Mus skausmeliai kamavo iki 3 mėn. ir 1 sav. Iš pradžių vargau siaubingai, bet po to atradom vaistukus Colic calm. Suduodavau, po kelių minučių, kažkas pas ją pilve suburbuliuodavo ir netrukus palaimingai užmigdavo. Buvo vakarų, kai 1 dozė nepadėdavo, tuomet po kiek laiko suduodavau antrą. O dabar jokių bėdų neturim Einam miegot apie 23 val., keliamės 8 val., valandėlę lovoj padūkstam ir vėl užmiegam 1 val. Apie 11 lipam iš lovos. Jei einam į lauką miegam porą valandų, ir dar kokia 30-40 min. apie 19-20 val. Jei į lauką neinam, miega kokią valandą nuo 14 val., dar valandą nuo 18 val. ir kokias 30 min. apie 20.30 val. Iš viso miegam vidutiniškai 4 kartus.
Esam gimę po extra CP.
QUOTE(LittleMiracle @ 2011 02 24, 13:14)
Mazylio pilvo diegliai baigesi apie 3men. Aisku bijojau tai garsiai sakyti ir prisisaukti nelaime Daug lengviau teveliams pasidare
Mums taip pat baigėsi suėjus 3 men.
QUOTE(ninoo @ 2011 03 04, 00:29)
Yra "auksine tiesa" : pirma- pilvukai, po ju- dantukai, kiti- oziukai... o veliau jau pats nemiegosi
Geras posakis
Mus pilvukas kankino iki 7 mėnesio, o dabar ramybė aštuoni dantukai išdygo ramiai, net nepastebėjom Pasibaigus pilvukui pradėjau kaifuot nuo motinystės, o iki tol prisimenu tik kiaurą parą rėkiantį vaiką
mes auginam dvynukus ir nuo menesio iki triju menesiuku periodiskai vakarais pakankindavo diegliukai laikydavaom ant pilvuku, nesiodavom, ramindavom, kai jie praejo nebereikia nei nesioti nei raminti, liux, tikra palaima
QUOTE(Pamaiviuke @ 2011 03 26, 23:56)
Mus pilvukas kankino iki 7 mėnesio, o dabar ramybė aštuoni dantukai išdygo ramiai, net nepastebėjom Pasibaigus pilvukui pradėjau kaifuot nuo motinystės, o iki tol prisimenu tik kiaurą parą rėkiantį vaiką
QUOTE(inverse @ 2011 03 27, 01:14)
mes auginam dvynukus ir nuo menesio iki triju menesiuku periodiskai vakarais pakankindavo diegliukai laikydavaom ant pilvuku, nesiodavom, ramindavom, kai jie praejo nebereikia nei nesioti nei raminti, liux, tikra palaima
smagu,kai nuo motinystes pradedi kaifuot,mane irgi tas jausmas uzpuole panasu,kad ir maniskei 5,5men pradejo rimti pilvo diegliai,tik va,kad per tuos 5,5 men visiska rankinuke pasidare
QUOTE(perfa$ @ 2011 03 27, 18:19)
smagu,kai nuo motinystes pradedi kaifuot,mane irgi tas jausmas uzpuole panasu,kad ir maniskei 5,5men pradejo rimti pilvo diegliai,tik va,kad per tuos 5,5 men visiska rankinuke pasidare
Mums panasiai... pilvuka papucia dar iki dabar,bet bent jau nebera tokiu verksmu, kaip anksciau. Tikra, tiesa, kad ir mes per tuos pilvus antranku prisipratinom, bet jau geriau neverkiantis vaikas ant ranku, nei verkiantis
mano statistika naturalaus gimdymo nenaudai. Metu begyje pasigimdeme trise, dvi naturaliai (tame tarpe ir as) - vaikai nervingi, irzlus, o trecia planuotu cezariu, ramiausias vaikas.
Buvau baisiausia naturaliste, bet po sunkaus gimdymo ir komplikaciju tikrai rinkciausi cezari.
Buvau baisiausia naturaliste, bet po sunkaus gimdymo ir komplikaciju tikrai rinkciausi cezari.
QUOTE(Blizzge @ 2011 03 29, 20:37)
mano statistika naturalaus gimdymo nenaudai. Metu begyje pasigimdeme trise, dvi naturaliai (tame tarpe ir as) - vaikai nervingi, irzlus, o trecia planuotu cezariu, ramiausias vaikas.
na va,o mane visi grauzia,kad cezaris kaltas
as turejau planuota cezari, bet maciau aplink kitas mamas, esu ne pries naturaluma, tik savo asmeniniams tikslams sekanti karta tikrai tikrai vel noreciau cezario...
Tikrai ateina ramybe Linkiu kuo greiciau isvaryti tuos dieglius
Nu bet nepaguosiu - tada ateina dantys
Nu bet nepaguosiu - tada ateina dantys