Sveikutes kilo man toks kalusymelis kai mezgate sijonuka, ar ratu mezgate,ar numezgus paskui susiuvat? nes galvoju,tai kokius virbalus reik naudoti sijono mezgimui, megzt kazkiek moku,bet tik ne rubus
QUOTE(kramtuke7 @ 2012 11 30, 14:22)
Sveikutes kilo man toks kalusymelis kai mezgate sijonuka, ar ratu mezgate,ar numezgus paskui susiuvat? nes galvoju,tai kokius virbalus reik naudoti sijono mezgimui, megzt kazkiek moku,bet tik ne rubus
jei ratu tai nieko nereikia siūti,nes virbalai su žilka
QUOTE(ingauk @ 2012 11 30, 08:25)
bet jis man koks siauras iseina, ta prasme per liemeni gerai gal, bet apacioj tai nu jau gero normalaus zingsnio tai nelabai ko gero galesiu zengti
Aš jau antrą tokį baigiau megzt ,šis sesei dovanų .Man vienas kraštas gaunasi tampresnis,tai aš jį juosmeniu padariau,o plotį mezgiau tokį,kad ties klubais nebūtų aptemptas per daug
QUOTE(aiwita @ 2012 11 30, 15:06)
O ardai dėl ko? Niekaip nesuprantu
Vistiek dalis siūlės bus priekyje. Todėl aš labai taikiau, kad spalvos sueitų.
Vistiek dalis siūlės bus priekyje. Todėl aš labai taikiau, kad spalvos sueitų.
tai ir ardau del tos siules nes galvojau jog taip neturetu buti, galvoju cia as viena tokia nemoksa busiu o spalvos tai sueis, nes patys siulai margiukai jau pirkti
QUOTE(ingauk @ 2012 11 30, 21:05)
tai ir ardau del tos siules nes galvojau jog taip neturetu buti, galvoju cia as viena tokia nemoksa busiu o spalvos tai sueis, nes patys siulai margiukai jau pirkti
Jei ilgesnis sijonas, tai siūlė ir visai aplink apsisuka
Dėl spalvų kaip čia pasakyt. Pabandyk įsivaizduoti, kad tau pločiui trūksta kokių 5 cm. Pamezgus margais siūlais jau ir nebesueis spalvos. Jei norėsi spalvas sutaikyti, tai turėsi daryti siauresnį ir spraustis į jį. Mezginys tamposi, įsispraust ne bėda. Tik vat žingsnį didesnį padaryt sunku
Papildyta:
QUOTE(kramtuke7 @ 2012 11 30, 15:22)
Gali megzt vieną didelį gabalą ir susiūt viena siūle.
Gali megzt du atskirus gabalus (priekį ir nugarą) ir susiūt dviem siūlėm.
Gali megzt ratu, kas labai patogu, jei nenori siūti. O ir pasimatuoti patogu.
aciu visom uz info, o ca mano dryzuotukas
QUOTE(ingauk @ 2012 12 19, 13:36)
kiek siūliukų sunaudojote?
QUOTE(sapnelyte @ 2012 12 20, 17:17)
kiek siūliukų sunaudojote?
beveik du, labai nedaug liko antro matkelio, o buvau jau rimtai issigandus kad bus maza ir teks dar karta siustis
Sveikos
Skaičiau, skaičiau, varčiau, varčiau... Taip man tie skersi dryžuoti jūsų sijonai gražu. Mano pirmas blynas megztų sijonų pasaulyje:
Skaičiau, skaičiau, varčiau, varčiau... Taip man tie skersi dryžuoti jūsų sijonai gražu. Mano pirmas blynas megztų sijonų pasaulyje:
QUOTE(nojura @ 2012 12 28, 14:34)
Va va..As ir skaitau skaitau,mastau,mastau ir niekaip nesiriztu tam dryziui,o man jie tokie grazus Mane ar labai stabdo tai,kad figura tai labai toli nuo jussiskes Tai kazi kaip as su juo atrodyciau
QUOTE(nojura @ 2012 12 28, 15:34)
Sveikos
Labai dailai suderintos spalvos superinis sijonukas
nojura: labai dailus sijonukas. Ir labai faina, kad dryziai skirtingo plocio.
Mane irgi traukia tas sijonas-dryzius.. Tai kol kas darau eksperimeta- bandysiu vaseliu nerti toki sijonuka. Bus standesnis ir storesnis. Tik megsiu vienos spalvos. Dryzuotuma sudarys pats rastas.
Mane irgi traukia tas sijonas-dryzius.. Tai kol kas darau eksperimeta- bandysiu vaseliu nerti toki sijonuka. Bus standesnis ir storesnis. Tik megsiu vienos spalvos. Dryzuotuma sudarys pats rastas.