Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(tarskaliukas @ 2013 01 25, 11:30)
g.gif ir kur tas blynas?..

nu nemoku as pvs ikelt nors tu ka. o po rusiskus saitus negaliu vaiksciot. darbinis kompas blokuoja.
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Gražu, Alačka33 smile.gif
Atsakyti
Alačka, labai labai gražus sijonas wub.gif Gal schema pasidalintumėt? ax.gif
Atsakyti
viosim Orage aciuks.gif , o schemą turiu popieriniam variante,ji yra rankdarbių kraitelės 2008-12 numeryje pagal 11 modelyje megzta suknelę
Atsakyti
user posted image
user posted image
dar syk bandau , savo pirma blyna ikelti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ativas: 31 sausio 2013 - 17:05
QUOTE(Julsita @ 2012 12 28, 17:18)
Va va..As ir skaitau skaitau,mastau,mastau ir niekaip nesiriztu tam dryziui,o man jie tokie grazus  wub.gif  Mane ar labai stabdo tai,kad figura tai labai toli nuo jussiskes  blush2.gif  Tai kazi kaip as su juo atrodyciau  g.gif

Skersadryžiai sijonai, suknelės, kiti drabužiai - Nr. 1 ne idealios figūros moteriškėms mirksiukas.gif
Atsakyti
http://radikal.ru/F/...19e9d1.jpg.html
Pradėjau nerti šį sijoną, bet mezgant pagal raštą, labai trumpas gaunasi. Ten kažkas parašyta mažom raidėm, bet neįskaitau. Gal čia kas antra eilė nenurodytos?
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2013 02 01, 18:58)
http://radikal.ru/F/...19e9d1.jpg.html
Pradėjau nerti šį sijoną, bet mezgant pagal raštą, labai trumpas gaunasi. Ten kažkas parašyta mažom raidėm, bet neįskaitau. Gal čia kas antra eilė nenurodytos?

Manau, kad virsutine sijono dali galima platinti daug leciau, negu cia nurodyta.
Atsakyti
QUOTE(Virvyte @ 2013 02 01, 19:03)
Manau, kad virsutine sijono dali galima platinti daug leciau, negu cia nurodyta.

drinks_cheers.gif Aš pasimatuočiau,kiek ilgio gaunasi kokios 5 eilės mezginio,,pasiskaičiuočiau,kiek cm užims darbelis pagal schemą,žiūrėčiau,kokio ilgio noriu pati,ir skirtumą nerčiau,neplatinus.
Tikiuosi suprantamai paaiškinau blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už geras idėjas 4u.gif
Atsakyti

user posted image
user posted image
Atsakyti