QUOTE(zibuoklexxx @ 2011 02 23, 20:02)
sveika. o ka rasai apie motinystes atostogas? Rasai ka nors cv? ka sako, kad vaika maza turi? koks miestas?
Zinok anksciau rasiau cv, kad turiu vaika, bet kiek siunciau cv niekas net nepaskambino, tai pasitarusi su viena pazistama, kuri dirbo personalo atranku kompanijoje (ji sake galiu rasyti, galiu ir ne), nutariau istrinti ta irasa is cv. Tai mano cv kaip ir nesimato, kad as motinystes atostogose ar kad turiu maza vaika, manau jei jau pretenduoji i kazkokia pozicija esi garantuota kad tavo vaikas bus priziuretas ir del to nebus kazkokiu nesusipratimu. Ir ka.. prasidejo skambuciai, gal cia ir sutapimas nezinau...
O siandien tai taip keistai gavosi pokalbyje pokalbio metu pagrinde klausinejo apie darba kuri dirbau anksciau, o ne ta is kurio esu isejusi motinystes atostogu, tai gavosi taip kad is kalbos neisejo, o as ir nepasakiau kad turiu vaikiuka truputi gal ir negerai, tik tiek, kad jie nei apie seima klause, nei apie vaikus, o as zinau, kad mano vaikas bus priziuretas ir problemu man del to nekils tai ir nepuoliau nieko pasakot...