyte, lelyte, saulele
pagal pomegius
amziu,
darbine patirti. cia kur einu, tai reikia aktyviu zmoniu, bendraujanciu
pomegius
ir butinai ziuri i darbo laika, kiek esi isdirbes, jei kas menesi 2 keiciamos darbovietes, net neziuri.
visdaryste moka 2000 tada gerai.... bet po keliu menesiu arba isisuksi, arba ieskosies kitu:) prognozuoju
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 02 24, 19:34)
lankau kursus, kai mane pasirinko jie, snd kl pagal kokius kriterijus renkasi darbuotojus
visdaryste moka 2000 tada gerai.... bet po keliu menesiu arba isisuksi, arba ieskosies kitu:) prognozuoju
ar gali truputį aiškiau parašyti šituos du sakinius - ne visai supratau
Sveiki, ar esat ieškoję darbo per agentūras? Ar buvo naudos? Kurios vertos dėmesio pvz. Vilniuje?
ten buvo VISDARYSTE donstop skirta.
kursai finansu konsultantes, gali idarbinti arba siulo imti pazyma ir moketis paciai mokescius.
siuo metu tik mokausi. nors turiu ir darboviete, su kuria lanksciai suderinau situs savo mokslus.
kursai finansu konsultantes, gali idarbinti arba siulo imti pazyma ir moketis paciai mokescius.
siuo metu tik mokausi. nors turiu ir darboviete, su kuria lanksciai suderinau situs savo mokslus.
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 24, 21:23)
O ką daryt kas neturi darbinės patirties, cv tuščias?
Kai buvo tuščias mano CV, aš įrašiau visas atliktas praktikas universitetuose- labai daug sudėtingų žodžių, praktikos vadovų ir pan:). Pagal tai ir atrinko pirmam darbui.
QUOTE(Soul @ 2011 02 24, 23:13)
Kai buvo tuščias mano CV, aš įrašiau visas atliktas praktikas universitetuose- labai daug sudėtingų žodžių, praktikos vadovų ir pan:). Pagal tai ir atrinko pirmam darbui.
O kiek ten tų praktikų turėjai?
Nes aš kai VPU, turėjau 2 pedagogines praktikas, kurios man duotų pliusiuką tik darbinantis mokykloj, daugiau niekam nebūtų įdomios...
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 24, 23:15)
O kiek ten tų praktikų turėjai?
Nes aš kai VPU, turėjau 2 pedagogines praktikas, kurios man duotų pliusiuką tik darbinantis mokykloj, daugiau niekam nebūtų įdomios...
Aš KTU+VGTU-> Bakalaure 2 praktikos, magistre 1, po magistro irgi 1...
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 02 24, 19:34)
todel, kad tau pasake, gal tau darbas netinkamas?
kl toks, kiek pati issiunti cv i tokias pozicijas, ar turi darbines patirties, kiek laiko, ar studijas baigus?
jei reikia, yra zm, cia kurie galetu perziureti tavo cv ir paziuret, ka ne taip rasai.
jei kazkas nepatiko kitu postuose, paprasyk pagristi savo nuomone, bet nemanyk, kad yra nusistate pries tave.
kiekvienos nuomone svarbi. nesvarbu kokia. tai tik nuomone , sprendimus priimi tik TU
atsakymas
pagal pomegius
amziu,
pomegius
ir butinai ziuri i darbo laika, kiek esi isdirbes, jei kas menesi 2 keiciamos darbovietes, net neziuri.
atsakymas
pagal pomegius
amziu,
pomegius
del kitokiu dalyku, ne kad darbas netinka. as pries 2 metus baigiau studijas, o patirties neturiu, nes dar mokausi neakivaizdziai.
as cv gerai parasau, mane kviecia i pokalbius, bet netinku del to kad per jaunai atrodau, as mazai kalbu, nedrasiai, per nuolanki.