Mano sūneliui pilvo diegliukai baigėsi apie 3 mėn., bet ramybės laikotarpis buvo labai trumpas. Pradėjo dygti dantis, ir vėl prasidėjo: nevalgė, nemiegojo ir tik zyzė....
Kariavom ir mes su diegliais Menesi laiko..kai prisimenu ta perioda, net nupurto..Kosmaras. Lasiukai Colinox,tik jie padejo. Jei ne jie,tai jauciu butume zombiais pavirte O kaip maziuko dar buvo gaila,verkia,klykia,o nieko padaryt negali.Gerai kad viskas praeiti
Maniskiui baigesi pilvo diegliukai, bet neilgai trukus pradejo naktim n kartu kelinetis, galvojau, kad dantys dygsta, bet dantys tik po geru 3 men pasirode...
Na va galiu placiau pasisakyti apie ramybe,nes mano pupai jau metukai Nezinau ar galeciau tai pavadinti ramybe,bet bent jau nebeliko kankinamo vaiko verksmo kaip kad budavo su pilvo diegliais.Dabar tiesiog labai daug demesio reikalaujanti,megstanti kabeti ant ranku ir naktimis nemiegoti mazyle :)Bet tikrai daaaaaug lengviau gyventi nei,kad buvo pries metus
o as jau nebesuprantu, ar maniskei pilva pucia, ar ji siaip nerami labai pries uzmigdama pasidare jai trecias menesis, bet nepasakyciau kad pilvas kietas... nebezinau ka daryti, vis dar naudoju vaistus nuo diegliuku (Gripe water), bet grauzia mane sazine kad vaika "ant vaistu" auginu, bet labai sunku kai ji negali uzmigti be vaistuku baisiai verkia, muistosi, o dar ji rankinuke pas mane, ant ranku istisai supti reikia (kai isiverkia tai paprastas supimas nepadeda, tiesiog sokineti su ja reikia), svoris virs 6 kg., kas bus toliau nzn.. nebezinau ka daryti dar issinagrinejau Gripe water etikete, kad ten yra vengtinu maisto priedu (E215, E217, E219) tai isvis tuoj nagus nusigrausiu
QUOTE(saulute85 @ 2011 10 18, 11:04)
o as jau nebesuprantu, ar maniskei pilva pucia, ar ji siaip nerami labai pries uzmigdama pasidare jai trecias menesis, bet nepasakyciau kad pilvas kietas... nebezinau ka daryti, vis dar naudoju vaistus nuo diegliuku (Gripe water), bet grauzia mane sazine kad vaika "ant vaistu" auginu, bet labai sunku kai ji negali uzmigti be vaistuku baisiai verkia, muistosi, o dar ji rankinuke pas mane, ant ranku istisai supti reikia (kai isiverkia tai paprastas supimas nepadeda, tiesiog sokineti su ja reikia), svoris virs 6 kg., kas bus toliau nzn.. nebezinau ka daryti dar issinagrinejau Gripe water etikete, kad ten yra vengtinu maisto priedu (E215, E217, E219) tai isvis tuoj nagus nusigrausiu
Sveiki. mes naudojam SAB SIMPLEX lasiukus nuo pilvuko putimo mums labai gerai padeda. gal ir jus pabandykit jei nebandet. jie nera brangus apie 13 lt.
QUOTE(ciukcia76 @ 2011 10 18, 11:28)
Sveiki. mes naudojam SAB SIMPLEX lasiukus nuo pilvuko putimo mums labai gerai padeda. gal ir jus pabandykit jei nebandet. jie nera brangus apie 13 lt.
As irgi situos patarciau
Mums buvo tikras issigelbejimas; iki 3 men. kasdien su kiekvienu maitinimu duodavau, irgi grauze sazine, bet nors vaikui geriau buvo, praejo laikas, praejo skausmai ir nustojau duoti, vaikas paaugo ir ramesnis tapo
QUOTE(justmoon @ 2011 10 18, 22:21)
As irgi situos patarciau
Mums buvo tikras issigelbejimas; iki 3 men. kasdien su kiekvienu maitinimu duodavau, irgi grauze sazine, bet nors vaikui geriau buvo, praejo laikas, praejo skausmai ir nustojau duoti, vaikas paaugo ir ramesnis tapo
O sab simpleks jau lietuvoje vel yra? nes pries menesi jo labai ieskojau ir neiviena vaistine neturejo beje mums jau virs triju men bet va su pilviuku vis dar nelabai kas, tai ir sumiegeliu tas pats....
Gripe water, kaip vaistas nuo pilvuko, yra tikrai pats efektyviausias is mano naudotu, kitu nesiruosiu dar karta bandyti. Ne taip mane supratot - as neieskau kitu vaistu (nebent pasiulytumet kazka identisko poveikio bet be jokiu kenksmingu priedu), o noriu pasakyti, kad jau nesuprantu, ar mano vaikui pilvuka skauda, ar ji siaip nerami labai pasidare (ne del pilvuko).
O sab simplex sudetis nera geresne uz Gripe water - cia ne tik kancerogenu yra (citrinų rūgšties monohidratas), bet ir kitu pavojingu medziagu, taip pat dirbtiniu kvapu ir saldikliu.
O sab simplex sudetis nera geresne uz Gripe water - cia ne tik kancerogenu yra (citrinų rūgšties monohidratas), bet ir kitu pavojingu medziagu, taip pat dirbtiniu kvapu ir saldikliu.
Musiskei niekas nepadejo isskyrus Colic calm,ju sudetis panasi ir net geresne uz gripe water,bet nera tiek priedu blogu.
QUOTE(Nautikaa @ 2011 10 19, 13:50)
O sab simpleks jau lietuvoje vel yra? nes pries menesi jo labai ieskojau ir neiviena vaistine neturejo beje mums jau virs triju men bet va su pilviuku vis dar nelabai kas, tai ir sumiegeliu tas pats....
Man ir ligonineje ir vaistineje patare pirkti Sab Simplex, tai juos ir naudojau.
Na, mums dabar 9 menesiai, tai paskutini karta pirkome kazkur pries pusmeti, tai buvo jo vaistinese.
Radau internete, kuriuose vaistinese galima isigyti, gal pravers http://www.vaistai.l...pensija-n1.html
O Jums kantrybes, isaugsit is tu skausmu
pilvo diegliai kankina ir mus ypač vakarais