Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 24, 09:20)
Apie internetinę rinkodarą bei kaip žinoti, ar ji efektyvi  smile.gif

pasakok kur kada - as ir eiciau bigsmile.gif
Atsakyti
Parašiau nuorodą į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 24, 09:20)

Naudinga informacija. Verta nueiti. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Oliza @ 2011 02 23, 21:05)
As taip pat vaiku klausimo nepaklausta niekad neaptarineju  schmoll.gif  Nemanau kad tai yra darbdavio reikalas, ar turi itakos mano profesionalumui  ax.gif

Ir aš su darbdaviu neaptarinėju vaikų klausimo, jei paklausia atsakau, jei ne-nepuolu dėstyti visko.
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 24, 10:20)

Atrodo labai įdomu bigsmile.gif Pačiai įdomu buvo?
Atsakyti
Susiradau internete koks seminaras. Gaila, kad anksčiau nežinojau doh.gif
Jei galėsi, bent kažkiek papasakok, ką pasakojo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2softly: 24 vasario 2011 - 11:03
Per radija tik ka sake, kad nuo rudens prognozuojama nauja darbo vietu kurimo era smile.gif

Kad ju zodziai Dievui i ausi.

Aisku cia esancioms sekme nusisypsos ir greiciau, tikekimes. 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutas2006: 24 vasario 2011 - 12:27
QUOTE(Liutas2006 @ 2011 02 24, 12:13)
Per radija tik ka sake, kad nuo rudens prognozuojama nauja darbo vietu kurimo era smile.gif

Aisku cia esancioms  sekme nusisypsos ir greiciau, tikekimes. 4u.gif

Geros žinios :4u:Bet speju, kad cia tos kalbos, tik pries rinkimus, juk kelios dienos liko iki rinkimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reims: 24 vasario 2011 - 12:26
Sveikos. Siandien tik 2 cv ir tai i vadybininko vieta issiusti.. Visisikai nera kur siusti cv sad.gif Bet turejau kitokios papildomos veiklos uztai diena nenuejo tusciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutas2006 @ 2011 02 24, 12:13)

Aisku cia esancioms  sekme nusisypsos ir greiciau, tikekimes. 4u.gif

as tai nusprendziau kad esu netikus niekam, nepriima manes i darba, tai cia isskyrys mane.
Papildyta:
QUOTE(Chrysocolla @ 2011 02 24, 14:54)
Sveikos. Siandien tik 2 cv ir tai i vadybininko vieta issiusti.. Visisikai nera kur siusti cv sad.gif Bet turejau kitokios papildomos veiklos uztai diena nenuejo tusciai smile.gif

man tai pasvajot i vadybininko pozicija, toli grazu, as ten tik ant pabandymo issiunciu.
Atsakyti
^Austėja^- kodEl tu save taip nuvertini?
Chrysocolla- tik du, o jei taip kiekviena diena po du, ziurek ir i tema nebeturesi laiko kada uzsukti.
Einu skelbimu paziureti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2011 02 24, 16:31)
^Austėja^- kodEl tu save taip nuvertini?
Chrysocolla- tik du, o jei taip kiekviena diena po du, ziurek ir i tema nebeturesi laiko kada uzsukti.
Einu skelbimu paziureti.  4u.gif

as saves anksciau nenuvertindavau, bet mane nuvertina kai darbo ieskau, visa mintis tame ir paslepta.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

na ką, buvau šiandien pokalbyje. Visai šauniai ir sklandžiai praėjo. Pasirodo, kad nebuvau viena kandidatė - kitų kandidatų turėjo pasirinkę iš įdarbinimo agentūros, tačiau aš buvau vienintelė, kuri atsiuntė cv savo iniciatyva, ir dar tuo metu, kai neplanavo priimti naujų darbuotojų ax.gif pliusas man blush2.gif

pokalbio metu dalyvavo du vadovai - visos įmonės (generalinis) ir atstovybės - labai šauniai pakalbėjom, kadangi jaučiausi laisvai, tai sugebėjau užduoti jiems nepatogių klausimų hihihi.gif tik baiminuosi, kad gali pasirinkti paprastesnį (kvalifikacijos ir kompetencijos atžvilgiu) bei pigesnį (atlyginimo atveju) variantą...

sakė, kad informuos bet kokiu atveju ax.gif
Atsakyti