Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo?

QUOTE(fancy @ 2011 02 23, 13:38)
taip taip taip, neveltui yra posakis, kas iesko, tas randa. Tiesiog nereik ranku nuleist. Kaip jau buvo mineta, kiekvienas Ne, tai yra zingsnis arciau Taip  4u.gif  tik vieniem is antro karto pavyksta, kitiem is dvidesimto smile.gif vis del to per tuos pokalbius mokomes, kaip save pateikt. ax.gif

Bet kaip sunku po to kiekvieno "ne" arba tylos....
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 23, 11:46)

aš turiu širdį vieną "ne" ir vis iki šiol negaliu pamiršti, nors tai buvo seniai, o po to pokalbio susiradau darbą, po to dar vieną... ir žinau kodėl negaliu pamiršti, nes tai buvo mano svajonių darbas, bet labai mandagiai pasakė, kad esate per jauna, tikėtina planuosite vaikus ir t.t., todėl pasirinko kitą kandidatą verysad.gif iki šiol nepamirštu, bet iš kitos pusės žinau ir savo klaidas - tiesiog neįtikinau jų, kad sugebėsiu dirbti... bet vis tiek skaudu blush2.gif
Papildyta:
Preitos temos plepučių TOP 10:

1. Chrysocolla 62 first.gif
2. Geltonazuvis 61 second.gif
3. reims 55 third.gif
4. dontstop 53
5. aysel 52
6. 2softly 29
7. Pookelis 23
8. Deganti 19
8. Oliza 19
9. fancy 18
10. mamucis 17
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 23, 12:46)

Taip, pas mane irgi nuotaikos savaitemis banguoja, tai ziurek nebezinai ka cia ir daryt, tai i tris pokalbius per savaite kviecia ne pirma karta. Tada vel pasitikejimas pakyla 300%...tikiuosi neteks nusileist -500% po sios savaites, tada bus labai skaudus kritimas zemyn blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2011 02 23, 12:46)

Eina sau, as tai bene visus ne atsimenu doh.gif Nezinau kam man to reikia, bet tiesiog negaliu pamirsti ir viskas.. O tyla isvis sunkiai isgyvenu. Po kiekvieno tokio pokalbio kaip buvo vakar, kai realiai suprantu kad tikrai neiciau ten dirbti is ryto buna sunku net is lovos atsikelti, tokia sumauta jauciuosi sad.gif Nu vel issiliejau doh.gif

Geltonazuvie, o tavo vyras pasidare svetaine?
Atsakyti
Reikia būti psichologiškai stipria ir kažkaip nuo to atsiriboti. Labai sunku, bet įmanoma. man lengviau būtų, jei žinočiau, kodėl neatsirinko. Tačiau, jei tyla, tai neturi kieno paklausti. Jei paskambina, nežinau kaip paklasuti g.gif

Tuoj parašysiu AŽ, Chrysocolla mirksiukas.gif
Atsakyti
Tyla manau blogiausia, pirmadienį kur buvau pokalby, sakė bet kokiu atveju paskambins, bet tyli laugh.gif doh.gif
Atsakyti
Tai va, kad prižada, o paskui tyli. Aš laukiu skambučio rytoj arba penktadienį. Irgi žadėjo bet kokiu atveju paskambinti smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Aistuliaa, Geltonazuvie, gal dar sulauksit tų skambučių wink.gif

O šiaip jei jau nepasirenka, tai darbdaviai galėtų bent email'u parašyt, kad nepasirinko ir kodėl. Tai bent nežinia nekankintų.
Atsakyti
O gal cia tokia jau taisykle, jei konkreciai nekalba kad priims jau i darba, o pazada, kad paskambins, tai greiciausiai ir to skambucio nesulauki. smile.gif
Galetu ir el.pastu parasyti, kad Jūsu nepasirinkome ir t.t. Bet ziurekit, skelbimuose parasyta, kad susisieksime su atrinktais kandidatais, tik neparaso kada? smile.gif
Pavalgiau pietus, laikas kavytes gerti IR SKELBIMUS VEL PAVARTYTI kas su manim?
Papildyta:
QUOTE(misbeliever @ 2011 02 23, 11:57)

1. Chrysocolla 62 first.gif
2. Geltonazuvis 61 second.gif
3. reims 55 third.gif
4. dontstop 53
5. aysel 52
6. 2softly 29
7. Pookelis 23
8. Deganti 19
8. Oliza 19
9. fancy 18
10. mamucis 17

oho net trečioje vietoje. Ačiū už taurę. Skaitinėju apie šarvuotų durų spynas, kurios saugiausios.
Atsakyti
kad ir kokios būtume stiprios, visoms nuotaikos banguoja.

didžiausia jūsų stiprybė, kad nenuleidžiate rankų, ieškote palaikymo, kartais net spyrio ir judate toliau 4u.gif
vieną dieną per savaitę galima paliūdėti, bet tik tiek mirksiukas.gif

nesukite galvos dėl to, kad nepaskambina. jei kada priiminėsite žmones į darbą, prisiminkite savo patirtį ir jiems paskambinkite - tai yra daugiausia, ką galite padaryti. dėl to, kad čia dejuosite, jums tikrai niekas neskambins. kreipkite savo mintis naujų darbų paieškoms, o jei sulauksite nebelaukiamo skambučio - bus tik geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2011 02 23, 14:16)
Pavalgiau pietus, laikas kavytes gerti IR SKELBIMUS VEL PAVARTYTI kas su manim?

Aš jau šiandien žiūrėjau, kelis išsiunčiau CV smile.gif

Sėkmės visoms, lekiu į universitetą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 23 vasario 2011 - 13:33
QUOTE(aysel @ 2011 02 23, 13:29)
kad ir kokios būtume stiprios, visoms nuotaikos banguoja.

didžiausia jūsų stiprybė, kad nenuleidžiate rankų, ieškote palaikymo, kartais net spyrio ir judate toliau  4u.gif
vieną dieną per savaitę galima paliūdėti, bet tik tiek  mirksiukas.gif
nesukite galvos dėl to, kad nepaskambina. jei kada priiminėsite žmones į darbą, prisiminkite savo patirtį ir jiems paskambinkite - tai yra daugiausia, ką galite padaryti. dėl to, kad čia dejuosite, jums tikrai niekas neskambins. kreipkite savo mintis naujų darbų paieškoms, o jei sulauksite nebelaukiamo skambučio - bus tik geriau 4u.gif

Tiesiai i desimtuka. 4u.gif
Atsakyti