Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

Ačiū visoms taip draugiškai mane priėmusioms 4u.gif

QUOTE(reims @ 2011 02 22, 20:41)
Dekui uz išsamų aprašymą apie save. Tai ir darbo patirties turi ir dar plius studijuoji. Šaunuolė. O darbo ieškai pagal sudijas? Ar ką rasi pagal dušią?

Tikriausiai geriausiai jausčiausi tame darbe, kuriame galėčiau pritaikyti iš įvairių sričių įgytas žinias.
Atsakyti
nerealus, superinformatyvus ir ypac intelektualaus pobudzio darbo skelbimas:

Darbo pobūdis:
kompanija EUROPOS VARTAI priims i ofisini darba
darbuotoja

Reikalavimai:
butina zinoti rusu lietuviu kalbos
malonios isvaizdos
CV ziurima tik su foto

Skelbimas galioja iki:
2011.05.25

thumbup.gif idomu kokie ten zmones dirba
Atsakyti
QUOTE(fancy @ 2011 02 23, 14:21)
nerealus, superinformatyvus ir ypac intelektualaus pobudzio darbo skelbimas:

Darbo pobūdis:
kompanija EUROPOS VARTAI priims i ofisini darba
darbuotoja
Reikalavimai:
butina zinoti rusu lietuviu kalbos
malonios isvaizdos
CV ziurima tik su foto

Skelbimas galioja iki:
2011.05.25

thumbup.gif  idomu kokie ten zmones dirba

Kaip ilgai skelbimas galioja.Kuom jie uzsimineja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reims: 23 vasario 2011 - 14:25
QUOTE(reims @ 2011 02 23, 15:23)
Kaip ilgai skelbimas galioja.Kuom jie uzsimineja?

siandien pamaciau, tai turbut siandien ir idejo. na cia VŠĮ, veikla sąjungos, fondai, asociacijos. daugiau nelabai yra info. Atrodytu rimta turetu but, bet is skelbimo tai nzn...
Atsakyti
Intelektualus skelbimas, ką čia bepridursi lotuliukas.gif Aš tuturiu gerą valandą iki išėjimo į pokalbį ax.gif Einu kavytės gerti ir skelbimus perversti smile.gif

Jau peržvelgiau, nieko šiandien schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 23 vasario 2011 - 14:47
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 23, 15:41)
Intelektualus skelbimas, ką čia bepridursi  lotuliukas.gif  Aš tuturiu gerą valandą iki išėjimo į pokalbį  ax.gif  Einu kavytės gerti ir skelbimus perversti  smile.gif

Jau peržvelgiau, nieko šiandien  schmoll.gif

man tai nekyla rankos niekur siust sia savaite...nors jei pamatyciau dominanti skelbima ir prisiversciau issiust..bet...labai laukiu rytojaus. o tada ziuresim, ka si savaite atnes.. smile.gif
Atsakyti
Geltonažuvis jau po pokalbio lotuliukas.gif Sumušiau savo pokalbio trukmės rekordą, užtrukau gal kokias 5 - 7 minutes. Net gaila laiko sugaišto doh.gif Vadovas malonus, paklausė keleto klausimų ir paleido mane. Manau, kad auros nesutapo mūsų, nieko čia nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 23, 18:00)
Geltonažuvis jau po pokalbio  lotuliukas.gif  Sumušiau savo pokalbio trukmės rekordą, užtrukau gal kokias 5 - 7 minutes. Net gaila laiko sugaišto doh.gif Vadovas malonus, paklausė keleto klausimų ir paleido mane. Manau, kad auros nesutapo mūsų, nieko čia nebus  smile.gif

na jo, buna. o daug tikejaisi is sio pasiulymo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 23, 17:00)
Sumušiau savo pokalbio trukmės rekordą, užtrukau gal kokias 5 - 7 minutes. Net gaila laiko sugaišto doh.gif

doh.gif nu man tai tikrai butu gaila sugaišto laiko, bet iš kitos pusės, geriau 5 min., negu kad užlaikytų valandą, nors jau iš anksto aišku, kad "auros nesutampa".
Atsakyti
QUOTE(fancy @ 2011 02 23, 19:08)
na jo, buna. o daug tikejaisi is sio pasiulymo?  smile.gif

Ne, nesitikėjau daug, tik pareigos man patiko, patogi darbo vieta smile.gif Perspektyvų ten manau jokių nebūtų. Labai noriu ten, kur turi savaitės gale paskambinti. Bet irgi jau mažiau svajoju, stengiuosi per daug vilčių nedėti smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, prisijungsiu prie jūsų, nes irgi po truputį ieškau darbo. 4u.gif Šiuo metu esu motinystės atostogose, bet vis dairausi patrauklių darbo pasiūlymų, kadangi į seną darbą grįžti visai nenoriu. Tai vakar pamačiusi mane dominantį skelbimą išsiunčiau cv, ir po kelių valandų paskambino ir pakvietė atvykti į pokalbį smile.gif tai laimės buvo, na o šiandien po pokalbio irgi visai neblogai jaučiuosi, tai lauksiu kitą savaitę sakė pasakys atsakymą. Kažkokia baimė užplūdo, ką reiks daryt jei priims lotuliukas.gif , nes gaila bus dukrytę palikt... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(medi @ 2011 02 23, 19:41)
Sveikos merginos, prisijungsiu prie jūsų, nes irgi po truputį ieškau darbo. 4u.gif  Šiuo metu esu motinystės atostogose, bet vis dairausi patrauklių darbo pasiūlymų, kadangi į seną darbą grįžti visai nenoriu. Tai vakar pamačiusi mane dominantį skelbimą išsiunčiau cv, ir po kelių valandų paskambino ir pakvietė atvykti į pokalbį  smile.gif  tai laimės buvo, na o šiandien po pokalbio irgi visai neblogai jaučiuosi, tai lauksiu kitą savaitę sakė pasakys atsakymą. Kažkokia baimė užplūdo, ką reiks daryt jei priims  lotuliukas.gif , nes gaila bus dukrytę palikt...  verysad.gif

sveika. o ka rasai apie motinystes atostogas? Rasai ka nors cv? ka sako, kad vaika maza turi? koks miestas?
Atsakyti