Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(Darana @ 2011 03 26, 23:53)
ieskau sio sijonuko mezgimo schemos , gal kas turit  4u.gif

http://images56.fotk...IMG_4162-vi.jpg

jungiuosi prie noriniu rastuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareja123 @ 2011 04 04, 14:21)
OHO SUPER thumbup.gif  gal galėčiau sužinoti kaip tokius raukinukus apačioje padarėte, vaizdas pasakiškas, man taip patiko, kad megsiu dviem savo merginom, aišku, jei padės papasakot kaip raukinukus padaryti ax.gif

nieko ten sudėtingo . neriant jie savaime taip krenta. pirma nunėriau antjuostį. paskui nėriau skersai sijonuko pagrindą prineriant prie antjuosčio taip gražiau ( vieną bandžiau atbulai - nunerti pagrindą ir prinerti antjuostį - nelabai gražu). apačioj pagrindo gaunasi tokios kilputės tai va į kilputę neriam 4 stulpelius su užmetimu 3 pynelės akys ir vėl 4 stulpeliai ties sujungimu 1 stulpelis ir vėl kilputėj 4st +3a+4st ir taip iki pabaigos , antroj eilutėj į kiekvieną stulpelį išneriam po vieną naują o ten kur pynelė neriam 3 stulpelius 3 akys pynelės ir vėl trys stulpeliai taip neriam 4 eilutes. 5 be užmetimo kitos spalvos siūlu, 6 visi stulpeliai su užmetimu vienodai ir paskutinėj apmezgam vėl be užmetimo
nelabai moku papasakot jei kas neaišku klauskit nėriau tik iš nuotraukų.
o čia adresas mokančiom rusiškai sijonukas osinkoj
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vogels: 06 balandžio 2011 - 18:04
Norejau jusu paklausti del pasijoniu, kaip juos siuvat? prisiuvat prie nerto sijono, dedat guma ar nea? nerinys gi issitempti gali,o va medziaga nelabai,jei pamusaline.O kaip daryti,jei pasijonius keisti norisi, kaip pasijoni pritvirtinti prie nerto sijono,kad sijonas neitu savais "keliais",o pasijonis savais? Mat turiu seniai sijona VS nunerta,o va guli jis, nes nezinau ka su pasijoniu daryti, noreciau dar ir kokio trumpesnio sijono, bet ir vel gules kur spintoj. sad.gif tikiuosi,kad patarsit .Didelis dekui is anksto
Atsakyti

SIJONAS
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Aurute_ @ 2011 04 13, 19:24)
Norejau jusu paklausti del pasijoniu, kaip juos siuvat? prisiuvat prie nerto sijono, dedat guma ar nea? nerinys gi issitempti gali,o va medziaga nelabai,jei pamusaline.O kaip daryti,jei pasijonius keisti norisi, kaip pasijoni pritvirtinti prie nerto sijono,kad sijonas neitu savais "keliais",o pasijonis savais? Mat turiu seniai sijona VS nunerta,o va guli jis, nes nezinau ka su pasijoniu daryti, noreciau dar ir kokio trumpesnio sijono, bet ir vel gules kur spintoj. sad.gif tikiuosi,kad patarsit .Didelis dekui is anksto

Siuvuosi atskirai. Su užtrauktuku, ne ant gumos. Turiu ir aš VS sijoną. Ir pasijonį ax.gif Niekas ten sau nevaikšto tongue.gif
Atsakyti
As irgi siuvuosi atskirai,tik ne su uztrauktuku,o su guma.Ir uztenka vieno pasijonio keliems sijonams(aisku jei ilgis atitinka) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lince lince: 15 balandžio 2011 - 16:15
Viliuteee kaip visada fantastika. bigsmile.gif
Atsakyti
ir aš turiu kelis pasijonius pasisiuvus, prie antjuosčio prisiuvau tokias mažas šponkutes ir kai reikia kurį noriu tą pasijonį prisegu prie sijono , man taip smagiau. mirksiukas.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2011 04 15, 18:25)
ir aš turiu kelis pasijonius pasisiuvus, prie antjuosčio prisiuvau tokias mažas  šponkutes ir kai reikia kurį noriu tą pasijonį prisegu prie sijono , man taip smagiau.  mirksiukas.gif
user posted image user posted image

Gal gali išduoti kur tokių dalykų yra pirkt?
Atsakyti
As tokias stuckas pirkau Norfoje. Tik ipakavimas kitoks.
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2011 02 21, 13:46)
Vakar šifravau schemą  g.gif , reikės pagalbos 4u.gif Kiek supratau, tai kiekvieną gabaliuką reikia atskirai nerti, turėtų išeiti nenukirpus siūlo, be siuvimo, o kaip ištikrųjų? doh.gif

Merginos padėkit!!! 4u.gif Jau akis baigiu pražiūrėti,ale niekaip neįžlibinu schemos...Jau šitas sijonukas gražus,bet kai pamačiau tą nespalvotą sijoną,nebegaliu ramiai gyventi....Jau gal porą mėnesių taip doh.gif Gal kuri turit aiškesnį variantą?... 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarskaliukas: 16 balandžio 2011 - 01:50
[quote=*coliukeee*,2011 03 26, 14:18]
Toks paprastutis, bet man labai mielas 4u.gif wub.gif

Paprastutis.bet nepaprastas,tiesiog idealus.Kaip ji nunerti? 4u.gif
Atsakyti