Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateina ramybė išėjus pilvo diegliams?

Ojej, pilvo diegliai buvo kazkoks kosmaras! pirmaji menesi tai kankinomes abu su kudikiuku, jam skauda, o tu normaliai net negali padet unsure.gif Tai mes gerem colinox ir po menesio diegliu kaip nebuta, oi kaip palengvejo gyvenimas! vaikiukas ramus buvo, ir mums super smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

oj kaip man rupejo sitas klausimas "ar ateina ramybe pasibaigus diegliams" tai pasakysiu, kad nei velnio smile.gif is mano pacios praktikos, tai jei vaikas klyke diena nakti nuo diegliu, vadinasi jis yra jautrus bet kokiem skausmam ir nepatogumam... ir kai pasibaige musu pirmuju 3,5 men kosmaras - diegliai.. beveik niekas nepasikeite.. mergyte liko tokia pat dirgli ir jautri, kai dygsta dantys, ka nors skauda geriau jau negirdet ir nematyt, kankinames ir toliau, o mum dar (jau) 9,5 men. Dabar tikiuos, kaip kazkuri mamyte rase, kad sulig 2 metais kazkas pasikeis 4u.gif
Atsakyti
Mes su vyru miegam po pusę nakties su vaiku. Nes tie diegliai taip vargina mažają. Nėra prasmės nemiegoti visiems ištisai.
Atsakyti
Visiems skirtingai, as net neatsimenu, kada putimai ir diegliukai praejo, gal 2men. Kazkaip atsikankinom ir pasimirso, nors budavo akimirku, kai atrodo stoga nuraus doh.gif Dabar jau atsipuciau kaizkaip, nors juokingai skamba, kai mums dar tik 3men. 4u.gif Bet dziaugiuos, tfu tfu tfu, kad jau visa nakti ismiegam, na, kartais daugiu daugiausiai viena karta atsikeliu rolleyes.gif Laukiam dantuku, neaisku, kaip bus unsure.gif Siaip skiepus "pakele" kuo puikiausiai, buve-nebuve, pasigavom sloga- nakti pasniuksciojo ir toliau i "trasa", tai kaip viliuos, kad ir su dantukais lengvai "praslysim" g.gif
Atsakyti
Mums diegliukai baigėsi apie 4 mėnesį, tai lyg ranka kas būtų nuėmęs tuos skausmus mažyliui, bemieges naktis ir pan. Tuo atveju, ramybė atėjo ir į mūsų namus 4u.gif
Atsakyti

Pilvuką gali skaudėti jai vaikas netoleruoja laktozės (ypač jai maitinamas ne MP). Buvau ir aš pasiruošusi (turėjau COLIEF lašiukų), sako kad lab rimti tai draugė atvežė iš Anglijos. Bet neprireikė, skaitau tik dėl to kad pati maitinu ( eina 5 men). KAm reikėtu galite parašyti man 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenastar17: 15 spalio 2012 - 16:16
Taip, mažylė išmiega visą naktį thumbup.gif
Atsakyti
Niekas mums dar nesibaigė biggrin.gif . Buvo diegliukai, dabar dantukai. Mažylė ištisai ant rankų ir zirzena nuolatos. Padeda tik kantrybė ir švelnumas. Lauksim antrų metukų, kaip viena mamytė pasakė smile.gif . Tik kad mamytė nepavirstų į šešėlį pavargusį per tą laiką g.gif . Kaip jūs save guodžiate, kai sunku? Ar vyrai palaiko? g.gif
Atsakyti
Dukrai pilvo diegliai baigėsi kaip ranka nuimta-ir nuo to dienos kardinaliai viskas pasikeitė-išmiegojo VISĄ naktį būdama 2 mėn 3 sav ir nuo tada visą naktį išmiega, jai jau 5 m. Šiaip tapo auksinis vaikas, nepamenu jokių sunkumų su ja. Valgė gerai, miegojo gerai, nezirzė, dantys išdygo nepastebimai.
Sūnelis kitoks-diegliai irgi baigėsi tiesiog taip-vieną dieną :-) Tačiau naktimis pabunda, aišku nebe tiek daug, būna kad tik 1 kartą, na valgo normaliai. Tačiau zirzalas koks:oh Daugiau 5 min vienas nelabai išbūna. Reiklus. Kaltinu dantis, nes daugiau neturiu ką. verysad.gif
Atsakyti
Mano mazoji buvo tikras siaubas nuo tos dienos kai parsinesem is ligonines blink.gif isbandem visus imanomus vaistus nuo diegliu ir brangiausius ir pigiausius, taciau niekas nepadejo schmoll.gif kai baiges trys menesiukai viskas lyg ir sustvarke, taciau tik pilvo diegliai, mazoji jau 6 menesiu, nakti kaip nemiegojo, taip vis dar nemiega, vis dar su vyru einam atskirai miegot, verysad.gif kad pabutumem su ja po puse nakties, nes visa nakti kas puse valandos ar kas valanda pradeda muistytis, verkti, vis reikia tiute ikist, ant kito sono paverst, db jau pati verciasi, bet tik paguldai ant nugaros ji vercias ant pilvo, kai pasivercia ant pilvo nebepatinka, pradeda zirzti doh.gif zodziu, nelabai kas pasikeite apart nuolatinio klykimo diena nakti verysad.gif
Atsakyti
Mums diegliuku nebuvo arba jei buvo tai max 2 dienas, nes tik du vakarus mazylis praverke.
O siaip paverkia tik kai valgyt nori. Vis pamastau ar nebus pilvuko skausmu, kai imsim valgyt kazka daugiau, ne tik pienuka.
Atsakyti
QUOTE(Agniuqs @ 2012 10 08, 11:41)
Sveikos mamytes,

oj kaip man rupejo sitas klausimas "ar ateina ramybe pasibaigus diegliams" tai pasakysiu, kad nei velnio smile.gif is mano pacios praktikos, tai jei vaikas klyke diena nakti nuo diegliu, vadinasi jis yra jautrus bet kokiem skausmam ir nepatogumam... ir kai pasibaige musu pirmuju 3,5 men kosmaras - diegliai.. beveik niekas nepasikeite..

o mano praktika kitokia. tie diegliai buvo ziaurus kosmaras, jau ir i lauka bijojau eit, nes jau kai uzeidavo tai klykdavo kaip plikinama visa val. ar daugiau ir niekaip nenuramindavau. apie ketvirta men. viskas baigesi...gyvenimas tapo sviesus, mielas, nepakartojamas bigsmile.gif kai dantys dygsta, tai pazirzena ir tiek... 4u.gif
Atsakyti