coliukeee, labai dailus sijonukai
tik as nesuprantu kaip jie laikosi ant klubu? gal uztrauktuka isiunat? kaip megzti - ar pagal liemens ar klubu apimti matuot?
Ačiū už nuomones
Krirma mano visi sijonai ant gumos Neriu Truputį laisviau nei liemuo, siūlas medvilnė, tempiasi matyt kažkiek pati iš savęs O gal čia pagal figūrą man tiesiog taip tinka Didelių klubų nėra
Krirma mano visi sijonai ant gumos Neriu Truputį laisviau nei liemuo, siūlas medvilnė, tempiasi matyt kažkiek pati iš savęs O gal čia pagal figūrą man tiesiog taip tinka Didelių klubų nėra
QUOTE(*coliukeee* @ 2011 03 13, 18:43)
Ačiū už nuomones
dekui, teks bandyt be jokiu uztrauktuku, tikiuosi uzsitempsiu per savo privalumus
*coliukeee*, fantastika abu
Super sijonaičiai, *Coliukeee*.
Coliuke abu sijonukai labai grazus gal gali pasidalinti mamos sijonuko schema?
QUOTE(*coliukeee* @ 2011 03 12, 22:24)
o kaip tu ji isplatinai?kurioj vietoj pridejai akiu ar stulpeliu?as mezgiau pagal ta isplesta schema,tai man butent toj vietoj kur prasidejo siu lapeliu motyvas,labai isplatejo.mezgiau su vienu uzmetimu,tai gavosi trumpas ir nuo puses labai platus.supykau,megzsiu is naujo.galvoju imti tik siu lapu motyva
QUOTE(saulemeile @ 2011 03 15, 09:21)
Coliuke abu sijonukai labai grazus gal gali pasidalinti mamos sijonuko schema?
Jei tinka vakare imesiu
QUOTE(4mamyte @ 2011 03 17, 21:44)
o kaip tu ji isplatinai?kurioj vietoj pridejai akiu ar stulpeliu?as mezgiau pagal ta isplesta schema,tai man butent toj vietoj kur prasidejo siu lapeliu motyvas,labai isplatejo.mezgiau su vienu uzmetimu,tai gavosi trumpas ir nuo puses labai platus.supykau,megzsiu is naujo.galvoju imti tik siu lapu motyva
Tiesiog nėriau pagal raštą, niekur nieko nedadėjau, neplatinau. Nėriau vienu užmetimu Gal taip tik atrodo, kad labai platėja, bet šiaip viskas gerai poto
QUOTE(agurčikas @ 2011 03 18, 09:16)
Gal galima gauti šio sijono raštą? Būsiu labai dėkinga
Vakare imesiu, darbe neturiu O gaila
QUOTE(*coliukeee* @ 2011 03 18, 11:34)
Vakare imesiu, darbe neturiu O gaila
tada prašysiu ir mėlyno, ir žalio