Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(zibuoklexxx @ 2011 02 23, 20:02)
sveika. o ka rasai apie motinystes atostogas? Rasai ka nors cv? ka sako, kad vaika maza turi? koks miestas?

Zinok anksciau rasiau cv, kad turiu vaika, bet kiek siunciau cv niekas net nepaskambino, tai pasitarusi su viena pazistama, kuri dirbo personalo atranku kompanijoje (ji sake galiu rasyti, galiu ir ne), nutariau istrinti ta irasa is cv. Tai mano cv kaip ir nesimato, kad as motinystes atostogose ar kad turiu maza vaika, manau jei jau pretenduoji i kazkokia pozicija esi garantuota kad tavo vaikas bus priziuretas ir del to nebus kazkokiu nesusipratimu. Ir ka.. prasidejo skambuciai, gal cia ir sutapimas nezinau...
O siandien tai taip keistai gavosi pokalbyje blush2.gif pokalbio metu pagrinde klausinejo apie darba kuri dirbau anksciau, o ne ta is kurio esu isejusi motinystes atostogu, tai gavosi taip kad is kalbos neisejo, o as ir nepasakiau kad turiu vaikiuka blush2.gif truputi gal ir negerai, tik tiek, kad jie nei apie seima klause, nei apie vaikus, o as zinau, kad mano vaikas bus priziuretas ir problemu man del to nekils tai ir nepuoliau nieko pasakot... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(medi @ 2011 02 23, 19:28)
pokalbio metu pagrinde klausinejo apie darba kuri dirbau anksciau, o ne ta is kurio esu isejusi motinystes atostogu, tai gavosi taip kad is kalbos neisejo, o as ir nepasakiau  kad turiu vaikiuka blush2.gif  truputi gal ir negerai, tik tiek, kad jie nei apie seima klause, nei apie vaikus, o as zinau, kad mano vaikas bus priziuretas ir problemu man del to nekils tai ir nepuoliau nieko pasakot...  rolleyes.gif

labai gerai tau išėjo, taip ir toliau laikykis. jei yra kas vaiku pasirūpins ir nesukelsi didelių problemų nei darbdaviui, nei kolegoms (nekalbu apie dalykus, nuo kurių neapsaugotas niekas), tai išvis apie tai kalbėti nereikia. žinoma, jei klaustų tiesiai, tai išsisukinėti būtų kvaila, bet pačiam apie tai užsiminti nėra jokio reikalo.

būsi stebuklas šioje temoje, jei taip va gausi darbą. labai tau to linkiu 4u.gif
Atsakyti
As taip pat vaiku klausimo nepaklausta niekad neaptarineju schmoll.gif Nemanau kad tai yra darbdavio reikalas, ar turi itakos mano profesionalumui ax.gif
Ar tures itakos darbo kokybei? Visko gali but, jei vaikas smarkiai susirgtu, tikrai nepalikciau auklei su 40 temperatura schmoll.gif Bet tai nereiskia, jog neturiu teises dirbti. Neturintys vaiku, turi kitu artimuju, gali patys susirgti, susizeisti ar pan. nuo to niekas neapsaugotas.
Atsakyti
QUOTE(aysel @ 2011 02 23, 21:36)
labai tau to linkiu  4u.gif

Aciu aysel 4u.gif
QUOTE(aysel @ 2011 02 23, 21:36)
tai išvis apie tai kalbėti nereikia. žinoma, jei klaustų tiesiai, tai išsisukinėti būtų kvaila, bet pačiam apie tai užsiminti nėra jokio reikalo.

QUOTE(Oliza @ 2011 02 23, 22:05)
As taip pat vaiku klausimo nepaklausta niekad neaptarineju  schmoll.gif  Nemanau kad tai yra darbdavio reikalas, ar turi itakos mano profesionalumui  ax.gif

Tai va butent ir ejau i pokalbi su tokia nuostata jei iseis kalba ta tema arba tiesiai sviesiai paklaus – nemeluosiu, o sakysiu tikraja situacija, o jei ne, tada ir nekalbesiu ta tema, nes kaip ir Oliza nemanau kad tai turi itakos mano profesionalumui ir turetu itakoti darbdavio sprendima del mano priemimo i darba..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medi: 23 vasario 2011 - 21:47
sveikos,

as kai siusdavau cv siusdavau, visur kur maniau esu tinkama, pagal mano buvusio telemarketingo patirti.

siusdavau cv visur ir nesigreziodavau kam ir kaip, nes kai paskambindavo, tai nezinodavau is kur man skambina, ar jie mane patys susirado, ar as jiems siunciau. nes pavadinimas man nieko nesakydavo, o jei dar neisgirsti, tai laukdavau adreso, per googla susirasdavau, kas ir kaip.

jei turit galimybe mokytis, mokykites, jei norit suderinti moksla su darbu ir prasom. Kaip patinka taip darykit, as buvau anksciau kitokia, negaledavau suderinti, ne mano budui, buvau letesne, uztat dabar kitaip blush2.gif

beje, jei nepranesi db, kad isidarbinai kas bus? ismoka nepriklauso.
beje, nesigirkit, kad uz jus dar dotacijos priklauso, nes kai kas tik tokius ir gaudo.. 400 is db 400 darbdavys, o paskui keicia kitais.

donstop, kaip taviskis darbas? pradeda patikti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukstiene: 23 vasario 2011 - 22:57
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 02 23, 23:41)

donstop, kaip taviskis darbas? pradeda patikti?

Dirbu jau trečią savaitę, įsivažiavau, viskas ok smile.gif Kad patiktų darbas, tai ne schmoll.gif Visgi manau, kad ir sudėtingesnį galėčiau dirbt, ir šiaip, galima būtų ateity pasieškot kažko labiau kūrybiško, laisvesniu grafiku, kažko labiau prie dūšios. Dabar esu patenkinta tik tuo, kad turiu pastovias pajamas thumbup.gif
Atsakyti
O ką susiradus, jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms smile.gif

Medi, linkiu tau ilgai neužsibūti biggrin.gif

Šiandien čia būsiu neaktyvi, nes atėjus į darbą pamačiau, kad mūsų pastate nemokamas seminaras vyksta, tai eisiu smile.gif Nes ir sertifikatus duos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 24, 08:17)
Dirbu jau trečią savaitę, įsivažiavau, viskas ok  smile.gif  Kad patiktų darbas, tai ne  schmoll.gif  Visgi manau, kad ir sudėtingesnį galėčiau dirbt, ir šiaip, galima būtų ateity pasieškot kažko labiau kūrybiško, laisvesniu grafiku, kažko labiau prie dūšios. Dabar esu patenkinta tik tuo, kad turiu pastovias pajamas  thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 24, 09:26)
O ką susiradus, jei ne paslaptis? smile.gif

Jei klausimas man, tai dirbu vadybininke smulkioj įmonėj, į mano pareigas įeina ir sekretorės, ir apskaitininkės, ir vadybininkės, ir maketuotojos, ir parduotuvių vedėjos darbai, žodžiu, kaip čia buvo kažkas išsireiškęs, visadarystė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 24, 09:07)
Labas rytas visoms  smile.gif

Medi, linkiu tau ilgai neužsibūti  biggrin.gif

Šiandien čia būsiu neaktyvi, nes atėjus į darbą pamačiau, kad mūsų pastate nemokamas seminaras vyksta, tai eisiu smile.gif  Nes ir sertifikatus duos thumbup.gif

Labas rytas, grįžus papasakok, apie ką seminaras.
Atsakyti
Apie internetinę rinkodarą bei kaip žinoti, ar ji efektyvi smile.gif
Atsakyti