Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

Sveikutes smile.gif kilo man toks kalusymelis smile.gif kai mezgate sijonuka, ar ratu mezgate,ar numezgus paskui susiuvat? nes galvoju,tai kokius virbalus reik naudoti sijono mezgimui, megzt kazkiek moku,bet tik ne rubus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuke7 @ 2012 11 30, 14:22)
Sveikutes  smile.gif  kilo man toks kalusymelis  smile.gif  kai mezgate sijonuka, ar ratu mezgate,ar numezgus  paskui susiuvat?  nes galvoju,tai kokius virbalus reik naudoti sijono mezgimui, megzt kazkiek moku,bet tik ne rubus  smile.gif

jei ratu tai nieko nereikia siūti,nes virbalai su žilka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 11 30, 08:25)
bet jis man koks siauras iseina, ta prasme per liemeni gerai gal, bet apacioj tai nu jau gero normalaus zingsnio tai nelabai ko gero galesiu zengti  blush2.gif  doh.gif

Aš jau antrą tokį baigiau megzt ,šis sesei dovanų smile.gif .Man vienas kraštas gaunasi tampresnis,tai aš jį juosmeniu padariau,o plotį mezgiau tokį,kad ties klubais nebūtų aptemptas per daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2012 11 30, 15:06)
O ardai dėl ko?  g.gif  Niekaip nesuprantu  blush2.gif
Vistiek dalis siūlės bus priekyje. Todėl aš labai taikiau, kad spalvos sueitų.

tai ir ardau del tos siules nes galvojau jog taip neturetu buti, galvoju cia as viena tokia nemoksa busiu doh.gif o spalvos tai sueis, nes patys siulai margiukai jau pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 11 30, 21:05)
tai ir ardau del tos siules nes galvojau jog taip neturetu buti, galvoju cia as viena tokia nemoksa busiu  doh.gif  o spalvos tai sueis, nes patys siulai margiukai jau pirkti smile.gif

Jei ilgesnis sijonas, tai siūlė ir visai aplink apsisuka tongue.gif

Dėl spalvų kaip čia pasakyt. Pabandyk įsivaizduoti, kad tau pločiui trūksta kokių 5 cm. Pamezgus margais siūlais jau ir nebesueis spalvos. Jei norėsi spalvas sutaikyti, tai turėsi daryti siauresnį ir spraustis į jį. Mezginys tamposi, įsispraust ne bėda. Tik vat žingsnį didesnį padaryt sunku blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kramtuke7 @ 2012 11 30, 15:22)
Sveikutes  smile.gif  kilo man toks kalusymelis  smile.gif  kai mezgate sijonuka, ar ratu mezgate,ar numezgus  paskui susiuvat?  nes galvoju,tai kokius virbalus reik naudoti sijono mezgimui, megzt kazkiek moku,bet tik ne rubus  smile.gif

Gali megzt vieną didelį gabalą ir susiūt viena siūle.
Gali megzt du atskirus gabalus (priekį ir nugarą) ir susiūt dviem siūlėm.
Gali megzt ratu, kas labai patogu, jei nenori siūti. O ir pasimatuoti patogu.
Atsakyti
aciu visom uz info, o ca mano dryzuotukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 12 19, 13:36)
aciu visom uz info, o ca mano dryzuotukas smile.gif

kiek siūliukų sunaudojote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnelyte @ 2012 12 20, 17:17)
kiek siūliukų sunaudojote? ax.gif

beveik du, labai nedaug liko antro matkelio, o buvau jau rimtai issigandus kad bus maza ir teks dar karta siustis doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Skaičiau, skaičiau, varčiau, varčiau... Taip man tie skersi dryžuoti jūsų sijonai gražu. Mano pirmas blynas megztų sijonų pasaulyje:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2012 12 28, 14:34)

Skaičiau, skaičiau, varčiau, varčiau... Taip man tie skersi dryžuoti jūsų sijonai gražu. Mano pirmas blynas megztų sijonų pasaulyje:

Va va..As ir skaitau skaitau,mastau,mastau ir niekaip nesiriztu tam dryziui,o man jie tokie grazus wub.gif Mane ar labai stabdo tai,kad figura tai labai toli nuo jussiskes blush2.gif Tai kazi kaip as su juo atrodyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2012 12 28, 15:34)
Sveikos  4u.gif

Labai dailai suderintos spalvos wub.gif superinis sijonukas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
nojura: labai dailus sijonukas. Ir labai faina, kad dryziai skirtingo plocio. smile.gif

Mane irgi traukia tas sijonas-dryzius.. smile.gif Tai kol kas darau eksperimeta- bandysiu vaseliu nerti toki sijonuka. Bus standesnis ir storesnis. Tik megsiu vienos spalvos. Dryzuotuma sudarys pats rastas. smile.gif
Atsakyti