Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ateina ramybė išėjus pilvo diegliams?

Mano dukrytei pilvo skausmai truko du mėnesius ir kiekvieną vakarą tuo pačiu metu ir tiek pat laiko.nepadėdavo niekas.belikdavo tik nešioti ant rankų,bandyti nuraminti ir kartu kankintis.bet nusprendžiau padėti pilvukui susitvarkyti greičiau ir sugirdžiau gerųjų bakterijų.nežinau ar būtent tai padėjo,bet pilvytis nurimo,viskas baigėsi trečiam mėnesiui nesibaigus.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėja @ 2011 02 23, 23:21)
Mano dukrytei pilvo skausmai truko du mėnesius ir kiekvieną vakarą tuo pačiu metu ir tiek pat laiko.nepadėdavo niekas.belikdavo tik nešioti ant rankų,bandyti nuraminti ir kartu kankintis.bet nusprendžiau padėti pilvukui susitvarkyti greičiau ir sugirdžiau gerųjų bakterijų.nežinau ar būtent tai padėjo,bet pilvytis nurimo,viskas baigėsi trečiam mėnesiui nesibaigus.

thumbup.gif
smagu,kad jusu taip ilgai nekankino,maniske 4,5men jau geria ivairias gerasias bakterijas ir,deja, nieko jos nepakeite.
Atsakyti
Mazylio pilvo diegliai baigesi apie 3men. Aisku bijojau tai garsiai sakyti ir prisisaukti nelaime biggrin.gif Daug lengviau teveliams pasidare smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LittleMiracle: 24 vasario 2011 - 12:14
Sūnus gimė po 12 val. natūralaus gimdymo, diegliai kamavo nuo pirmos gimimo dienos iki kažkur 2.5 mėn., kas vakarą po porą valandų, nenoriu net prisiminti schmoll.gif ramybė truko gal mėnesį, tada prasidėjo dantų džiaugsmai su jais - bemiegės naktys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2011 02 24, 14:39)
Sūnus gimė po 12 val. natūralaus gimdymo, diegliai kamavo nuo pirmos gimimo dienos iki kažkur 2.5 mėn., kas vakarą  po porą valandų, nenoriu net prisiminti  schmoll.gif  ramybė truko gal mėnesį, tada prasidėjo dantų džiaugsmai su jais - bemiegės naktys  doh.gif

o patys pirmieji su bemiegem naktim dygo,ar ir kitiem lendant kankina nemiga?
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėja @ 2011 02 23, 22:21)

Msu padetis analogiska jusiskei, tik mums lygiai 2 menesiu pasibaige.
Atsakyti
Yra "auksine tiesa" : pirma- pilvukai, po ju- dantukai, kiti- oziukai... o veliau jau pats nemiegosi lotuliukas.gif
Atsakyti
po pilvo diegliu mums buvo ramu 3 men, po to prasidejo kitas siaubas-dantys bigsmile.gif
Atsakyti
mums jau 7 menesiai, su pilvuku problemu turejom iki 4 su kazkur puse menesiu. Manau kaip kam, priklauso nuo vaikucio. Mano mazyle tapo tiesiog auksine, tfu tfu tfu labai rami ir gera smile.gif jau turim 6 dantukus (pirmas isdygo lygiai 4 menesiu) ir netgi nepastebejom kaip jie isaugo biggrin.gif netgi kai kalesi, ji nebuvo labai irzli smile.gif tikiuos taip bus ir toliau smile.gif

P.S. Visas sveikinam su kovo 8-aja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emilia999 @ 2011 03 08, 13:37)
mums jau 7 menesiai, su pilvuku problemu turejom iki 4 su kazkur puse menesiu. Manau kaip kam, priklauso nuo vaikucio. Mano mazyle tapo tiesiog auksine, tfu tfu tfu labai rami ir gera smile.gif jau turim 6 dantukus (pirmas isdygo lygiai 4 menesiu) ir netgi nepastebejom kaip jie isaugo biggrin.gif netgi kai kalesi, ji nebuvo labai irzli smile.gif tikiuos taip bus ir toliau smile.gif

P.S. Visas sveikinam su kovo 8-aja smile.gif

thumbup.gif dziugu uz jus,maniske aisku nebervkia tiek,bet vis tiek prastai miega ir siaip burbeklina visa diena lotuliukas.gif
Atsakyti
Mus kamavo diegliukai iki 2 mėnesio, visokius lašiukus išbandėm, padėjo Colinox, nuo antro mėnesio jau nieko nebegeriame nuo pilvo, išmiegodavom 5-6 val neprabudę. O kai suėjo 3,5 mėn vėl kažkas pradėjo vaiką kankinti. Kartais atrodo pilvukas, kartais lyg nosytė užsikimšusi, gydytoja sako, kad turbūt dantys kalasi. Jau mėnesį kankinamės, nes keliamės kas 1,5 val kiekieną naktį. Atrodo buo progresas jau dėl miegojimo, o dabar vėl viskas iį pradžių sad.gif
Atsakyti
mano dukryte pilvuko diegliai kankino iki 3 menesiu ir dazniausiai rytais. dabar mums 5 menesiai tai tik retkarčiais naktį nerami buna. tikriausiai as ko pavalgau kas jai nelabai patinka (maitinu pati).
Atsakyti