Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateina ramybė išėjus pilvo diegliams?

QUOTE(jurgap. @ 2011 09 04, 12:02)
Mano sūneliui pilvo diegliukai baigėsi apie 3 mėn., bet ramybės laikotarpis buvo labai trumpas. Pradėjo dygti dantis, ir vėl prasidėjo: nevalgė, nemiegojo ir tik zyzė....

Ach... Kokia pažįstama man ši situacija smile.gif
Atsakyti
na mus tai 3sav po gimimo buvo pradeje kamuoti diegliukai doh.gif bet ir jie nebuvo labai jau dideli, tik pora kartu vaikas klyke ir niekas nepadejo nei nesiojimas ant pilvo nei masazai.tai siunciau MB i vaistine kitu lasiuku pirkti.mums padejo baby fenas
Atsakyti
Mano mazylei pilvo diegliai praejo 4.5 men. Dabar labai rami ir gera mergaite smile.gif
Atsakyti
Mus pilvo diegliukai kamavo nuo pat gimimo ir labai stipriai, esam net greitąją kvietę ax.gif verysad.gif dabar mums 4 mėn, diegliukai aprimę ir tai ryškiai jaučiasi, tačiau mažiuką labai virkdina bezdukai, kai juos leidžia verkiam unsure.gif
Atsakyti
Ramybė trumpam, nes tuoj prasideda dantys doh.gif 5mėn. turim 2.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka69: 26 vasario 2012 - 22:17
Na ir as skaitau sia temuke, nes esu jau nevilti doh.gif , mum jau 8 men. ir ramybes nera dar... nebezinau ka kaltint,pradzioj buvo pilvas,paskui dantys,paskui ivairios ligeles (sloga,ausu uzdegimas..). Tik po 4 men. pasidare ciut lengviau nes vaikas nustojo dienomis klykt, bet paskui prasidejo naktyniai neramumai.. verysad.gif ko tik nenaudojom, kur tik nebuvom,visiem sveikas,tvirtas, nuostabus vaikas. Tetis budi iki 24-01val. kad nors kiek mama numigtu,o tada mama toliau naktim kas val. kelias, po 30 min. turi supt,kol nurista... vaikstau kaip zombis ir kazko visai nedziugina ta motinyste cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Rado @ 2012 03 03, 23:25)
Na ir as skaitau sia temuke, nes esu jau nevilti  doh.gif , mum jau 8 men. ir ramybes nera dar... nebezinau ka kaltint,pradzioj buvo pilvas,paskui dantys,paskui ivairios ligeles (sloga,ausu uzdegimas..). Tik po 4 men. pasidare ciut lengviau nes vaikas nustojo dienomis klykt, bet paskui prasidejo naktyniai neramumai.. verysad.gif ko tik nenaudojom, kur tik nebuvom,visiem sveikas,tvirtas, nuostabus vaikas. Tetis budi iki 24-01val. kad nors kiek mama numigtu,o tada mama toliau naktim kas val. kelias, po 30 min. turi supt,kol nurista... vaikstau kaip zombis ir kazko visai nedziugina ta motinyste  cry.gif

Jetus..net graudu skaityt unsure.gif . O ka valgo? Gal vis dar pilvuko bedos? Ar bandet smectos duot?
As pastebejau,kad mano mazajai nuo kai kuriu produktu labai raizo pilva,todel ir virkauja pastoviai g.gif . Duona ypatingai... Negali moliugo valgyt,cukinijos.
Ir vis atrodydavo,kad tos pilvo bedos jau turi baigtis,bet....

Atsakyti
Net nezinau ar pas pus kada ateis ta ramybe smile.gif . Diegliukai pasibaige, dantukai dar nedygzta, bet kai buvo zyziukas, taip ir liko verysad.gif
Gal tik nera tokio isterisko rekimo kaip budavo esant diegliukam
Atsakyti
na mano sūneliui jau gerokai virš metukų, bet ramybės nelabai yra smile.gif baigėsi pilvukas prasidėjo domėjimasis aplinka, jei ko nemato rėkia, jei ne taip paimi rėkia, ne ten padedi rėkia doh.gif pradėjo vaikščiot triukšmas jei neleidi kur eit, o dabar ožiukai užpuolė tai kaip ir nėr tos ramybės. Bent jau man ramiausias ir geriausias periodas buvo pirmasis mėnuo wub.gif
Atsakyti
o maniskiui nuo 2 savaiciu prasidejo pilvo skausmai ir truko iki 4.5men....tai daba galiu pasakyti, kad tada buvo kosmaras kazkoks biggrin.gif nors dabar ir irzlus, valgo pyksta, sukaliojasi, vel neramus, atrodo zyzia ir zyzia doh.gif vis jam reikia kad buciau salia ant ranku,,,sunku ka ir pasidaryti 4u.gif
bet nenoreciau vel patirtu tu pirmu 4 meneseliu schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daniele123: 05 kovo 2012 - 01:01
manau tos ramybes niekada nebus.is pradziu diegliai ar pilvo putimas,paskui dantys.ligos,oziukai ir t.t kol kas su savo beveik trimete nepatyriau pilnos ramybes biggrin.gif
Atsakyti
Pasibaigus diegliukams parsideda dantukai doh.gif
Atsakyti