Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateina ramybė išėjus pilvo diegliams?

Mus skausmeliai kamavo iki 3 mėn. ir 1 sav. Iš pradžių vargau siaubingai, bet po to atradom vaistukus Colic calm. Suduodavau, po kelių minučių, kažkas pas ją pilve suburbuliuodavo ir netrukus palaimingai užmigdavo. Buvo vakarų, kai 1 dozė nepadėdavo, tuomet po kiek laiko suduodavau antrą. O dabar jokių bėdų neturim rolleyes.gif Einam miegot apie 23 val., keliamės 8 val., valandėlę lovoj padūkstam ir vėl užmiegam 1 val. Apie 11 lipam iš lovos. Jei einam į lauką miegam porą valandų, ir dar kokia 30-40 min. apie 19-20 val. Jei į lauką neinam, miega kokią valandą nuo 14 val., dar valandą nuo 18 val. ir kokias 30 min. apie 20.30 val. Iš viso miegam vidutiniškai 4 kartus.
Esam gimę po extra CP.
Atsakyti
Trumpai apie mus: be galo klykem nuo pilvo skausmu iki 5men. bandem visus zinomus vaistus is LT, ANGLIJOS, AIRIJOS - niekas nepadejo verysad.gif
praejo savaime. nuo 5-6men sakyciau toks tylus laikotarpis, nuo 6men pradejom matyti maza sveika zmogiuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LittleMiracle @ 2011 02 24, 13:14)
Mazylio pilvo diegliai baigesi apie 3men. Aisku bijojau tai garsiai sakyti ir prisisaukti nelaime  biggrin.gif Daug lengviau teveliams pasidare smile.gif

Mums taip pat baigėsi suėjus 3 men. thumbup.gif

QUOTE(ninoo @ 2011 03 04, 00:29)
Yra "auksine tiesa" : pirma- pilvukai, po ju- dantukai, kiti- oziukai... o veliau jau pats nemiegosi  lotuliukas.gif

Geras posakis drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mus pilvukas kankino iki 7 mėnesio, o dabar ramybė smile.gif aštuoni dantukai išdygo ramiai, net nepastebėjom smile.gif Pasibaigus pilvukui pradėjau kaifuot nuo motinystės, o iki tol prisimenu tik kiaurą parą rėkiantį vaiką doh.gif
Atsakyti
mes auginam dvynukus ir nuo menesio iki triju menesiuku periodiskai vakarais pakankindavo diegliukai laikydavaom ant pilvuku, nesiodavom, ramindavom, kai jie praejo nebereikia nei nesioti nei raminti, liux, tikra palaima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiviuke @ 2011 03 26, 23:56)
Mus pilvukas kankino iki 7 mėnesio, o dabar ramybė  smile.gif aštuoni dantukai išdygo ramiai, net nepastebėjom smile.gif Pasibaigus pilvukui pradėjau kaifuot nuo motinystės, o iki tol prisimenu tik kiaurą parą rėkiantį vaiką doh.gif

QUOTE(inverse @ 2011 03 27, 01:14)
mes auginam dvynukus ir nuo menesio iki triju menesiuku periodiskai vakarais pakankindavo diegliukai laikydavaom ant pilvuku, nesiodavom, ramindavom, kai jie praejo nebereikia nei nesioti nei raminti, liux, tikra palaima  thumbup.gif

thumbup.gif smagu,kai nuo motinystes pradedi kaifuot,mane irgi tas jausmas uzpuole thumbup.gif panasu,kad ir maniskei 5,5men pradejo rimti pilvo diegliai,tik va,kad per tuos 5,5 men visiska rankinuke pasidare doh.gif

Atsakyti
QUOTE(perfa$ @ 2011 03 27, 18:19)
thumbup.gif smagu,kai nuo motinystes pradedi kaifuot,mane irgi tas jausmas uzpuole thumbup.gif panasu,kad ir maniskei 5,5men pradejo rimti pilvo diegliai,tik va,kad per tuos 5,5 men visiska rankinuke pasidare doh.gif

lotuliukas.gif Mums panasiai... pilvuka papucia dar iki dabar,bet bent jau nebera tokiu verksmu, kaip anksciau. Tikra, tiesa, kad ir mes per tuos pilvus antranku prisipratinom, bet jau geriau neverkiantis vaikas ant ranku, nei verkiantis mirksiukas.gif
Atsakyti
oooo DIEGLIAI rimtas reikaliukas doh.gif prakentejom ir mes 2 menesius,bet po to tai pasaka ne vaikas,viskas susitvarke nepastebimai.siaip jokiu daugiau verksmu nebeturejom ,vaikas miegot normaliai pradejo,ramesne tapo smile.gif
Atsakyti
mano statistika naturalaus gimdymo nenaudai. Metu begyje pasigimdeme trise, dvi naturaliai (tame tarpe ir as) - vaikai nervingi, irzlus, o trecia planuotu cezariu, ramiausias vaikas.
Buvau baisiausia naturaliste, bet po sunkaus gimdymo ir komplikaciju tikrai rinkciausi cezari. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizzge @ 2011 03 29, 20:37)
mano statistika naturalaus gimdymo nenaudai. Metu begyje pasigimdeme trise, dvi naturaliai (tame tarpe ir as) - vaikai nervingi, irzlus, o trecia planuotu cezariu, ramiausias vaikas.
Buvau baisiausia naturaliste, bet po sunkaus gimdymo ir komplikaciju tikrai rinkciausi cezari. biggrin.gif

na va,o mane visi grauzia,kad cezaris kaltas doh.gif
Atsakyti
as turejau planuota cezari, bet maciau aplink kitas mamas, esu ne pries naturaluma, tik savo asmeniniams tikslams sekanti karta tikrai tikrai vel noreciau cezario...
Atsakyti
Tikrai ateina ramybe 4u.gif Linkiu kuo greiciau isvaryti tuos dieglius doh.gif
Nu bet nepaguosiu - tada ateina dantys doh.gif
Atsakyti