Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

coliukeee, labai dailus sijonukai thumbup.gif
tik as nesuprantu kaip jie laikosi ant klubu? gal uztrauktuka isiunat? kaip megzti - ar pagal liemens ar klubu apimti matuot?
Atsakyti
Ačiū už nuomones ax.gif

Krirma mano visi sijonai ant gumos smile.gif Neriu Truputį laisviau nei liemuo, siūlas medvilnė, tempiasi matyt kažkiek pati iš savęs 4u.gif O gal čia pagal figūrą man tiesiog taip tinka blush2.gif Didelių klubų nėra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2011 03 13, 18:43)
Ačiū už nuomones  ax.gif

Krirma mano visi sijonai ant gumos  smile.gif Neriu Truputį laisviau nei liemuo, siūlas medvilnė, tempiasi matyt kažkiek pati iš savęs  4u.gif O gal čia pagal figūrą man tiesiog taip tinka  blush2.gif Didelių klubų nėra  cool.gif

dekui, teks bandyt be jokiu uztrauktuku, tikiuosi uzsitempsiu per savo privalumus lotuliukas.gif
Atsakyti
*coliukeee*, fantastika wub.gif abu thumbup.gif
Atsakyti
Super sijonaičiai, *Coliukeee*.
Atsakyti
Coliuke abu sijonukai labai grazus thumbup.gif gal gali pasidalinti mamos sijonuko schema? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2011 03 12, 22:24)
Tiesiog motyvas  4u.gif
Ryt fotosesija  ax.gif  ax.gif  ax.gif

user posted image

o kaip tu ji isplatinai?kurioj vietoj pridejai akiu ar stulpeliu?as mezgiau pagal ta isplesta schema,tai man butent toj vietoj kur prasidejo siu lapeliu motyvas,labai isplatejo.mezgiau su vienu uzmetimu,tai gavosi trumpas ir nuo puses labai platus.supykau,megzsiu is naujo.galvoju imti tik siu lapu motyva
Atsakyti
QUOTE(saulemeile @ 2011 03 15, 09:21)
Coliuke abu sijonukai labai grazus thumbup.gif  gal gali pasidalinti mamos sijonuko schema? blush2.gif

Jei tinka vakare imesiu smile.gif

QUOTE(4mamyte @ 2011 03 17, 21:44)
o kaip tu ji isplatinai?kurioj vietoj pridejai akiu ar stulpeliu?as mezgiau pagal ta isplesta schema,tai man butent toj vietoj kur prasidejo siu lapeliu motyvas,labai isplatejo.mezgiau su vienu uzmetimu,tai gavosi trumpas ir nuo puses labai platus.supykau,megzsiu is naujo.galvoju imti tik siu lapu motyva

Tiesiog nėriau pagal raštą, niekur nieko nedadėjau, neplatinau. Nėriau vienu užmetimu smile.gif Gal taip tik atrodo, kad labai platėja, bet šiaip viskas gerai poto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2011 03 13, 15:34)
Mamos sijonas  4u.gif
user posted image
Neriau is maxi. 2 nr vašeliu. as matavau tik liemenį, pagal rašteli jis pats išplatėja kažkiek, daugiau ir neplatinau  4u.gif

Gal galima gauti šio sijono raštą? Būsiu labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2011 03 18, 09:07)
Jei tinka vakare imesiu  smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2011 03 18, 09:16)
Gal galima gauti šio sijono raštą? Būsiu labai dėkinga smile.gif

Vakare imesiu, darbe neturiu smile.gif O gaila lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2011 03 18, 11:34)
Vakare imesiu, darbe neturiu  smile.gif O gaila  lotuliukas.gif